PŁYTA GŁÓWNA SIĘ NIE URUCHAMIA
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karro · Opublikowano
Miał być Mentzen będzie Alfonek. Trudno. Zawsze to o kilku murzynków mnie w Polsce niż za Rafałka -
Przez crush · Opublikowano
Żadni Rosjanie. Zwyczajni, regularni, szeregowi polscy debile. Socjaluchy 500 plusowe, stare pruchna i januszexy co ich składki mordujo bo ich gówno-firemki ledwo zipią. A, że koalicja miała mega słaby rok rządzenia i badziewną kampanię z glutowatym głównym kandydatem? C'est la vie. ¯\_(ツ)_/¯ -
Przez tom36816 · Opublikowano
Teraz wszystko jest czarne albo białe @Keleris Mam identyczny model, widać na fotkach które wrzucałem tu dwie strony wcześniej. Kupiłem z drugiej ręki w 2009r i używałem 13 lat. Wymiana z powodu przesiadki na RTX3090. Może i by dał sobie radę ale za mało złącz 8 pin. -
Przez SM_M4E5TRO · Opublikowano
Ano glupia, 30% na rafalka.... A te glosy na Nawrockiego i Mentzena to pewnie tez Ci rosjanie w stanach sie pokamuflowali. Skurczybyki -
Przez SebastianFM · Opublikowano
Zamieszczam mój wynik, procesor na domyślnych częstotliwościach, DDR4 i RTX 4070 Ti. Jak brat zrobi test na 285K i RTX 4080 to wrzucę jego wynik. @ju-rek, czy dobrze kojarzę, że u ciebie to jest konkretne OC?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi