Chodzi mi o to że będąc u władzy biorąc pod uwagę to że tam obie strony są umoczone mieli więcej do stracenia wizerunkowo.
Bo jak inaczej wytłumaczysz że tak długo zwlekano? Te materiały nie pojawiły się teraz.
Sorry za double-posta ale siła wyższa.
Ponowię pytanie - testował już ktoś Arctica MX-7?
Na papierze wygląda fajnie. Na igorslab.de (https://www.igorslab.de/en/thermal-paste-details/?id=153) bardzo ją chwalą, no i ponoć zajebiście się sprawdza na CPU/GPU.
Minus to rozprowadzanie ale na upartego podgrzać ją, rozprowadzić Xa z kropkami i docisk swoje zrobi.
Cena niegłupia bo na mirabelach 20zł za 4g i 29zł za 8g, co jakby zestawić z tanimi pastami typu Thermalright TF-7 wychodzi za gram niewiele drożej, a wydajność jak widać uderza w okolice ponad dwa razy droższego Thermal Grizzly Duronout'a, czyli jak na pastę topka i może się sprawdzić lepiej jak PTM w zastosowaniach gdzie gorzej bywa z równością i głębokością szczeliny między rdzeniem, a radiatorem.
U mnie w Biedronce często nie ma koszyków i już nie raz pakowałem do siaty. Chociaż uważam to za ostateczność, bo to jednak dziwne.
BTW - ponoć Biedronka wystawia zwykłe kartonowe pudła na butelki. I co, ktoś tam stoi obok non stop i drobniaki wydaje? Jak to niby wygląda?
Jest okazja oto się strzyże owce. Niestety, tutaj gadam jak typowy prawak. System trochę bez sensu, skoro mamy segregację, ale jeśli już, powinien obniżać koszty, bo odciąża sortownie, a za odbiór i tak płaci gmina z opłat za wywóz...
Rekomendowane odpowiedzi