Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

TVN, który kłamie praktycznie w każdej kwestii jest źródłem o wiarygodności 0.

Masz z dorzeczy, to prawackie medium więc chyba wiarygodne dla ciebie?. 

"Dziennikarz TVP3 Lublin Tomasz Zalewa na placu Lecha Kaczyńskiego wyciągnął śmieci ze śmietnika, a później je rozrzucił. Dzięki temu nakręcił materiał o zaśmieconym placu. Nagrały go jednak kamery miejskiego monitoringu. TVP3 Lublin poinformowała już, że zwolniła dziennikarza."

https://dorzeczy.pl/kraj/150416/dziennikarz-tvp3-lublin-celowo-zasmiecal-plac-by-zrobic-material-zostal-zwolniony.html

Chyba imię i nazwisko się nie zgadza?. 

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Ale czy ktoś cie zmusza do oglądania tego? Czy wypowiadam się, że teraz telewizja nei kłamie?

Ja nawet kablówki nie mam, nie sledzę TVP czy TVN, nie oceniam czy wolisz oglądać silniczki KO czy oszołomy Republiki. 

Chcieliście artykuly to je dostaliście, a teraz nie wiem po co odwracasz kota ogonem. 

Nie dostalismy, weź leki, albo wytrzeźwiej

Opublikowano
1 minutę temu, Markoomu napisał(a):

Masz z dorzeczy, to prawackie medium więc chyba wiarygodne dla ciebie?. 

"Dziennikarz TVP3 Lublin Tomasz Zalewa na placu Lecha Kaczyńskiego wyciągnął śmieci ze śmietnika, a później je rozrzucił. Dzięki temu nakręcił materiał o zaśmieconym placu. Nagrały go jednak kamery miejskiego monitoringu. TVP3 Lublin poinformowała już, że zwolniła dziennikarza."

https://dorzeczy.pl/kraj/150416/dziennikarz-tvp3-lublin-celowo-zasmiecal-plac-by-zrobic-material-zostal-zwolniony.html

Chyba imię i nazwisko się nie zgadza?. 

Nie wiem czy to prawackie czy lewackei medium, ale wygląda legitnie, także ok

Opublikowano
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Nie dostalismy, weź leki, albo wytrzeźwiej

Dał link z TVP3 Wrocław - Media głównego nurtu...

A drugi za paywall'em gdzie nic poza prawicą w nagłówku nie napisali. Spoko. Szkoda czasu. Klapki na oczach.

Opublikowano
1 godzinę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Daj mi link do jednego artykulu na wyborczej, tvn, tvpo o tym albo skoncz plesc glupoty jak za kazdym razem

Godzinę temu, huudyy napisał(a):

@huudyy dał ci pierwotny artykuł, bo tak się składa, że to akurat wyborcza opisała jako pierwsza całą sprawę. Nie ma tam nic o ataku prawicy, o PiSie, tylko przedstawienie samej sprawy. Bez tego nie miałbyś nawet co grzać, bo nic byś się nie dowiedział. 

Niestety wyborcza w pierwotnym artykule nie napisała wprost, że to działaczka KO, tylko że działaczka dużej partii. Dopiero potem ujawniono której.

Ponadto pierwotny zarzut postawiliście następujący:

2 godziny temu, KiloKush napisał(a):

I wtedy media o tym pisały, i słusznie. Teraz pominęły temat.

1 godzinę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Daj mi link do jednego artykulu na wyborczej, tvn, tvpo o tym albo skoncz plesc glupoty jak za kazdym razem

W odpowiedzi dostaliście dowód na to, że wymienione media pisały o sprawie. Nie precyzowaliście jak miały pisać, ale że podstawowy zarzut upadł, to teraz czepiacie się treści, doskonale znając to w jaki sposób te media piszą. Zatem w tym momencie to już wyłącznie wasza dalsza prowokacja, bo dostaliście dokładnie to co na początku chcieliście dostać, czyli artykuły z mediów typu wyborcza, tvn, tvp, co świadczy o tym, że temat nie został pominięty, tak jak pierwotnie twierdziliście. To że temat został opisany w sposób który ponownie skręca w stronę batalii KO+lewica kontra PiS+prawica, to już co innego, to nie było waszym żądaniem i zarzutem. 

No ale co do właśnie przekazu medialnego. Prawicowe media będą grzały że babka miała zdjęcia z wyżej postawionymi politykami w KO, pozostałe będą pisały jak to prawica atakuje KO i jak to babka dostała polecenie wypisania się z członkostwa w partii gdy tylko powiedziała, że będzie miała zarzuty, bo wcześniej próbowała robić z siebie również ofiarę męża.

Jedni i drudzy zapominają, że sami niejednokrotnie powoływali się w politycznym sporze na to że ten to ma zdjęcie z tym, a tamten z tamtym (zdjęcie Tuska z Putinem, zdjęcie Nawrockiego z kibolami czy ludźmi oskarżanymi o przestępstwa). Co sprowadza się do tego, że w zasadzie już jest mało istotne kto z kim miał zrobione zdjęcie. Istotne jest kiedy było to zdjęcie zrobione, w jakich okolicznościach. Istotne też jest jak w takich sprawach zareagowano. Tu już wspomniano, że nikt jej nie bronił, kazano jej opuścić szeregi partii, szkoda tylko, że wcześniej nie sprawdzili czy jej nie grożą również jakieś zarzuty, gdy już wiedzieli, że wobec jej męża jest postępowanie, a podjęli działania dopiero gdy było pewne że dostanie zarzuty. 

@KiloKush pytałeś "co byście pisali gdyby to był ktoś z Konfederacji?"

Pisałbym to samo, bo tak samo gardzę ludźmi, którzy dopuszczają się takich czynów i uważam że kary jakie dostali są zbyt małe. 

Ważne też by dla mnie było to, jakby Konfederacja zareagowała już w momencie gdyby dowiedziała się o sprawie. 

Opublikowano
1 minutę temu, LeBomB napisał(a):

@huudyy dał ci pierwotny artykuł, bo tak się składa, że to akurat wyborcza opisała jako pierwsza całą sprawę. Nie ma tam nic o ataku prawicy, o PiSie, tylko przedstawienie samej sprawy. Bez tego nie miałbyś nawet co grzać, bo nic byś się nie dowiedział. 

Niestety wyborcza w pierwotnym artykule nie napisała wprost, że to działaczka KO, tylko że działaczka dużej partii. Dopiero potem ujawniono której.

Że niby to? :hahaha:

image.png.64a3b8e74b441a9aa8ecef223d33a559.png

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, LeBomB napisał(a):

Ponadto pierwotny zarzut postawiliście następujący:

W odpowiedzi dostaliście dowód na to, że wymienione media pisały o sprawie. Nie precyzowaliście jak miały pisać, ale że podstawowy zarzut upadł, to teraz czepiacie się treści, doskonale znając to w jaki sposób te media piszą. Zatem w tym momencie to już wyłącznie wasza dalsza prowokacja, bo

Ty tak na poważnie?

Uwaga, w takim razie wrzucam dowód na to, że KACZYNSKI TO REPTILIANIN

image.png.8ae9cccdfeb2195dba3dc092c3c2a30a.png

Uważasz inaczej? TY SZURZE? 

Masz tutaj

D-O-W-Ó-D

reszty posta nawet nie chce mi sie czytac

3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

To fejk. To inne osoby. Prawica zawsze kłamie. A prawicowcy nic nie weryfikują. :) 

Prawie masz racje, ale pomyliło Ci się słowo PRAWICA z LEWICĄ. Pewnie drobne przejęzyczenie, wybaczam

Opuszczam te dyskusje a wy tam dalej liżcie się po siusiakach

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ty tak na poważnie?

Tak, na poważnie. Podważasz swoje słowa i wymagania? Przeczysz sam sobie? Nie tego chciałeś? Dokładnie tego chciałeś. Chciałeś artykułów, które dowodzą, że media typu wyborcza, tvn, tvp nie pominęły sprawy. Dostałeś na to dowody, teraz się wykręcasz. 

Dostałeś pierwotny artykuł, który wyśmiałeś. 

Zatem nie robisz nic innego jak celowe trollowanie w tym momencie i dałeś już na to wystarczająco dużo dowodów. 

A reszta jest już niewygodna dla ciebie, więc "nie chce ci się jej czytać" :rotfl2: 

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, LeBomB napisał(a):

Tak, na poważnie. Podważasz swoje słowa i wymagania? Przeczysz sam sobie? Nie tego chciałeś? Dokładnie tego chciałeś. Chciałeś artykułów, które dowodzą, że media typu wyborcza, tvn, tvp nie pominęły sprawy. Dostałeś na to dowody, teraz się wykręcasz. 

Dostałeś pierwotny artykuł, który wyśmiałeś. 

Zatem nie robisz nic innego jak celowe trollowanie w tym momencie i dałeś już na to wystarczająco dużo dowodów. 

A reszta jest już niewygodna dla ciebie, więc "nie chce ci się jej czytać" :rotfl2: 

Tak, tak, masz też dowód na kaczyńskiego reptilianina

Moze my o innych artykułach rozmawiamy?

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Generalnie widać kto robi ściek :) 

Dostosowałem się do waszego poziomu, sorka

A jak tyłek piecze to do apteki

Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tak, tak, masz też dowód na kaczyńskiego reptilianina

No i widzisz, kolejny raz tylko prowokujesz, gdzie dostałeś konkretne wyjaśnienie. 

To że artykuł wyborczej jest za paywalem nie moja wina. Nie zmienia to faktu, że jest pierwszym artykułem opisującym całą sprawę, na podstawie którego prawicy nawet nie chciało się jeszcze zweryfikować członkiem jakiej dużej partii (określenie użyte w artykule) była ta kobieta. Dlaczego? Bo pewnie byli tak samo za przeproszeniem obsrani jak reszta. Dopiero jak ujawniono że należała do struktur lokalnych KO, to zaczęto grzać temat. 

Zatem dostałeś komplet informacji o które sam prosiłeś. Jak już nie wiesz co odpowiedzieć, to zaczynasz obrażać, pisać o opuszczaniu dyskusji (której prowadzić nie umiesz), oraz zaczynasz lżyć z tych, co ci odpowiadają i bagatelizować temat.

To nic innego jak trollowanie.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Prawicowy. Kwik uruchomiony bo ruskie mogą Węgry stracić :) 

4 minuty temu, hwdp43 napisał(a):

Co to za bot sie uruchomil xD

Ach, czyli tak jak mówiłem, teraz zaczęło sie

11 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

wy tam dalej liżcie się po siusiakach

Bo nic innego nie pozostało

1 minutę temu, LeBomB napisał(a):

No i widzisz, kolejny raz tylko prowokujesz, gdzie dostałeś konkretne wyjaśnienie. 

To że artykuł wyborczej jest za paywalem nie moja wina. Nie zmienia to faktu, że jest pierwszym artykułem opisującym całą sprawę, na podstawie którego prawicy nawet nie chciało się jeszcze zweryfikować członkiem jakiej dużej partii (określenie użyte w artykule) była ta kobieta. Dlaczego? Bo pewnie byli tak samo za przeproszeniem obsrani jak reszta. Dopiero jak ujawniono że należała do struktur lokalnych KO, to zaczęto grzać temat. 

Zatem dostałeś komplet informacji o które sam prosiłeś. Jak już nie wiesz co odpowiedzieć, to zaczynasz obrażać, pisać o opuszczaniu dyskusji (której prowadzić nie umiesz), oraz zaczynasz lżyć z tych, co ci odpowiadają i bagatelizować temat.

To nic innego jak trollowanie.

Ty chyba czytać nie potrafisz

Artykuł wyjaśniający sprawe gławłcenia dzicka przez typkę z PO:

" PIS PIS PIS PIS ale też PIS PIS PIS no bo PIS PIS PIS"

:smiech:

Opublikowano
10 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To fejk. To inne osoby. Prawica zawsze kłamie. A prawicowcy nic nie weryfikują. :) 

Fakt nie analizowałem tego głębiej. Tak czy inaczej ja umiem się przyznać do błędu. A za prawicę się nie uważam.

Natomiast wy tutaj świętą wojnę toczycie.

Fakty są takie -

TVN Kłamie i manipuluje

Wyborcza i Newsweek w nagłówku wstawiło "prawicę" zamiast powiedzieć coś o sprawie 

Opublikowano
5 minut temu, KiloKush napisał(a):

Fakt nie analizowałem tego głębiej. Tak czy inaczej ja umiem się przyznać do błędu. A za prawicę się nie uważam.

powtarzasz Ich fejki, nie analizujesz głębiej, ale pisać na ten temat będziesz. Kwintesencja prawicy i „nie znam się to się wypowiem”. 

5 minut temu, KiloKush napisał(a):

Natomiast wy tutaj świętą wojnę toczycie.

Fakty są takie -

TVN Kłamie i manipuluje

Wyborcza i Newsweek w nagłówku wstawiło "prawicę" zamiast powiedzieć coś o sprawie 

Fakty są takie: mimo wszystko o tym napisano. Nie przemilczano tematu. Ale wrzucili to z oczywistą „sympatią” i zbagatelizowaniem. Tego nikt nie neguje. 

Ale to nie jest tak, że nikt o tym nie napisał. A to była wasza teza.

przynajmniej na początku :) 

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

powtarzasz Ich fejki, nie analizujesz głębiej, ale pisać na ten temat będziesz. Kwintesencja prawicy i „nie znam się to się wypowiem”. 

Fakty są takie: mimo wszystko o tym napisano. Nie przemilczano tematu. Ale wrzucili to z oczywistą „sympatią” i zbagatelizowaniem. Tego nikt nie neguje

Ale to nie jest tak, że nikt o tym nie napisał. A to była wasza teza.

przynajmniej na początku :) 

Gordon się trochę budzi.

17746032793185343604826775201009.jpg.437a1256eb41bff943abbf6702ff9a2e.jpg

Opublikowano

@KiloKush

Linki do tych artykułów były umieszczone wyłącznie dlatego, że sami chcieliście potwierdzenia na to, że te wybrane media w ogóle napisały cokolwiek o sprawie. 

Ich jakość nie była przedmiotem zarzutu, bo zarzut dotyczył w ogóle pominięcia sprawy w tych mediach.

Media głównych nurtów sprzyjające którymkolwiek opcjom politycznym w dalszej dyskusji nie są już w sprawie obiektywne, po żadnej ze stron. Każdy będzie ciągnął w swoją stronę. 

Dlatego pierwotny artykuł z wyborczej jest najbardziej neutralny, bo opisuje wyłącznie samą sprawę, choć jak zwracałem uwagę, nie wskazuje bezpośrednio na to członkiem jakiej partii była.

Artykuły o atakach prawicy zaczęto pisać później już jak ujawniono tę informację.

9 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ty chyba czytać nie potrafisz

Typowe. Jak już nie wiesz co napisać, to najłatwiej obrazić, zarzucić brak jakiejś umiejętności itd.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ale wrzucili to z oczywistą „sympatią” i zbagatelizowaniem.

Pisanie o PISe w arykule o gwałtach działaczki PO na dziecku to nie jest "sympatia" a typowa silniczkowa papka

a bagatelizowanie to jest przez Ciebie tego jak bardzo zakłamujesz rzeczywistość

Dalej, tvn, TVPO (główne). Daliście jednego koślawego linka i uważacie, że cokolwiek to udowodniło

:smiech:

Opublikowano
2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Gordon się trochę budzi.

17746032793185343604826775201009.jpg.437a1256eb41bff943abbf6702ff9a2e.jpg

Bzdura. To jest dla mnie oczywiste. Po prostu wy walicie w chochoła. :) 

3 minuty temu, LeBomB napisał(a):

Typowe. Jak już nie wiesz co napisać, to najłatwiej obrazić, zarzucić brak jakiejś umiejętności itd.

Tego osobnika to najlepiej ignorować. Nie potrafi dyskutować, a jedynie atakować personalnie :)