Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ma w pompce. Co z tego że dużo zarabia jak jest stara. Natury nie oszukasz

zgrzyt jest momencie gdy ona po 30 dobrze ustawiona szuka faceta w podobnym wieku też dobrze ustawionego. 
Niestety on woli młodsze. Sam na siebie zarabia i droższe błyskotki lub wakacje go nie interesują. 

Życie.

Młodsza większa pewność na potomstwo w przyszłości.

• Upvote 1
Opublikowano

A teraz wstajemy ferajna i krzyczymy “Bóg, honor, ojczyzna” oraz PiS PiS PiS. 

Problem stworzony przez PiS, skutki gospodarcze przerzucone na PO, skutki polityczne przerzucone na PO. :E 

“Ej chłopaki, czemu PO takie słabe?” :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie uważam że dzieciaci są lepsi lub gorsi, to raz. Dwa, jednak dzieci są ważne bo przez niż demograficzny Europa jest zalewana ubogacaczami z Afryki. 

Trzy, ktoś będzie musiał robić na moją emeryturę tak jak ja robię teraz na cudzą. 

Wprowadził bym bykowe dla każdego zdrowego fizycznie i psychicznie człowieka po 35 roku życia. Nie muszę się z tego tłumaczyć bo to jest tylko moje zdanie, nigdy tego nie wprowadze bo nie jestem politykiem. Zamiast na mnie naskakiwać możesz to przeczytać i się zgodzić lub nie, nie wiem po co agresją, obrażanie I wklejanie durnych filmików z "jestem zwycięzcą" skoro szanse na to, że to wprowadze są dokładnie takie jak szanse na to, że jutro obudzisz się obok młodej Naomi Campbell. 

Uważam,  że Twój pomysł z bykowym jest debilny. Nie miałem intencji obrażać Ciebie jako osoby. To dwie odrębne rzeczy. 

I chyba nie obraziłem.

Filmiki z jestem zwycięzcą - ja już tak mam, że żartuję często i gdzie się da, nie patrząc na to, czy powinienem. Szczególnie, że nie wiedziałem wtedy jeszcze z kim mam do czynienia. Nie jestesteś z tych wywyższających się - to spoko. Wyjaśniłeś, ja przeprosiłem za taką interpretację.

I wszyscy żyli długo i szczęśliwie

(a on żył tylko długo)

(bo dostał bykowe)

(ja jestem na serio niereformowalny z tymi żartami, nic nie poradzę)

Edytowane przez VRman
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Dimazz napisał(a):

No ma w pompce. Co z tego że dużo zarabia jak jest stara. Natury nie oszukasz

zgrzyt jest momencie gdy ona po 30 dobrze ustawiona szuka faceta w podobnym wieku też dobrze ustawionego. 
Niestety on woli młodsze. Sam na siebie zarabia i droższe błyskotki lub wakacje go nie interesują. 

Życie.

Młodsza większa pewność na potomstwo w przyszłości.

Dlatego mam 9 lat młodsza partnerkę która mogłaby równie dobrze być w moim wieku jeśli chodzi o rozumowanie świata i zasad. Ciężko znaleźć ale da radę. I to bez żadnej aplikacji ;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Camis napisał(a):

Odnośnie sytuacji z migrantami na granicy z Niemcami, gdzie rzekomo Niemcy nam podrzucają migrantów, a rząd nic z tym "nie robi" i temat się wybija szeroko od co najmniej kilku dni, to pragnę prawilnie wszystkim wyborcom PiS oraz Konfederacji przypomnieć, że jeśli myślicie, że PiS czy PiS z Konfederacją + Korona Brauna, jak przejmą władzę w tym kraju rozwiążą problem z migrantami, to się grubo mylicie. Trzeba być naprawdę naiwnym, żeby tak myśleć i następnie wybierać to towarzystwo. Wpuszczenie setek tysięcy migrantów do naszego kraju w ubiegłych latach za rządów PiS-u na lewe wizy najlepszym tego przykładem. Konfederacja oraz Zjednoczona Łże-Prawica to są jeszcze więksi hipokryci od PO/KO i wszystkich po drugiej stronie polityki.

Edytowane przez Spl97
  • Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Camis napisał(a):
21 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Zdajesz sobie sprawę jakie by były konsekwencje przywrócenia kontroli na granicy czy tak niezbyt?

czy tusk zdaje sobie sprawe jakie beda konsekwencje przywrocenia kontroli? @Kris194 czy mozesz go o tym poinformowac w trybie pilnym?

uwielbiam jak bojowkarze sa orani przez wlasnych panow :hihot:

Godzinę temu, skypan napisał(a):

W 2023 roku w wyborach do Sejmu i Senatu uzyskał Pan mandat senatora. Przypomnę, że ważność tamtych wyborów stwierdzała nasza Izba. W związku z tym mam do Pana pytanie: Czy czuje się Pan wadliwy wybranym senatorem, tak zwanym neosenatorem ? Wówczas Pan nie protestował. Jakoś nie przypominam sobie, że Pan protestował.

ale zaorane 11/9 XDDDDDDD

10 minut temu, TheMr. napisał(a):

A teraz wstajemy ferajna i krzyczymy “Bóg, honor, ojczyzna” oraz PiS PiS PiS. 

Problem stworzony przez PiS, skutki gospodarcze przerzucone na PO, skutki polityczne przerzucone na PO. :E

ale pieknie trzaska od rana

:dj::dj:

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Trochę poza tematem wyborów

Piękny przykład jakich to fikołków inwestor nie zrobi, żebyś myślał, że to dla dobra społecznego a co za tym idzie twojego własnego :E

Edytowane przez Kris194
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a):

Wiele czy nie wiele jest tych jednostek coraz wiecej i wiecej.

Jest gdzies blad systemowy. Owszem trzeba wychodzic do ludzi i z jednej strony rozumiem kobiety ktore mowia ze faceci nie maja 'jaj' ale tez rozumiem facetow gdzie z jednej strony jest nacisk spoleczenstwa na zarboki, ze to facet powinien zarabiac wiecej, a z drugiej to kobiet jest wiecej na studiach itp. Mozliwosci zarobkowe kobiety maja lepsze do ok 30 roku zycia, czyli najlepszy okres na zwiazki kobiety maja poprostu mniej partnerow do wyboru.

Ja mam za soba dlugi, ponad dziesiecioletni zwiazek, rozstalem sie ponad rok temu. Od tej pory mialem dwie dziewczyny, zwiazki po 3-4 miesiacy i pare przelotnych kolezanek.

Zadna nie byla nastawiona na dlugi zwiazek tylko na dawanie dupy i zabawe. Ogolnie niby nie powinienem narzekac ale juz w tym wieku oczekuje bardziej spacerow i stabilizacji.

I jezeli taki ktos jak ja z dobrymi zarobkami, duzym domem, samochodem marzen gdzie pracuje z babami na codzien musi sie starac i 'namawiac' baby do spotkania, wrecz je nagabywac to co dopiero jakis 25 letni chlopak pracujacy w gowno pracy z zarobkami 5k pln.

Nie wiem, moze sie myle ale wydaje mi sie ze jest gdzies blad systemowy i moze byc nie wesolo.

Żaden błąd systemowy, nigdy nie było tak, że pierwsza dziewczyna to ta na zawsze, normą było spotykanie się zrywanie i poznawanie kolejnych, aby się dopasować. Tak samo jest dziś.

A jak szukasz kobiety w wieku ~40lat+ to cóż, trzeba się liczyć z tym, że większość co lepszego zostało już wybrane i przebrane :E A został głównie odpad. Jak szukasz młodszych na auto i hajsy to nie ma co się dziwić, że blachary się przyklejają tak jest dziś i było 30 lat temu :E Gdy wjeżdżałeś Golfem z subem na wioskę.

A jeśli chodzi o młodych ~25 lat, to akurat mam trochę, mam znacznie młodszego brata i siostrę, siostrzenicę, znam ich znajomych. Normalnie razem wychodzimy na piwko, rozmawiamy itd. Nikt tam nie ma problemów z znalezieniem dziewczyny czy chłopaka :E A ci ludzie w 90% bidnie zarabiają, rozpoczynają swoje kariery czy studiują jeszcze nawet i tylko dorabiają po jakichś bidnie płatnych pracach.

Tyle, że nikt z tych młodych nie siedzi po jakichś tiktokach czy wykopach i nie czyta/ogląda skrajnie prawackich wysrywów i się nie użala nad swoim losem. Po prostu żyją, wychodzą, koncerty spotykają się, poznają nowych ludzi itd. Taka jest młodość.

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano
4 godziny temu, Badalamann napisał(a):

Niestety musimy się teraz liczyć tak z dwoma kadencjami Batyra

mozesz przedstawic swoja najnowsza wizje dla polski?

bo skoro liczysz 2 kadencje Nawrockiego to zapewne skorygowales swoja wizje lewicowej rewolucji w Polsce o ktorej niedawno pisales? XD

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
39 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Przecież to rafalala trzaskowski nie zgodził się na testy hahaha. W tym kodzie/po jest oczywiscie dużo więcej ćpunów. 

Ta. Bo prawackie środowiska znane są z pogardy dla narkotyków. Czysto teoretycznie oczywiście. Tutaj to akurat przygarniał kocioł garnkowi.

A w wierchuszce to zakładam, że tam przynajmniej połowa wali w nocha. Niezależnie czy z lewicy czy z POPiSu czy z konfederacji.

A akurat w tym konkretnym przypadku to Nowogrodzki zachował się jak ostatni menel.

W sumie nie dziwota bo on od początku ma prezencję chłopa pańszczyźnianego. xD

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Winter napisał(a):

Idiotyczny pomysł zważywszy, że mamy mnóstwo turystów choćby z Arabii Saudyjskiej. Ten PiS, jak.coś wymyśli to ciężko się przestać śmiać.

Idiotyczny, ale ich elektorat to takie pustaki, że będą przyklaskiwać i o to chodzi, o wygraną w kolejnych wyborach i zrobienie z kraju swojego folwarku już na całego. ~50% Pustaków popiera tą szopkę :E 

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 5
Opublikowano
13 minut temu, Winter napisał(a):

Idiotyczny pomysł zważywszy, że mamy mnóstwo turystów choćby z Arabii Saudyjskiej. Ten PiS, jak.coś wymyśli to ciężko się przestać śmiać.

Zrobić kontrole rodem z Chin i pomysł BDB.

Opublikowano

( o zakazie wjazdu z Afryki)

No idiotyzm kompletny. Co za tytany te pomysły wymyślają.

Potrzeba krótszych wiz pracowniczych, limitów wizowych i nade wszystko skutecznego systemu deportacji, a nie skrajności w skrajność. Od wydawania decyzji o wyjeździe i nic dalej, do twardego zakazu wjazdu.

• Upvote 1