Intel cashback - lecą sobie w kulki ???
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tylko ja zaś się biję z myślami, HL mnie trochę po wyjściu z Zamku zaczął przynudzać jak dobrze kojarzę, ale też wpływ na to miał haswell i gtx970 i jeszcze mam zamiar jak wrócę z roboty czyli za około 2 godziny dojechać Vendricka co wiąże się z skończeniem DS2 i całej trylogii, a że soulsy stawiam na każdym miejscu podium, to raczej zacznę ER, a że nie gram w dwie gry jednocześnie to chyba Harry pójdzie na drugi plan, więc może za rok jak skończę ER , tylko że zaś jest Lies of P, LotF i kilka soulslików. Wiadomo kiedy ma być ta dodatkowa zawartość? -
Przez Winter · Opublikowano
Nieprawda. Polska emigracja była całkowicie inna. Nie było roszczeniowości przede wszystkim. Poznałem tysiące Polaków przez 18 lat pobytu w Holandii. Od 2 lat poznaję Ukraińców, bo wcześniej ich tutaj nie było. Są kompletnie przereklamowaną nacją. -
Przez crush · Opublikowano
Wiesz, jak nasz kwiat jechał do UK to też chciał lepiej zarabiać. -
Przez Winter · Opublikowano
Z wszystkich nacji, jakie mam w pracy to Ukraińcy są najgorszymi pracownikami, szczególnie kobiety. A jak tam minimalna pensja na Ukrainie? Jakieś 7 stówek. Ale jak szlachta przyjedzie do nas to miliony chce zarabiać za nic. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A tak zapytam z ciekawości, byłeś świadkiem jakiejś dziwnej, hardkorowej sytuacji? Przeglądam pewien portal i tam dużo filmików jest właśnie z Indii, i z tego co zauważam Hindusi mają pociąg do kradnięcia kabli elektrycznych, robienia zdjęć pociągów blisko torów, śmigania z tymi "świątyniami" czy jak to nazwać, gdzie często zahaczane są kable elektryczne i wiadomo jak się to kończy i gdzie kończą.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi