-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Nie trzeba było odbierać orderu tylko tak zrobić żeby Załenskiego zabolało, ale jednocześnie było zgodne z polityczną poprawnością Np w zakulisowych rozmowach zagrozić jakimiś blokadami żywności czy artykułów spożywczych czy jakimiś drobiazgowymi kontrolami... Ale prawdopodobnie KO z Nawrockim sama tak to rozegrała, że skoro Prezydent wyszedł przed szereg i chce tak ukarać Załenskiego to ok. Będzie jego wina, a my nie musimy reagować. Czyli wszystko na użytek polityki wewnętrznej. -
Przez caleb59 · Opublikowano
W jednym z questów odprowadzamy pijanego assassyna, który nie dosyć, że po drodze rzyga, beka to jeszcze robi postój na sikanie. -
Przez kanon7 · Opublikowano
Przy only digital PS6 - jest to bardzo dobra decyzja ^^ -
Przez Malinaa · Opublikowano
Też liczę na Anglię, mimo że nie jestem ich fanem, a Francja mam nadzieję że wygra o 3 miejsce z Argentyną. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Z tego co poczytałem, to fajnie wypada w tej cenie wśród tabletów: HUAWEI MatePad 11.5" 2025 PaperMatte Edition oraz: LENOVO IdeaTab Pro. W pierwszym przypadku masz specyficzną matrycę imitującą papier co może być fajne, a w drugim mocną baterię. Podałem linki do sklepu, gdyż w obu przypadkach są różne konfiguracje kolorystyczne, z klawiaturą dodatkowo itd., przez co ceny odrobinę różnią się.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi