rzreq Napisano October 17 Zgłoś Udostępnij Napisano October 17 Witam, chciałem ulepszyć mój komputer więc z starego GTX 970 przerzuciłem się na rtx 4060. Gdy sprawdziłem testy fps okazało się że gtx 970 działał lepiej. Czy to normalne że gtx 970 jest lepszy niż rtx 4060? I jak mogę rozwiązać ten problem. Resetowałem już komputer, usuwałem stare sterowniki, pobierałem nowe i jest to samo. mój komputer : dysk ssd 512gb dysk ssd 1tb 8gb ram (1 kość) Amd ryzen 5 5500 Gigabyte B550 Gaming X V2 Zasilacz 650w msi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leven Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To jest niemożliwe. Pokaż GPU-Z z pierwszej zakładki i drugiej w idle i pod obciążeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wątpię że on tu jeszcze wróci ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mam wrażenie, że on zakładał też ten temat u nas na Pclabie ale nie pamiętam jak to się skończyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappucino Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, MadDog napisał: Mam wrażenie, że on zakładał też ten temat u nas na Pclabie ale nie pamiętam jak to się skończyło. Zamknięciem forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTXnietylko4060tiUSER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak nic nie pomaga to warto zrobic formata i postawic swiezego windowsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Cappucino napisał: Zamknięciem forum. No tak, dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się