Program word
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Niezły ten chudzielec. https://www.techpowerup.com/review/pny-rtx-5080-slim-oc/37.html -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Mogą sobie i 500 zaśpiewać póki gra będzie w abo za ułamek tej ceny. -
Przez hubio · Opublikowano
@JeRRyF3D ai chat z google. @Zas huby swoją drogą. Przewody USB są obok siebie. Ai mi napisało, że ta kierownica potrzebuje dużej stabilności. A przewód od drukarki powodował zakłócenia. Tak w skrócie. Bo Ai mi każdą rzecz tłumaczyło. Ja ekspertem nie jestem. Powtarzam co usłyszałem. Plan na szybko podziałał co mi podpowiedział. Po zmianie przewodów sprawdzimy czy to była racja. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@QuBBa22 Zasadnicze pytanie: Świeży system operacyjny instalowałeś przed podmianą procesora czy po wymianie na 9800x3d ? Błąd nvlddmkm dotyczy GPU i najczęściej jest związany z wieszaniem się sterownika karty, śmieciami pozostałymi po poprzednio instalowanej wersji sterów, niestabilnym UV/OC karty, nagłym przejściem karty w tryb niskiego poboru (eco mode) - opcje zasilanie i oszczędzanie energii. Może być też kwestia zasilacza lub slotu PCI-E (paproch, syf jakiś). Jeżeli masz kartę montowaną wertykalnie i używasz risera (taśma) pcie 4.0 przy zapiętym w biosie trybie PCI-E na auto (a taki jest zazwyczaj domyślnie) też może wieszać kartę i zwracać ten błąd. W takim przypadku zmień tryb PCI-E na gen 4. A najlepiej wepnij klasycznie bez taśmy bezpośrednio w port pci-e i testuj wtedy. Kernel Power error code 41 to w zasadzie nagłe zamknięcie systemu bez możliwości wykonania zapisu loga. Może być zasilacz, konflikt sterowników (np sterów audio i gpu gdzie zawsze wbija sterownik hdmi audio i ustawia dla niego przerwania), może być oszczędzanie energi w biosie czy nawet fast boot. Jak masz możliwość to spróbuj odpalić system w trybie awaryjnym (safe boot) i poszukaj plików minidump. Tam będzie dużo więcej informacji. Pliki minidump otworzysz programem WinDbg z microsoftu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi