Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Sikorski to powinien byc tutaj kandydatem a nie wspierajacym kandydata. Gdyby to on byl na liscie, to nie byloby tutaj zadnej mozliwej wygranej Nawrockiego, tylko spokojna 3-4% przewaga kandydata koalicji. 

Z Sikorskim to nie byłbym taki pewny jego wygranej. Owszem, zyskałby wśród konserwatywnych wyborców, lecz lewicowi byliby wobec niego zniechęceni. Sikorski jest zdecydowanie bardziej konserwatywny w porównaniu do Trzaskowskiego, nie pomaga to, że na niego PiS uderzyłby materiałami z jego spotkań z Putinem, Ławrowem itd., zrobiliby w ochydny sposób z niego prorosyjskiego polityka. tak jak ciągle próbują robić z Tuska jakiegoś podnóżka Berlina. Równie dobrze, gdyby z KO kandydował Sikorski, to PiS nie próbowałby kolejnego eksperymentu z "kandydatem obywatelskim" wystawiłby takiego Tarczyńskiego czy nawet Czarnka i też mogło to być na żyletki.

• Upvote 4
Opublikowano
13 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Popatrz, jakie długie wywody piszą @LeBomB czy @GordonLameman, żeby sprostować debilną tezę z jednej linijki.

Najlepsze jest to, że jak koledzy próbują prostować te brednie niezbyt lotnych osób, to oni i tak swoje pierdololo robią. W tej prymitywnej bańce, jaką kreują ich idole sobie żyją i sami z siebie nie wyjdą.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Spl97 napisał(a):

Najlepsze jest to, że jak koledzy próbują prostować te brednie niezbyt lotnych osób, to oni i tak swoje pierdololo robią. W tej prymitywnej bańce, jaką kreują ich idole sobie żyją i sami z siebie nie wyjdą.

yyyy, czekaj, moment... A jak Ty krzyczysz, ze Stano przytulil z NASKu ponad banke, a pozniej wychodzi na to, ze nie Stano, nie banke i nie przytulil, tylko wykonali (dwie spolki) zlecenie... to ja jestem psychofanem, a nie Ty psychowrogiem :E

Edytowane przez ryba
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

XD

Po obaleniu komuny naród o pamięci złotej rybki wybrał sobie Kwacha na prezydenta. Wielu po mimo jego przeszłości i pijackich incydentów uważa go za najlepszego prezydenta w historii. Nawet jak wygra ten Nawrocki to świat mi się na głowę nie zawali.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, ryba napisał(a):

yyyy, czekaj, moment... A jak Ty krzyczysz, ze Stano przytulil z NASKu ponad banke, a pozniej wychodzi na to, ze nie Stano, nie banke i nie przytulil, tylko wykonal zlecenie... to ja jestem psychofanem, a nie Ty psychowrogiem :E

Przestań już bronić swojego szefa. :E

Edytowane przez Digger
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, Digger napisał(a):

Przestań już bronić swojego szefa. :E

Nie odniosłeś się do jego odpowiedzi.

26 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

Po obaleniu komuny naród o pamięci złotej rybki wybrał sobie Kwacha na prezydenta. Wielu po mimo jego przeszłości i pijackich incydentów uważa go za najlepszego prezydenta w historii. Nawet jak wygra ten Nawrocki to świat mi się na głowę nie zawali.

Pijackie incydenty w tamtych czasach nie były niczym wybitnym.

Bycie silnorękim obszczymurem raczej nigdy nie było dobrze widziane.

Nawet Putin kreował się na walczącego z niedźwiedziami tajnego agenta, a nie na walącego pałą brutala.

Opublikowano

W ogóle, jak bardzo musi być popieprzone polskie społeczeństwo, żeby taki patus, kretyn i prostak miał szansę wygrać. Takiego śmiecia w ogóle brać pod uwagę oddając swój podpis...

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

W opublikowanej przez Onet.pl piątkowej symulacji ostatecznego wyniku kandydat KO uzyskał 50,1 proc., a kandydat PiS - 49,9 proc. 

Jeszcze wczoraj bylo prawie 1,5% roznicy, dzis juz 0,2%. 

Wczorajsza rozmowa Mentzena u Rymanowskiego (prawie 700 tys. odslon) chyba tez wywolala jakis efekt. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
3 minuty temu, crush napisał(a):

Nie odniosłeś się do jego odpowiedzi.

Stanowski to pisowiec, chyba nikt (szczególnie po jego ostatnich fikołkach przed drugą turą) nie może zaprzeczyć.

Jemu te pieniądze ze spółek po prostu się należały!

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

W opublikowanej przez Onet.pl piątkowej symulacji ostatecznego wyniku kandydat KO uzyskał 50,1 proc., a kandydat PiS - 49,9 proc. 

Jeszcze wczoraj bylo prawie 1,5% roznicy, dzis juz 0,2%. 

0.1% to ile głosów?

W ogóle to z taką przewagą pisowce nie uznali by Trzaska jako prezydenta i byłby jeszcze większy cyrk niż teraz.

Edytowane przez Digger
Opublikowano
5 minut temu, NotQuite napisał(a):

W ogóle, jak bardzo musi być popieprzone polskie społeczeństwo, żeby taki patus, kretyn i prostak miał szansę wygrać. Takiego śmiecia w ogóle brać pod uwagę oddając swój podpis...

Elektryk bez matury, co pozniej dostal nobla. Mowi to cos?

Teraz, Digger napisał(a):

Stanowski to pisowiec, chyba nikt (szczególnie po jego ostatnich fikołkach przed drugą turą) nie może zaprzeczyć.

Jemu te pieniądze ze spółek po prostu się należały!

Wciaz czekam na te piekne kwity o ktorych grzejecie :) Jak narazie, to Wasze argumenty o spolkach rozjechal wielokrotnie, a Wy dalej swoje i nikt nie chce sie odniesc do tego, tylko dalej krzyczycie ze KZ i Stano to PiS. Grzecznie pytam kolejny raz: podrzuci ktos kwity na niego czy dalej chcecie krzyczec, a nie dawac argumenty?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Będzie o włos w jedną albo drugą stronę:

https://wiadomosci.wp.pl/pomentzenowcy-i-kobiety-dwie-kluczowe-grupy-w-niedziele-7162243298855648a

Bardzo się dziwię pomentzenowcom, że chyba tak bardzo nienawidzą KO, że zagłosują za kimś takim jak Karolek.

Ale niestety z młodym wiekiem idzie głupota. Mają po te 18-28 lat i nic nie wiedzą o życiu więc w sondach ulicznych słyszałem wczoraj takie odpowiedzi: a zagłosuję dla jaj żeby było ciekawiej, albo: zagłosują i zobaczymy itp. No tak bo im się wydaje w razie czego, że wgrają nowego save :) No niestety - nie wgracie save, a jak Polska runie to wy w pierwszej kolejności idziecie na dno. Ale też dziwne, bo przecież pamiętają rządy PiS, zamknięte lasy, mega socjalizm. Tak się właśnie kończy jak tematy zastępcze typu LGBT czy imigranci przechodzą do głów.

Jedyna obecnie szansa w dziewczynach i kobietach żeby zatrzymały kogoś takiego jak Nawrocki. Może kolejny raz kobiety uratują Polskę.

Edytowane przez hubio
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, Digger napisał(a):

Co mnie to obchodzi czy włazi w dupę pisowi za pieniądze czy nie.

Fakt jest taki że Stanowski działa na korzyść PISS.

To tak jak szczerba , joński , witek , gajewska , tusk , lis i wielu innych związanych z Rafałem trzaskowskim

3 minuty temu, hubio napisał(a):

Będzie o włos w jedną albo drugą stronę:

https://wiadomosci.wp.pl/pomentzenowcy-i-kobiety-dwie-kluczowe-grupy-w-niedziele-7162243298855648a

Bardzo się dziwię pomentzenowcom, że chyba tak bardzo nienawidzą KO, że zagłosują za kimś takim jak Karolek.

Ale niestety z młodym wiekiem idzie głupota. Mają po te 18-28 lat i nic nie wiedzą o życiu więc w sondach ulicznych słyszałem wczoraj takie odpowiedzi: a zagłosuję dla jaj żeby było ciekawiej, albo: zagłosują i zobaczymy itp. No tak bo im się wydaje w razie czego, że wgrają nowego save :) No niestety - nie wgracie save, a jak Polska runie to wy w pierwszej kolejności idziecie na dno. Ale też dziwne, bo przecież pamiętają rządy PiS, zamknięte lasy, mega socjalizm. Tak się właśnie kończy jak tematy zastępcze typu LGBT czy imigranci przechodzą do głów.

Jedyna obecnie szansa w dziewczynach i kobietach żeby zatrzymały kogoś takiego jak Nawrocki. Może kolejny raz kobiety uratują Polskę.

Jak zawsze się mylisz , młodzi ludzie 18-39 pokazali ze są najbardziej świadomą grupa społeczna dziś w Polsce

Godzinę temu, Digger napisał(a):

To się jeszcze zdziwicie z tą frekwencją :E

Już się zdziwiłem wynikami pierwszej tury bo wg sondaży Braun mial 1% , Hołownia 15% a mentzen 10%