Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Nie panikowałbym, exit poll swoje, late poll swoje a póki co wyniki z komisji też swoje...

Tutaj mamy 1,4% różnicy, błąd statystyczny między late a exit poolem wynosi 1%.

Tutaj nawet już ludzie od sondaży piszą że to koniec. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Jak przegra Czaskowski, to będzie to głównie wina Tuska i jego rządu. Trzeba było dłużej opierdzielać się z robotą i decyzjami.

Nie tylko wina Tuska i rządu, ale zdecydowanie do tego rękę przyłożyli wyborcy konfy. Patrząc po przepływach, zdecydowanie głosowali na Nawrockiego. Drugi raz nam wybrali Prezydenta :E.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Gangus- pseudokibic, oszust, złodziej, alfons, Prezydentem...  ludziom nie dogodzisz, ale będzie wstyd na świat :smiech: Ale będzie beka... już widzę te kabarety jak będą pokazywać dziwki z Prezydentem :D 

Po uj wybierać kogoś reprezentacyjnego na takie stanowisko. Ważne, ze Tusk :E

UA ma swojego komika, my mamy swojego. Stan umysłu :E

Edytowane przez copyname
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

@voltqWrzuć na luz, sytuacja jest nerwowa dla wszystkich Polaków. 

Przecież jestem na luzie , odpowiedziałem jedynie na kłamstwa ryby i innych zwolenników platformy obywatelskiej i Rafała Trzaskowskiego , Rafał i jego partia wygrywał wygrywa i będziecie wygrywał w zakładach karnych i aresztach śledczych wśród złodziei morderców i gwałcicieli czyste fakty i prawda

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Przecież jestem na luzie , odpowiedziałem jedynie na kłamstwa ryby i innych zwolenników platformy obywatelskiej i Rafała Trzaskowskiego który wygrywał wygrywa i będziecie wygrywał w zakładach karnych i aresztach śledczych wśród złodziei morderców i gwałcicieli czyste fakty i prawda

To są najgorsze wybory w historii. Tak czy siak połowa kraju będzie przeciwko. Tak nie powinno być. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Camis napisał(a):

Zdziwiony?, przecież wiadomo było że za nim zagłosują. 

Spodziewałem trochę mniejszych różnic. Będzie trzeba co powiedzieć wyborcom konfy, o oni pokazują, że nie chcą alternatywy wobec duopolu, a jednak chcą PiS obok siebie.

• Confused 1