huudyy 2 848 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 9 godzin temu, Umpero napisał(a): Innowierca nie jest mi bliźnim, ale sensu stricte jest. fikołek godny cyrku Zalewskiego, prawdziwe salto mortale. Ze swojej świętej książki bierzesz tylko to, co Ci pod rękę. Co za ananas 8 godzin temu, hubio napisał(a): I tak samo jak stawałem na labie przeciwko rasistowskim tekstom w stosunku do imigrantów tak tu muszę stanąć w obronie osób wierzących bo to, że nie wierzysz nie oznacza żebyś wyśmiewał się z chrześcijańskich symboli religijnych. Ty zamiast stać po stronie zaprzańców, co wycierają sobie mordę niby wiarą katolicką, to powinieneś w końcu otworzyć oczy, co jest ważne w wierze. 2 minuty temu, Winter napisał(a): To mówicie, że polityk powinien przemawiać w kościele? Może, o ile jest z PiSu albo Konfederacji, inaczej to grzech ciężki. 2
Kris194 4 720 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, Winter napisał(a): To mówicie, że polityk powinien przemawiać w kościele? A tak poważnie to zdanie odnośnie zblatowania kościoła z polityką mam oczywiste czyli "jest to niedopuszczalne". Edytowane 16 Czerwca przez Kris194 1 2
GordonLameman 8 459 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 3 minuty temu, huudyy napisał(a): fikołek godny cyrku Zalewskiego, prawdziwe salto mortale. Ze swojej świętej książki bierzesz tylko to, co Ci pod rękę. Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na błędne użycie "sensu stricto". A co do fikołków dot. wiary to szkoda gadać. Ale bardzo lubię to, gdy wielkim katolikom trzeba tłumaczyć zasady ich wiary bo z nich kipi tylko ignorancja i nienawiść. @LeBomB ładnie to zrobił 3
Mar_s 2 226 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Przestańcie zgłaszać Umpero, on już dostał w nocy ostrzeżenie za to co ciągle zgłaszacie.
huudyy 2 848 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca widocznie za mało tymczasem wg sondażu ponad połowa polaków źle by się zapatrywała na wspólne rządzenie zjepów i konfy https://wiadomosci.wp.pl/zapytalismy-o-rzady-pisu-i-konfederacji-jest-nowy-sondaz-7167990540171904a 1
Kris194 4 720 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 3 godziny temu, Totek napisał(a): Myślałem, że tylko ja tak to widzę. To może jeszcze 10 lat PoPisu i sami się podzielimy To nie kwestia "PoPisu", to kwestia podziału na prawicę i całą resztę. Mamy kompletnie różne wartości, różne wizje naszego kraju. Może faktycznie przyjść moment, że stwierdzimy, że takie ciągłe przeciąganie liny nie ma sensu i lepiej się rozejść jak Czesi ze Słowakami. Minęło ponad 30 lat i jakoś nie słychać żeby mieli ochotę na to, żeby się ponownie połączyć. 1
indexinfio 180 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Do dzisiaj włącznie można składać protesty wyborcze. Obywatelski protest wyborczy
Kris194 4 720 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 43 minuty temu, Winter napisał(a): Nie dojdzie do rozłąki, bo wschodnie województwa by padły. Polasie, lubelskie, czy podkarpackie to bieda bez kasy z Warszawy. No i może w tym problem, nauczyli się, że można żerować na innych bo kasa i tak popłynie.
VRman 2 641 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca I co z tą flagą rosji w USA? Widzę to wszędzie, ale nie chce mi się wierzyć. To by musiał być trolling na miarę akcji Ukraińców. Zinfiltrowali firmę robiącą te dekoracje, podawali się za MAGów, a potem cyk ruską flagę i nikt nie zauważy! Nie no, to musi być fake.
GordonLameman 8 459 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Festiwal nienawiści Tuska i Bodnara1!111!!!!! 3
huudyy 2 848 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Festiwal nienawiści Tuska i Bodnara1!111!!!!! Oświadczam, że nie ma żadnego mieszkania Pana Jerzego. Mieszkanie Pana Jerzego wymyśleliście sobie wy, bodnarowcy! 1 2
Camis 5 891 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 11 minut temu, GordonLameman napisał(a): Festiwal nienawiści Tuska i Bodnara1!111!!!!! TERROR PRAWODZADNOSCI!!11 1
blabla123 838 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 2 godziny temu, Winter napisał(a): Nie dojdzie do rozłąki, bo wschodnie województwa by padły. Polasie, lubelskie, czy podkarpackie to bieda bez kasy z Warszawy. Jak mi przykro.
different 214 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca No generalnie w Polsce A, na terenach wiejskich i małomiasteczkowych jest pełno ludzi o mentalności Polski B, co wtedy? Przesiedlenia? Z góry podział spoko dla mnie ale niewykonalne to jest
Kris194 4 720 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Na następne wybory proponuję wybrać księdza pedofila to kościoły całkiem opustoszeją Edytowane 16 Czerwca przez Kris194 1
crush 3 575 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 3 godziny temu, VRman napisał(a): I co z tą flagą rosji w USA? Widzę to wszędzie, ale nie chce mi się wierzyć. To by musiał być trolling na miarę akcji Ukraińców. Zinfiltrowali firmę robiącą te dekoracje, podawali się za MAGów, a potem cyk ruską flagę i nikt nie zauważy! Nie no, to musi być fake. To są dwie kreski - czerwona i biała na niebieskim tle. Kolory amerykańskiej flagi to... Uwaga, szok... Czerwony, biały i niebieski! Chyba leków na schizofrenie zapomniałeś. 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Festiwal nienawiści Tuska i Bodnara1!111!!!!! Nie. Trzeba to było robić dużo wcześniej. 50 minut temu, Kris194 napisał(a): Na następne wybory proponuję wybrać księdza pedofila to kościoły całkiem opustoszeją Oni apostazja, a Ty miałeś wyjechać.
different 214 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Cytat Prokuratura Rejonowa Gdańsk-Śródmieście w Gdańsku wszczęła postępowanie przygotowawcze w sprawie przejęcia przez Karola Nawrockiego mieszkania pana Jerzego — informuje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku. No i jak to będzie niby wyglądać? Prezydent zaprzysiężony i można mu naskoczyć? 1
crush 3 575 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Teraz, different napisał(a): No i jak to będzie niby wyglądać? Prezydent zaprzysiężony i można mu naskoczyć? Wizerunek osrany. W teorii.
VRman 2 641 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) 27 minut temu, crush napisał(a): To są dwie kreski - czerwona i biała na niebieskim tle. Kolory amerykańskiej flagi to... Uwaga, szok... Czerwony, biały i niebieski! A literki ułożone w konkretny sposób mogą stworzyć np. książkę Mein Kampf. Ba. Z pikseli na monitorze można zbudować różne obrazy! Szok, co? Trzeba być kretynem, żeby nie zdawać sobie sprawy, że te "linie" tworzą ruską flagę. Albo ktoś był absolutnym idiotą, żeby to tam wywieszać i nie pomyśleć "ej, ale za to to nas zjadą w mediach" albo ktoś ostro Trumpa tam przytrolował. 27 minut temu, crush napisał(a): Chyba leków na schizofrenie zapomniałeś. Bardzo chcesz chyba wyjechać w Bieszczady. Obrażaj dalej, w końcu się uda. Edytowane 16 Czerwca przez VRman 1 1
huudyy 2 848 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 3 minuty temu, different napisał(a): No i jak to będzie niby wyglądać? Prezydent zaprzysiężony i można mu naskoczyć? podpisze sobie ułaskawienie przed wyrokiem, problem solved 2
GordonLameman 8 459 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 3 minuty temu, different napisał(a): No i jak to będzie niby wyglądać? Prezydent zaprzysiężony i można mu naskoczyć? Trochę tak, bo prezydent odpowiada tylko przed trybunałem stanu a do tego trzeba 2/3 głosów parlamentu. PiS i Konfa nie pozwolą na to nawet gdyby były przytłaczające dowody 3
different 214 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 3 minuty temu, crush napisał(a): Wizerunek osrany. W teorii. czyli bez zmiany, bo osrany wizerunek to już ma... W ogóle w kontekście tego, że wybory były to prokuratura nie mogła trochę przyspieszyć, żeby ogarnąć się z tym przed wyborami. To dość istotna sprawa... 3
crush 3 575 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca W teorii potencjalne potwierdzenie pomówień. W praktyce po wyborach to już nikogo nie będzie obchodzić. 🤷🏻
crush 3 575 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Po czym wyjdą za 2 lata dane o zaufaniu i będzie w topce jak Duda. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi