Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Kris194 napisał(a):

A teraz jeszcze sobie zobacz jakie zarobki są w Chinach a jakie w takich Niemczech.

A teraz sobie zobacz jak rozwija się chińska gospodarka a jak zwija się europejska.

Tusk z zakazem ponoć dzwonił do ekspertów ze zdjęcia. Tylko ja się zastanawiam co się zmieniło na zachodniej granicy, że mamy tam teraz jakieś strategiczne obiekty. Na wschodzie chociaż płot był i byli debile co pomagali przedostawać się inżynierom do polski. 

Zrzut ekranu 2025-07-07 172823.png

Edytowane przez skypan
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Chiny jak będą się zbliżać do ściany to ludzi przymuszą do wzmożonej prokreacji.

Plus tam ściąganie siły roboczej odbywa się na warunkach obozowych.

Edytowane przez crush
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Zdzisiu napisał(a):

Niemiecka agentura rękami Tuska działa

Tym sposobem pod tą ustawę mogą podciągnąć wszystko. Teraz już chyba wiadomo dlaczego nie udostępniono jakie dokładnie to są to obiekty krytyczne (chyba że udostępniono tylko coś mi umknąło)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, skypan napisał(a):

Tylko ja się zastanawiam co się zmieniło na zachodniej granicy, że mamy tam teraz jakieś strategiczne obiekty.

Choćby to, że banda debili zaczęła fotografować i udostępniać zdjęcia naszych patroli nocnych przy granicy.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

Chińska gospodarka będzie przez najbliższe wiele dziesięcioleci napędem świata. Jak najbardziej będę szanował osoby ze zdaniem przeciwnym. Szczególnie gdyby temu zdaniu dawały aktywny wyraz na rynku finansowym.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Winter napisał(a):

Zdecydowanie kiboli. W przypadku imigrantów zawsze się trafią normalni ludzie, w przypadku kiboli nigdy. To są ameby i zdania nie zmienię.

Tyle tylko, że to nie jest osobna narodowość czy grupa etniczna. To są Polacy. I nawet z tymi kibolami, per capita statystyki są lepsze niż u inżynierów.

A w tych czasach taki troglodyta jest bardzo przydatny. Trzeba to nagłaśniać wszem i wobec, że Polska to kraj pełen takich osób i ekstremalnie rasistowski. 🤗

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
53 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Choćby to, że banda debili zaczęła fotografować i udostępniać zdjęcia naszych patroli nocnych przy granicy.

Gdyby debile od tuskoszwaba nie byli bierni to by obywatele nie musieli ich wyręczać.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Cytat

image.png.3b6b7f1f792c942bc40919b10f30613b.png

A pisałem, że tak będzie i że to oczywiste. 

Pisałem, że się bardzo, bardzo wiele osób nie pamiętających już "jakości" rządów PO mocno rozczaruje oczekując czegoś bliskiego normalności.

Jedyne czego nie przewidziałem, to że oni będą  do tego tak nieumiejętnie dbać o swój własny PR.

Może jest jak pisałem kilka lat temu - politycy KO popatrzyli co uchodziło płazem Pisowi, powiedzieli "nie no, szacun panowie, jesteście mistrzami i pokazaliście nam jak się w to gra profesjonalnie" i chcieli tak samo - bez wysiłku, traktując wyborców jak debili po całości i spokojnie zajmując się obsadzaniem stołków, kradnięciem i robieniem sobie "kontaktów" przez "dogadywanie się" (językiem starożytnych Łapówkarów).

A tu zonk, bo wyborcy anty-pis nie są tak samo durni jak ci religijnie oglądający tvpis czy teraz Republikę.

I tak to się kręci od lat. Rządzi pis to przekonuje tych po środku, że jednak trzeba iść zagłosować przeciw nim, bo ten rząd to skandaliczna katastrofa. Rządzi PO/KO to ci po środku przekonują się do głosowania na przeciwników KO, bo ten rząd to tragiczna katastrofa. 

A partii mogącej zrobić rząd sensowny jakoś nie ma na horyzoncie. 

Przez 25 lat.

Trochę to jednak surrealistyczne, trzeba przyznać.

Co do tych kontroli - na filmiku na Kanale Zero pada dość przekonujący argument sugerujący, że to nic nie da - że nachodźcy włażą nie tam, gdzie są przejścia, tylko "na dziko", tam gdzie nikogo nie ma.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Winter napisał(a):

Niemiecki przydupas już płacze. KE jest do natychmiastowej wymiany. Von der Leyen czego nie ruszy to zepsuje.

W obecnej sytuacji atakowanie instytucji UE uważam za zdradę. Oczywiście jeśli coś robią źle to należy o tym mówić. Można by się zastanawiać czy ma to związek z trwającą obecnie rosyjską ofensywą.

Edytowane przez indexinfio
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, VRman napisał(a):

Co do tych kontroli - na filmiku na Kanale Zero pada dość przekonujący argument sugerujący, że to nic nie da - że nachodźcy włażą nie tam, gdzie są przejścia, tylko "na dziko", tam gdzie nikogo nie ma.

To można "wykorzystać" ruch obrony granic i wysłać ich do lasu - po_ziomki :E  tylko gorzej jak trafią na Nawrockiego :E 

Opublikowano

Jak sie tu rejestrowalem to pisalem, ze od tuskowego pseudopanstwa i ich zlodziejaszkow lepsze beda nawet pisowskie zlodziejaszki, za co zreszta caly beton turaj zrobil na mnie najazd

I jak widac mialem racje, bo tuska popiera juz jedynie ten beton. Dla takich nie ma już raczej ratunku. Przykre

• Confused 1