Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Snusy czy woreczek z narkotykiem.  Czekam aż na jakimś spotkaniu zacznie to ćpać. 

Pamiętaj, że prezydent to wizytówka kraju i tak nas będą postrzegać, jak go będą widzieć.

Ciekawe czy pierwszym kierunkiem wizyty będzie Białoruś czy Węgry i sprowadzenie zdrajcy Romanowskiego.

Co ty znów bredzis jakie narkotyki?

Snus – popularna w Szwecji[1], Finlandii i w Norwegii używka, sporządzana na bazie tytoniu. Postacią przypomina sprzedawaną w Polsce tabakę, jednak w odróżnieniu od niej zażywana jest doustnie przez umieszczenie jej za dolną lub górną wargą. Stąd następuje wchłanianie substancji psychoaktywnych, głównie nikotyny[2][3] (która w dużych dawkach uznana została przez WHO za substancję narkotyczną[4][5]) oraz substancji uzależniających, jak ulepszacze smaku i zapachu[6] (najczęściej mentol[7][8][9]). Snus zawiera większe ilości nikotyny niż papierosy i może służyć jako bezdymna alternatywa, jednak jest bardziej uzależniający od innych wyrobów tytoniowych, łatwo prowadzi do przedawkowania i również zawiera substancje rakotwórcze[10].

Zwykłe papierosy tylko mocne

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, voltq napisał(a):

Jedno wspomnienie w firmie że ktoś ci nie pasuje bo jest homoseksualista i po tobie

Jedno wspomnienie że jesteś homo i po tobie bardziej. Śmieszne brednie robiąc z siebie ofiary jako hetero. 

Zresztą dlaczego ma ci nie pasować homoseksualista? Za orientację? Przecież to jest właśnie dyskryminacja i sam uprawiasz ją, a pytasz gdzie jest :lol2: Prawackie móżdzki jak zawsze ze zrozumieniem siebie samych i świata. 

To są jak zwykle jakieś wymysły z tą dyskryminacja i znęcaniem się 

Masa wpisów gdzie się tych ludzi wyzywa, wręcz mówi ped***y do gazu, wielu ludzi nawołuje do przemocy fizycznej, mówi że obrzydliwi, że "tolerują ale oby się nie pokazywali publicznie". W domach mówią by tych ludzi wywalać z domu - tu głównie ojcowie królują. Bo przecież wstyd mieć syna homo. Ale rudy jest na równi pewnie, na 200%.

Są przypadki że znęcają się nad kimś bo jest rudy i co rudzi mają marsze robić?

I znowu chłopski rozum memcena. A w biblii rudzi to grzesznicy? Czy rudzi mają 70% samobójstw? Czy rudych się zamykało do więzień? Czy ustalane są tortury dla rudych tak jak dla homo w różnych częściach świata? A może się zrzuca z budynków? A może rudych każe się leczyć na to, mimo że nie ma leczenia również dla homo by to zmienić?

Chorzy jesteście z tym negowaniem znęcania nad homo. Sami siebie wybielacie, bo sami to robicie. I dlatego brzydzę się wami, a nie mniejszościami które cierpią. Ja im do łóżka nie zaglądam, ja zostawiam ich w spokoju. Ale ponad połowa Polaków mądraków nigdy tego nie poprze bo jedyny argument to "to obrzydliwe" bo liczą się co najwyżej z własnymi emocjami i nie traktują homo w ogóle jak ludzi. Jak śmieci to max. I zero dyskryminacji, zero.

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, Keller napisał(a):

Jak zwykle czołowy homofob pclaba o odbytach. Nie homoseksualiści o odbytach, nie obrońcy homo o odbytach a homofob. Normalne to jest u was. 

A jak dla mnie to te marsze po primo są bardzo rzadko, po drugie większość ludzi tam idących to zupełnie normalne osoby.

Co to za brednie? Psychopaci to ci co się nad słabszymi znęcają. Homofoby 200% i inne kibole.

Nie wiem jak inni, ale ja juz wole za sasiada tego faceta w sukience i makijazu, niz kolejnego sztywnego patriote z PW na koszulce, chlejacego weekend w weekend samca alfa zdradzajacego zone. Crush woli tego drugiego

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@voltqMnie bardziej skręca jak widzę stado bezmózgich kiboli niż kogoś LGBT. Co do marszy jeżeli nie są szkodliwe w sposób, że jest coś mi narzucane to jest ok. To jak z religią nie chcę by ktoś mi narzucał, że mam chodzić do kościoła itp. bo inaczej jestem gorszego sortu. Jedna z rzeczy jaka mnie odrzuca w Pisie i Konfederacji to "katolstwo". 

Edytowane przez lokiju
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Po co osiedlak z 2 kasjerkami + właściciel ma mieć takie same obciążenia regulacyjne jak franczyza sieciówki zagranicznej. ;)
Przy mniejszych obciążeniach można by np. zatrudnić matki w mniejszych wymiarach godzin, ale większą ilością zmian... Ale po co układać lżejsze przepisy, lepiej rzucić kilkaset zł w problem, na rosnącym zadłużeniu. 

To nie jest przyczyną upadku tych sklepów. I to jest właśnie ta mityczna wizja januszexów od Memcena. xD

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, adashi napisał(a):

Kolumbię odradzam. Źle byś się tam czuł. Czy mógłbyś ewentualnie wybrać jakiś inny kraj?

Węgry to kierunek mafii piss, ale ostatnio Hiszpania mi się spodobała, przynajmniej daleko będzie od upośledzonego intelektualnie elektoratu pissu.

• Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Snusy czy woreczek z narkotykiem.  Czekam aż na jakimś spotkaniu zacznie to ćpać. 

Pamiętaj, że prezydent to wizytówka kraju i tak nas będą postrzegać, jak go będą widzieć.

Ciekawe czy pierwszym kierunkiem wizyty będzie Białoruś czy Węgry i sprowadzenie zdrajcy Romanowskiego.

Tytoń, a narkotyki to jednak jest zasadnicza różnica.

A to, że to będzie wizerunkowy wsiur to osobna kwestia.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, musichunter1x napisał(a):

Ale ja nie mówię o upadaniu ;)

Nierentowności, zwał jak zwał.

Możesz sobie upraszczać przepisy do bólu, a i tak nie mają żadnych szans z dyskontami.

Teraz, SM_M4E5TRO napisał(a):

Nikt nie mial z nas beki. Beka to byla z komorowskiego

Mieli. I za Dupy i za Komora.

Edytowane przez crush
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Węgry to kierunek mafii piss, ale ostatnio Hiszpania mi się spodobała, przynajmniej daleko będzie od upośledzonego intelektualnie elektoratu pissu.

Krzyz na droge, jedz jak najdalej i nie wracaj.

Patrzac po sposobie twojej wypowiedzi bez przeszkod mozna stwierdzic, że takich ludzi w kraju nam zdecydowanie nie potrzeba :)

Tuskowy plujacy jadem beton

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Keller napisał(a):

Jedno wspomnienie że jesteś homo i po tobie bardziej. Śmieszne brednie robiąc z siebie ofiary jako hetero. 

Zresztą dlaczego ma ci nie pasować homoseksualista? Za orientację? Przecież to jest właśnie dyskryminacja i sam uprawiasz ją, a pytasz gdzie jest :lol2: Prawackie móżdzki jak zawsze ze zrozumieniem siebie samych i świata. 

Masa wpisów gdzie się tych ludzi wyzywa, wręcz mówi ped***y do gazu, wielu ludzi nawołuje do przemocy fizycznej, mówi że obrzydliwi, że "tolerują ale oby się nie pokazywali publicznie". W domach mówią by tych ludzi wywalać z domu - tu głównie ojcowie królują. Bo przecież wstyd mieć syna homo. Ale rudy jest na równi pewnie, na 200%.

I znowu chłopski rozum memcena. A w biblii rudzi to grzesznicy? Czy rudzi mają 70% samobójstw? Czy rudych się zamykało do więzień? Czy ustalane są tortury dla rudych tak jak dla homo w różnych częściach świata? A może się zrzuca z budynków?

Chorzy jesteście z tym negowaniem znęcania nad homo. Sami siebie wybielacie, a sami to robicie. I dlatego brzydzę się wami, a nie mniejszościami które cierpią.

Co ty pier...

Masz kodeks pracy który zakazuję dyskryminacji ze względu na orientację seksualną 

Nie ma na dzień dzisiejszy żadnej dyskryminacji osób homoseksualnych w Polsce, to są wymysły 

Mi w ogóle nie przeszkadzają takie osoby 

Na tym forum ja jestem w mniejszości, byłem wielokrotnie obrażany,wyzywany , nawoływano do likwidacji mojej osoby , wyzywano moją rodzinę itd , nie widziałem ani razu żebyś wstawił się za tą mniejszością która cierpi

Dużo frazesów i bełkotu z twojej strony , zero czynów i faktów 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Krzyz na droge, jedz jak najdalej i nie wracaj.

Patrzac po sposobie twojej wypowiedzi bez przeszkod mozna stwierdzic, że takich ludzie w kraju nam zdecydowanie nie potrzeba :)

W waszym towarzyszu. Nie rozpędzaj się, jeszcze cyrlicą nie każą pisać ... na razie.

Edytowane przez PaVLo
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Tylko zabierz swój agregat, bo z prądem słabo. Chyba właśnie w Hiszpanii na stanowisko od energetyki wsadzili jakąś ideologiczną kobietę, bez pojęcia i doświadczenia w temacie. :E 

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, lokiju napisał(a):

@voltqI druga sprawa, na twitterze dzisiaj naczytałem się komentarzy typu wyp... pedale, cwelu i inne takie od wyborców Nawrockiego. Trochę to chyba słabe. 

A ***** *** to jakie było? Salonowo bankietowe?

Albo w jedną albo w drugą.

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, lokiju napisał(a):

@voltqI druga sprawa, na twitterze dzisiaj naczytałem się komentarzy typu wyp... pedale, cwelu i inne takie od wyborców Nawrockiego. Trochę to chyba słabe. 

To samo robili twoi koledzy na tym forum ci którzy są wyborcami Koalicji obywatelskiej i Rafała Trzaskowskiego  w stosunku do mojej osoby , nie widziałem żebyś chociaż raz potępił ich zachowanie

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Powoli zaczynają spływać oficjalne dane o frekwencji. Ostateczna frekwencja ostatecznie zakręci się najprawdopodobniej w okolicach 70%. :(

Gdzie tu do prognozowanych wstępnie okolic 73% z exit polla 8:E.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano
9 minut temu, lokiju napisał(a):

@voltqMnie bardziej skręca jak widzę stado bezmózgich kiboli niż kogoś LGBT. Co do marszy jeżeli nie są szkodliwe w sposób, że jest coś mi narzucane to jest ok. To jak z religią nie chcę by ktoś mi narzucał, że mam chodzić do kościoła itp. bo inaczej jestem gorszego sortu. Jedna z rzeczy jaka mnie odrzuca w Pisie i Konfederacji to "katolstwo". 

Wszelkie absurdalne marsze które przeszkadzają innym powinny być zakazane czy to marsz katolików czy marsz LGBT 

Opublikowano
4 minuty temu, lokiju napisał(a):

A ja sie naczytalem oceanu wypocin od wyborcow Trzaskowskiego tutaj. I co? 

• Like 1