-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Cena zależy od taryfy. Co do zasady im więcej zużywasz gazu, tym taniej wyjdzie za m3. Natomiast co do ocieplenia budynku, to na dłuższą metę nie ma innej opcji. Znaczy alternatywa to naprawdę kosmiczne rachunki za gaz, albo siedzenie w zimnie. Opłaca się to zrobić jak najszybciej. Wówczas spadnie zużycie i rachunki, czyli inwestycja w ocieplenie zacznie się zwracać. Inaczej teraz trzeba będzie płacić coraz więcej, a z czasem i tak zrobić ocieplenia. W tym samym okresie czasu wyjdzie to drożej. Aczkolwiek jak ktoś wypisuje że "UE to komunizm" to możliwe że takich spraw nie ogarnie. Będzie płacił coraz więcej, z czasem też ograniczając temperaturę. Ale za to będzie mógł dalej narzekać na złą, komunistyczną UE -
Przez dagedy · Opublikowano
Wróce do tematu migania w OLED, używam monitora w 240 Hz, na HDMI 2.1 z G-sync, HDR 400 TB, ponieważ ABL w PEAK 1000 jest dla mnie zbyt irytujący. Na Dell 3225qf migotanie występuje tylko gdy włączymy w Windows VRR, i dzieje się to nawet na pulpicie przy ruszaniu kursorem, po wyłączenie tej opcji nie stwierdziłem migotania w żadnej z gier które aktualnie ogrywam: SM II, Wiesiek 3, Cities Skylines II, CIV VI. -
Przez galakty · Opublikowano
A szum przy RT dalej spory... -
W sumie kolejny monitor to może i faktycznie będzie 4K u mnie, wtedy jakiś 32/34" wleci. -
Jakoś te Pulse mi się zawsze podobały
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi