grzegorz
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Above · Opublikowano
Hmm wolalbym dorzucić 300zł i poszukać używanego RTX 4070. W rastrze ten Radeon to niezły potworek ale ma słaby upscaler, dużo słabiej wypada w RT i pobiera ogromne ilości prądu i do tego się grzeje. -
Przez tgolik · Opublikowano
Myślę, że takie opalanie drewnem spokojnie rocznie trzeba by wycenić na 2-3 tys zł. W porównaniu z gazem czy PC. -
Przez Czubatka Boża · Opublikowano
Ano muszą być porządne zbudowane laseczki. Ech Katarzyna w KCD 2 to było cudo! -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
5% to bylo ddr4 4000cl 16 vs ddr5 6000, przy 13700k On proponuje 3200 cl16 przy 14900k Ddr4 3600 vs ddr5 6000 na pure wyszlo 15% roznicy -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
upierasz się przy swojej narracji, pomimo że przeczy ona logice i stanowi faktycznemu. Jeśli kogoś rażą światła LED-owe, bo np. mówi o sytuacjach gdy mija wyższe auta (np. SUV-y), a sam jeździ niskim, to nie ma to żadnego związku z adaptacyjnymi reflektorami Jeśli kogoś rażą światła LED-owe krótkie, które są źle ustawione, to nie ma to żadnego związku z adaptacyjnymi reflektorami Jeśli "adaptacja to tylko wycinanie wiązki świateł drogowych, mijania nie mają nic do tego", to znaczy że ja nie zastosowałem żadnej narracji w kwestii świateł krótkich - artykuł i ten temat jest o światłach adaptacyjnych, które dotyczą wyłącznie świateł długich.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi