Skocz do zawartości

Karta

Gość Mateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mateusz
Opublikowano

Witam

Mam problem poniewaz postanowilem zmienic sobie procesor na i3 6300 i wymienilem wszystko ok wlaczam komputer a tu czarny ekran okazalo sie ze nie dziala mi karta graficzna monitor musze miec podpiety bezposrednio pod plyte glowna i wtedy dziala i zobaczylem ze komputer wgl mi teraz nie czyta karty graficznej choc wczesniej wszystko bylo ok nie moge zainstalowac zadnych sterownikow czy to ze strony nvidii czy to z plyty nic komputer chodzi mi na karcie zintegorwanej  z procka i w menadzer urzadzen tez pokazuje tylko ja a wiem ze karta dziala bo kreca sie w niej wyentylatory prosze o pomoc moze ktos spotkal sie z podobnym problemem

specyfikacja kompa

procesor intel i3 6300

karta graficzna msi geforce 750TI

zasilacz corsair 400

plyta glowna MSI H110M PRO-VD

pamieci 4gb x2 goodram ,

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Mitsubishi to jeden z bardziej spektakularnych "upadków" w historii motoryzacji    
    • Dziękuj Bogu za ten przywilej bo crapy niesamowite jeśli chodzi o technikalia, animacje i całokształt wizualny. Fabułka ponoć spoko, sam też mam w planach dać szansę remake.
    • Masz laboratoria,miasto,las i kopalnie .
    • USA zużyło około 40% swoich zapasów rakietowych, a niektórych systemów zużycie dobiło do 70%. Szacuje się, że Iran zużył/utracił ok. 50–70% swojego „operacyjnego” potencjału rakietowego, fizycznie może nadal posiadać nawet 30–60% zapasów (część ukryta lub dostęp jest ograniczony).   Dalsze ataki USA tj. kontynuacja działań wojennych będzie uderzać tylko w infrastrukturę cywilną z minimalną szkodą dla zdolności militarnych Iranu. Jeżeli kongresu poprze dalsze działania wojenne, to będzie to ekonomiczna i strategiczna wtopa.  W tej chwili USA dało sygnał, że ich możliwości są bardzo ograniczone, a dalsze działania wojenne będą miały skutek odwrotny do zamierzonego.   Blokada cieśniny również wpływa na gospodarkę USA ropa wróciła na poziom 95$ a ograniczona podaż spowoduje, że amerykańskie korporacje będą wysyłać ropę tam, gdzie lepiej płacą wiec zwykli amerykanie też odczują skok cenowy.   Stabilności finansowa zwykłych amerykanów też leci w dół, a to ma przełożenie na wewnętrzną politykę. https://pl.tradingeconomics.com/united-states/economic-optimism-index/news/539782   Moim zdaniem, pomimo przewagi republikanów, to kongres może zagłosować przeciw, żeby USA nie straciło zupełnie wiarygodności i zdolności do większych operacji militarnych. Jeżeli wszystko postawią na wojnę, to w dłuższej perspektywie USA na tym straci i nie będą w stanie powstrzymać Chin przed ekspansją.   Chiny raczej nie będą wchodzić w otwarty konflikt ale w chwili zaistnienia takiego zagrożenia, to zdolności produkcyjne i obecne zasoby Chin umożliwiają przejęcie dominacji właśnie ze względu na ich zasoby dronowo-rakietowe. Najlepszy myśliwiec i najlepszy lotniskowiec nie jest w stanie zatrzymać tysięcy dronów a niestety do tego to się sprowadza.        Piękne fajerwerki. Chyba już nikt się nie śmieje z Ukraińskich dronów...
    • Naprawdę nie widzę tych podobieństw.  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...