Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez BezNicku1 · Opublikowano
Mam problem po dołożeniu pamięci w grach wywala mnie nadal do pulpitu i w dzienniku zadań wyskakuje mi błąd nvlddmkm 153 po 20-30minutach również ten sam błąd pojawia się jeśli używam tylko 2 kości ale w tle podczas grania w bardziej wymagające tytuły włączę pobieranie na steamie, macie jakieś rady ? Czy po prostu jak gram to nie mogę mieć w tle pobierania? Jak używam tylko 2 kości jest wszystko okej temperatury jak sprawdzałem gpu sięgają przy użyciu 99%gpu 70 stopni a cpu użycie 50% i temperatury głównie do 55/60 stopni jednak przy wczytywaniu jakiś nowych lokalizacji potrafi podskoczyć też do 70 stopni. Jeśli gram w samą grę i nie mam nic odpalone w tle to przy dwóch pamięciach gry się nie wyłączają. Dodam że posiadam system Windows 11. zauwazylem na forach ze jest to dość częsty błąd jednak nie ma nigdzie podanego rozwiązania -
Przez jarux · Opublikowano
Jeżeli nie wierzysz to twoja sprawa, ale nie oceniaj innych swoją miarą -
Przez tomcug · Opublikowano
? Input lag wynika z liczby FPS, a ta na nowym modelu jest niższa, więc opóźnienie wzrasta. Oczywiście można to zwalczać Reflexem, ale absolutnie nie ma żadnego "zdecydowanie mniejszego input laga na nowym modelu" -
Przez galakty · Opublikowano
Bajki z mchu i paproci, mistrzowie kierownicy zza monitora. -
Przez Pentium D · Opublikowano
A czy Ty już zaszczepiłeś swoje GPU przeciwko Hotspot +35 Ten popychacz to chyba dali aby była sztuka bo za krótki i średnica za mała.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi