-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
huh, musiałbym zobaczyć jak to działa, szczerze mówiąc nigdy nie miałem Chromebooka w ręku. Sam myślałem o jakimś starym thinkpadzie czy coś. -
Przez soundvibez · Opublikowano
Dopiero miałem chwilę, żeby ogarnąć temat po pracy. Zgadzam się, że bardzo jest to dziwne. Zastanawiam się czy nie zrobić sobie reinstalu sterowników GPU przez DDU, tylko zainstalować jakieś starsze, powiedzmy z zeszłego roku. Dodatkowo widzę, że jest dostępna aktualizacja bios dla mojej płyty głównej więc też tutaj to zrobię. W ustawieniach Windows była ciągle wybrana "Wysoka wydajność", przestawiłem na "Najwyższa Wydajność" bo widze tam taką opcję - nic się nie zmieniło. Poniżej wrzucam screen z wynikami - widzę, że w trakcie testu grafika jest obciążana okej, bo oscyluje na granicy TDP 190W i 100% wykorzystania. -
zdaję sobie z tego sprawę, parę kontynentów zwiedziłem szczerze? pół darmo jak za takie doświadczenie. Miłych wakacji i udanych kadrów! -
Przez Ludojad · Opublikowano
https://niezalezna.pl/polityka/piotrkowianie-nie-chca-u-siebie-migrantow-bedzie-referendum-w-sprawie-odwolania-prezydenta/543452 -
może tak, może nie - dla mnie za dużo jest tu koincydencji by nie zacząć wierzyć w pewne teorie. Moim zdaniem to nawet nie musi być bot pochodzący z Polski, jest pewien taki gównokraj, któremu na przykład jest bardzo na rękę polaryzacja w naszym narodzie. To jest jeden z tych powodów, dla których nie mam konta na twitterze, a dyskusje prowadzę na forum.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi