Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Camis napisał(a):

Od 2005r. podstawowa zasada reakcji na krytykę/ataki lecące w stronę pisu:

- my? Wcale nie!  To wy!

- waszeg posła zatrzymała policja za pijaństwo

- wcale nie! To pani redkator jest pijane!

- wasza partia jest wodzowska, nie ma w niej demokracji

- to PO jest wodzowskie, a Tusk to dyktator! Reżim!

- wy jeździcie na zlot CPAC, czyli zlot ruskich onuc

- kto tak powiedział?

- no poseł lewicy

- to lewica jeździ na CPAC

- ale to nieprawda. Nie jeżdżą, za to Wy jeździcie

- pani jest pijana, z reżimu Tuska, i to wcale nie my!

Pasek TV Republika: 

- to wcale nie oni

mój kolega pisowiec, gość po studiach, z niezłą pracą na państwowej posadce:

- to wcale nie oni

:boink:

A co do Morawieckiego na tym filmiku

Koleś z ekipy sympatyzującej z Orbanienką, z ekipy pozwalającej Macierewiczowi rozwalić nasze służby wywiadowcze, przyczepia się o kontakty z ruskimi Czarzastego :E

A o Braunie też konferencję zrobił? Nie? 

A o Zajączkowskiej?

No ale przecież to o dobro kraju chodzi! Pinokio by nas przecież nie okłamał! Musi być jakieś wytłumaczenie, czemu na potencjalnego sojusznika w postacie konfederosji nie naskoczył. To na pewno jakieś genialne zagrania i szachy 5D.

BTW. Przecież nawet bez znajomości języka widać, że ten szczurek nawija makaron na uszy, a jego własne się od tych kłamstw aż trzęsą. Jak to możliwe, że wierzą w to nie tylko kompletni imbecyle...

edit: Miernikowska

No faktycznie przypadek.

Jak wcześniejsze

- zatrudnienie klona Zaharowej do pchania na KZ ruskich narracji

- przekonanie Mazurka, aby się dołączył w temacie Rumunii i "ataku unijnego estabilishmentu na zupełnie niewinnego spoko gościa za to, że dostał za duże poparcie i trzeba było szybko anulować kandydaturę, bo jeszcze wygra!"

- robienie szopek z Maciakiem, żeby uciszyć trochę krytykę "jesteści ruskimi wdupowłazami!"

- dawanie platformy Braunowi

- potem znowu szopka z Kamratami

- itd.

KZ to niezależne i poważne dziennikarstwo, pamiętajcie! :E

Edytowane przez VRman
Opublikowano
10 minut temu, Camis napisał(a):

image.png.9e142e49a66d3cf878f01d823c279feb.png

każdy kto trochę ogląda kanałów podróżniczych wie że  waląca się gospodarka Rosji czy Białorusi, bieda, brud na ulicach i brak podstawowych produktów w sklepach to propagandowe brednie, wiadomo że nie działa to wszystko jak za czasów wymiany handlowej z zachodem ale radzą sobie całkiem nieźle mają wymianę z krajami brics i generalnie szybkiego upadku Rosji nie widać, zresztą ostatnie napady powietrzne pokazały że możliwości produkcyjne mają wysokim poziomie jak na państwo które ma za chwilę upaść

Opublikowano

Przecież Pete Hadsex to ruski agent, więc oznaczenie ruskiego konta na Xie nie będzie dla niego żadnym problemem.

Co do posta Kamizeli - nie on jeden. Ja też na samym początku się dałem nabrać.

Dokładnie ten sam scenariusz co z Timem Toolem (Tim Pool) w USA. Też zebrał milionową widownię obiecując powrót do rzetelnego, bezstronnego dziennikarstwa.

A potem wyszło że dostawał miliony od ruskich propagandystów.

Stanowski nie wiem. Może dostaje kase, ale raczej go czymś ruska mafia szantażuje. Albo po prostu ma wyje bambosz ogólnie i zwisa mu że przykłada rękę do upadku Polski.

A tu jest ten babsztyl, którego ja od dawna nazywam Polską Zaharową.

Gdy tylko otwiera usta w temacie Rosji czy Ukrainy, instynktownie podnoszę stopę i patrzę czy w coś nie wdepnąłem, bo zaleciało nagle gównem

image.png.a663ab4d7487e86ad73e58d5f996fe8c.png

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, VRman napisał(a):

Stanowski nie wiem. Może dostaje kase, ale raczej go czymś ruska mafia szantażuje. Albo po prostu ma wyje bambosz ogólnie i zwisa mu że przykłada rękę do upadku Polski.

Nasi przodkowie przelewali krew za ten kraj, nie ma znaczenia dlaczego ktoś jest ruską ścierą. Zdrajca to zdrajca, nie ma wystarczającego powodu.

16 minut temu, Camis napisał(a):

No i znów

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

Cytat

Orbán publicznie: Ukraina jest wrogiem Węgier
Szef rządu w Budapeszcie powiedział o tym na konwencie Fideszu. Przyznał też, że jest za okupacją Ukrainy przez Rosję.

Cytat

– Pana pytanie dotyczy stabilności państwa ukraińskiego, jego narodu i armii. Czy zatem powinniśmy obawiać się, że sytuacja wymknie się spod kontroli, a Ukraina będzie stanowić zagrożenie dla Węgier, z jej armią finansowaną z pieniędzy UE? Odpowiedź brzmi: nic nie jest przesądzone. W przyszłości Rosja może okupować Ukrainę. Czy tego nie chcę? Zaprzeczyłbym – odpowiedział Orbán.

https://pl.belsat.eu/91470188/orbn-ukraina-jest-wrogiem-wegier

Fumfel pisowców :dj:

766fe7633c30bd6783e22e5495894379320b0ac9

image.png.03054503d78fc8e50dd2213e6e33aa87.png

HAoYFxXWkAAdGrZ?format=jpg&name=large

HAoEUGAbMAA8tcs?format=jpg&name=small