-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Na GMG mam za 84zł lub 117zł za deluxe, ale nie wiem co to za gra, o co w niej chodzi, muszę poszukać jakiejś recki, bo nic nie wiem o tej grze. -
Przez Yedi · Opublikowano
Sprzedawca z olx to musi zejść z ceny a i tak janusze go zamęczą... Typowe ceny z olx gdzie karty schodziły to 3-3.2k .. Ale największa patolka to Vinted jest .. Sprawy nie polepszają limity DAC7 i fejkowe oferty typu 5070ti za 2200 pln na allegro lokalnie (ogłoszenie) ... Jako że tu kolega ma kartę z 2024 roku i nie jakiś wypas to cudów się nie spodziewam .. Ja to akurat patrzę bardzo negatywnie po kartach firmy PNY czytając sobie problemy z nowymi 4080 (coś nie tak ze złączem PCI-E gdzie przychodzi kompletnie walnięte albo karta chodzi połową prędkości) , do tego serwis w zależności od sklepu (tak jak tu nasz kolega reklamował PNY 4080 i czekał 3 miechy aż łaskawie dostał nową kartę). Ta Twoja to nowa kupiona i leży czy tak jak jego .. kupiona , poszła na gwarancję i wróciła nowa ? Jesli to drugie to szczęścia życzę ponownie ze sprzedażą -
Przez GordonLameman · Opublikowano
PiS w ten sposób tworzy własną mitologię i historie. Odznaczanie pisowskich kłamców za pieniądze to kolejny dowód upadku moralnego państwa. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Podmieniłem screena w ostatnim poście z wynikiem, bo zapomniałem że w ostatnich dniach męczyłem stabilność pamięci i nie były zbyt optymalnie ustawione -
Przez hubio · Opublikowano
Od czasu akcji hanukowej Pan Braun zobaczył, że na takich akcjach niszczenia czegoś można zrobić sobie dużą darmową reklamę... Ale kto to nakręca? Dzieci co w domku siedzą u rodziców i dostają kieszonkowe, a życie znają jedynie z filmów i to kiepskich jakie dzisiaj są. Te dzieci masowo na studniówkach zaczęły sobie robić eventy gaśnicowe. Powstało wiele gadgetów upamiętniających to jakże "wiekopomne" dzieło Pana Brauna... Może część tych dzieciaków coś tam z polityki wiedziało, ale najwięcej to sobie dla jaj zrobiło no bo starszy Pan zniszczył świece w Sejmie... Niestety te dzieci od gaśnic znów dla jaj wybrały Pana Nawrockiego na Prezydenta.... Braun zobaczył, że 1,5 roku później poparcie z błędu statystycznego mu skoczyło do 6%... Czekamy więc aż coś odwali w synagodze albo może jakiegoś Rabina albo osoby LGBT obleje jakimiś substancjami... To mu nakręca rozgłosu bo taki mamy świat, że im coś bardziej kontrowersyjne tym lepiej się sprzedaje, także politycznie... W takim 1946r. to by nikt tego nawet nie zauważył, ale mamy tak bardzo ugrzeczniony świat, że dzieciakom potrzeba wrażeń... Jak dla mnie to taki 1900 r... Za 14 lat te dzieci wywołają wojnę światową... Ponieważ kompletnie nie zdają sobie sprawy z niczego... Podobnie było w okolicach 1900r kiedy świat był w miarę stabilny i bezpieczny, aż dzieciom zachciało się iść na wojnę... Wtedy to była motywacja romantyczna, żeby coś przeżyć, żeby zaimponować dziewczynom... Teraz to będzie motywacja gamingowa, żeby przeżyć coś co ma się w grach... Niestety wojny rządzą się swoim prawem i dynamiką i niejako skutkiem IWŚ była już bardzo brutalna i krwawa IIWŚ... A teraz jeszcze mamy atom w rękach państw.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi