Upgrade PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie widzę nic złego w tym jak czasem dyskusja się toczy, dopóki nie wchodzi w prywatne wojenki i wyzywanie się. Można nawet sobie głupio pożartować ale z wyczuciem. Bo to miękki grunt po którym lepiej umieć się poruszać. Gdybyśmy się zawsze ze sobą zgadzali to jaki by był sens dyskusji. Każdy ma swój styl wypowiadania się, czasem mniej czasem bardziej agresywny. Jeden będzie rzucał memami inny będzie przeklinał. Nie miej pretensji do kogoś że się z tobą nie zgadza. Tak jak nie miej pretensji że rozmowa nie zawsze jest o tym o czym tu uważasz że powinna być. -
Przez free · Opublikowano
Mialem 7800xt (przerobilem kilka modeli i cewki graly), teraz wzialem na testy 5700Ti od Inno3d - cisza jak makiem zasial, jesli chodzi o cewki. Mam tez 5080 FE (leciutko slychac cewki), ale nie oplaca sie doplacac. Teraz do 1440p to polecam https://www.x-kom.pl/p/1326617-karta-graficzna-nvidia-gainward-geforce-rtx-5070-ti-phoenix-v1-16gb-gddr7-dlss4.html, nie wiem jak z cewkami ogolnie w 5070Ti. Fakt, ze nie testowalem 9070xt (w dalszym ciagu za drogie jak na MSRP, poczekalbym na ~3k za podstawowe modele) i nie wiem jak te cewki, na ktore jestem wyczulony. Jestem w stanie doplacic nawet te 20% do Nvidii... -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A teraz użyj lepszego translatora, onucko. -
Nieco za dużo wymagasz od pisowsko-prawicowego trolla -
A pamiętacie, że w Polsce został wydany za 20 zł? A i tak pojawiły się skur*****, które go ukradły z neta
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi