-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez rzymo · Opublikowano
No to u mnie pierwszy zgrzyt z systemem. Oddawałem dzisiaj 36 puszek w Lidlu (wszystkie ze znakiem kaucji) - trzy sztuki automat policzył po 10 groszy. I jak to udowodnić, skoro puszka została wciągnięta, zgnieciona... -
Przez samsung70 · Opublikowano
jaka akcja w ogole, ubiłem Antumbrę, wracam do Rhetta zobaczyc co tam ma, a ja nie moge odplaić jego sklepu gościu chodzi obok mnie i strzela mnie z liścia i kiwa na mnie palcem mówiąc TA DROGA PROWADZI DO ZGUBY - a do tego mówi, że będe za to ukarany tłumaczę sobie to tym, że wgrałem te mody na materiały. ale co zabawnie to wygląda wbijam do niego a jego tam nie ma podchodzi i jeb plaskacz wychowawczy - zrobiło mi to dzień -
Przez hubio · Opublikowano
USBDeview.exe do analizy wszyskich USB @huudyy no to wcale się nie dziwię swoim problemom jak moja Moza łączy się tak: przewód z Mozy do przedłużacza USB 3.0 --->>> hub pasywny gdzie jest jeszcze Tobii ---->>> kabelek USB 2.0 od HUBa --->>> w końcu tylne wejście USB od kompa. To się nie może udać Kupuję jeden długi markowy kabelek USB i przeprowadzę go z samej kierownicy pod komputer. I oczywiście z filtrami ferrytowymi albo je dokupię. Ponieważ gram na TV musi iść długim kabelkiem. -
Przez Fatality · Opublikowano
Czyli wina kaczyńskiego, bo pozwalał chodzić wolno pedofilom/zoofilom z platformy. Ale po 3 latach rządów udało im się ich załapać, po 3 latach, gdzie fałszowali samorządowe dokumenty aby przydzielić sobie mieszkanai dla powodzian, po 3 latach gdzie Tusk sobie z tym babskiem robił zdjęcia bo byla w jego partii. Do choroszczy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi