Igrz Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Ogółem raczej ciemne, raczej słodkie, najlepiej rzemieślnicze aczkolwiek brak sprecyzowanych. Z koncernówek, to Książęce Pszeniczne. Jeśli bieda ściska portfel - Jasne Że Pełne oraz Perła Export. Promocje w warzywniaku obok studenckiego mieszkania Żubr, Tatra Pils, Warka - zazwyczaj po 1,79 zł. Swoją drogą #JŻP posiada bardzo ciekawą etykietę, design i wygląda na sporo droższe Wygląda jak ciekawe rzemieślnicze piwko. Robi je Browar Namysłów, schłodzone smakuje bardzo dobrze, w temperaturze pokojowej niestety lekko kwaskowate i zalatuje żulem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Amber, Żubr, Okocim, Tyskie, Lech- te są ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Książece: Ciemne łagodne, jedyne któe mi pasuje od nich. Raciborskie rżnięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igrz Napisano March 7, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Rżnięte ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogółem chyba Ci jestem dłużny trzy ciemne łagodne z tego co pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Gdyby ktoś był w Niemczech to polecam jasnego Augustiner'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igrz Napisano March 7, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Właśnie wybieram się do Hannoveru za tydzień, chętnie sprawdzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Nie polecam kasztelana, wali od niego octem na kilometr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 @Igrz To polecam spróbować jeszcze tego radler ;) Zimny, w upalne dni smakuje najlepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 5 godzin temu, Igrz napisał: Rżnięte ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogółem chyba Ci jestem dłużny trzy ciemne łagodne z tego co pamiętam Żeby tylko Już przestałem liczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesel Napisano March 8, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 8, 2016 (edytowany) Nie znacie się... To jest król piw jak lew jest królem dżungli! Edytowano March 8, 2016 przez tesel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 8, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 8, 2016 (edytowany) Wlasnie chcialem o nim napisac z menelskich piw jeszcze specjal jest swietny lwy nie rzyja w dzungli Edytowano March 8, 2016 przez 7niebo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaml9995 Napisano January 18, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano January 18, 2018 Grolsch, lekki smak, mało goryczki Piwo na miodzie gryczanym, dobre do obiadku, Fortuna Mirabelka, Śliwkowa Z tańszych genialny jest Okocim Jasne Okcimskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano January 19, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano January 19, 2018 (edytowany) Jak bedziecie mieszkac i pic to co ja to pogadamy zapraszam na piwko do Czech a te szczyny co pijecie nie beda wam wiecej smakowac:P Edytowano January 19, 2018 przez Dziarson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1985 Napisano October 9, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano October 9, 2020 Z polskich piw bardzo chwalę sobie Imperialnego Portera Bałtyckiego z bursztynem z Browaru PROST – mocne i ciemne piwo kraftowe – gdyby ktoś był zainteresowany, to opis znajduje się tutaj: https://www.browarprost.pl/piwa-rzemieslnicze-kraftowe ;)! Niestety od dłuższego czasu nie mogę znaleźć w supermarketach, bo w samym browarze już nie warzą już tego stylu – ale kto wie, może ponownie zaczną . Zastanawiam się, czy nie próbować zamówić Trappist Westvleteren 12 – belgijskie piwo, na które się czeka kilka miesięcy! Jedno z najlepszych piw świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Trzeba rozruszać trochę ten temat, a że weekend za pasem to coś tam się przykleiło do łapy jak byłem w piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Od piwa się tyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A od życia umiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petru23 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quassar Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) ale was nieźle pogrzało .... najlepsze piwo i dajecie gnioty z puszki zamiast z butelki lub nalewane prosto z beczki do kufla w rasowym barze xDDDD Ja za piwem nie przepadam wole dobre winko Edytowano 13 godzin temu przez Quassar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się