Mar_s 2 530 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 В Москве холодно, около 0*, полная облачность. В субботу ожидается дождь и снег. A teraz wracajcie do tematu i przestańcie sobie dosrywać, no chyba że macie po 13 lat, ale wtedy to nie miejsce dla Was.
SylwesterI. Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 (edytowane) 5 minut temu, Mar_s napisał(a): В Москве холодно, около 0*, полная облачность. В субботу ожидается дождь и снег. A teraz wracajcie do tematu i przestańcie sobie dosrywać, no chyba że macie po 13 lat, ale wtedy to nie miejsce dla Was. Wypad do kijowa jest ok, Wania nie ? Sorki, ale ja nie zacząłem i nie lubię być wyzywany od idiotów, czy wygania ze swojego kraju, więc może tu jest pole do reakcji? Edytowane 14 Listopada 2024 przez SylwesterI.
Gość Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): Sorki, ale ja nie zacząłem i nie lubię być wyzywany od idiotów, czy wygania ze swojego kraju, więc może tu jest pole do reakcji? Dostałeś potwierdzenie, że Ukraińcy w Niemczech nie pracują. Dziękuję za uwagę.
crush Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 10 minut temu, Winter napisał(a): Ale po ci ich tłumaczysz? Gdyby to byli Polacy to wielu tutaj miałoby okazję do nawalania. Ale to przecież Ukraińcy, straszna wojna, Zelenski i wszyscy święci. Właśnie Ci napisałem, że u nas wystąpiła taka sama patologia. Ja ich nie bronię tylko krytykuję idiotyczne systemy socjalne.
SylwesterI. Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Teraz, Winter napisał(a): Dostałeś potwierdzenie, że Ukraińcy w Niemczech nie pracują. Dziękuję za uwagę. Sam dałeś mi potwierdzenie, że nie pracują TYLKO w Niemczech, Dziękuję również
crush Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 11 minut temu, SylwesterI. napisał(a): to problem z Niemcami nie z Ukraińcami? Problem jest z socjalem i pasożytami siedzącymi na nim. Więc i z Niemcami i z tą częścią Ukraińców.
SylwesterI. Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Teraz, crush napisał(a): Problem jest z socjalem i pasożytami siedzącymi na nim. Więc i z Niemcami i z tą częścią Ukraińców. To niech ich Niemcy wywalą, pojadą gdzie indziej i będą pracować, a sobie niech ściągną więcej z Afryki
adashi Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Pierwotny problem to jednak rozbuchany socjal. To wspaniały środek produkcji patoli.
Mar_s Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Wypad do kijowa jest ok, Wania nie ? Sorki, ale ja nie zacząłem i nie lubię być wyzywany od idiotów, czy wygania ze swojego kraju, więc może tu jest pole do reakcji? Docinacie sobie nawzajem, a my nie będziemy czytać tego spamu na 10 stron wstecz żeby dojść kto zaczął. W dodatku spamujecie o Ukrainie w obu tematach tak że sam mam problem rozpoznać w jakim wątku jestem. Ma to się skończyć.
Gość Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 (edytowane) 7 minut temu, crush napisał(a): Właśnie Ci napisałem, że u nas wystąpiła taka sama patologia. Ja ich nie bronię tylko krytykuję idiotyczne systemy socjalne. Owszem system jest zły, ale ogarniętemu człowiekowi byłoby wstyd brać jałmużnę. Poza tym ja tylko stwierdziłem fakt, a wyzywa się mnie od ruskich onuc. To już prawdę nawet ten Putin kupił? Edytowane 14 Listopada 2024 przez Winter
crush Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): To niech ich Niemcy wywalą, pojadą gdzie indziej i będą pracować, a sobie niech ściągną więcej z Afryki Nierobów z Ukrainy mają zastąpić nierobami z Afryki? Rozwiązaniem jest likwidacja socjalu. Teraz, Winter napisał(a): Owszem system jest zły, ale ogarniętemu człowiekowi byłoby wstyd brać jałmużnę. No to musisz się bardzo wstydzić za nasz kraj.
SylwesterI. Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 2 minuty temu, Mar_s napisał(a): Docinacie sobie nawzajem, a my nie będziemy czytać tego spamu na 10 stron wstecz żeby dojść kto zaczął. W dodatku spamujecie o Ukrainie w obu tematach tak że sam mam problem rozpoznać w jakim wątku jestem. Ma to się skończyć. przepraszam , jeśli piszesz "w obu tematach" to wychodzi że spamerem jest on, bo ja piszę tylko w tym temacie 1 minutę temu, crush napisał(a): Nierobów z Ukrainy mają zastąpić nierobami z Afryki? Rozwiązaniem jest likwidacja socjalu. Więc system jest winny
crush Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): Więc system jest winny System i leniwe pasożyty. Niezależnie od nacji.
Gość Kelam Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 @Winter @SylwesterI. Tak jak napisał @Mar_s. Obaj wyluzujcie. To nie jest miejsce na takie dyskusje, a już na pewno nie w takiej postaci. Radzę wstać od kompa, zaparzyć coś do picia, odsapnąć i po powrocie nie odwalać symulacji piaskownicy z wrogimi sobie smarkaczami walczącymi o łopatkę.
Gość Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 4 minuty temu, crush napisał(a): Nierobów z Ukrainy mają zastąpić nierobami z Afryki? Rozwiązaniem jest likwidacja socjalu. No to musisz się bardzo wstydzić za nasz kraj. Nigdy tego nie ukrywałem. Jestem pierwszy do krytyki Polaków, jeśli jest powód. 2 minuty temu, Kelam napisał(a): @Winter @SylwesterI. Tak jak napisał @Mar_s. Obaj wyluzujcie. To nie jest miejsce na takie dyskusje, a już na pewno nie w takiej postaci. Radzę wstać od kompa, zaparzyć coś do picia, odsapnąć i po powrocie nie odwalać symulacji piaskownicy z wrogimi sobie smarkaczami walczącymi o łopatkę. Nie lubię być wyzywany od ruskich agentów. Całe swoje życie poświęciłem, żeby polepszyć obraz Polaka poza granicami kraju. Kto mnie zna wie z jakim trudem mi to przychodziło. A teraz jakiś noname klasyfikuje mnie jako sojusznika Putina. Nie, nie zgadzam się na to.
SylwesterI. Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 5 minut temu, Winter napisał(a): Nigdy tego nie ukrywałem. Jestem pierwszy do krytyki Polaków, jeśli jest powód. Nie lubię być wyzywany od ruskich agentów. Całe swoje życie poświęciłem, żeby polepszyć obraz Polaka poza granicami kraju. Kto mnie zna wie z jakim trudem mi to przychodziło. A teraz jakiś noname klasyfikuje mnie jako sojusznika Putina. Nie, nie zgadzam się na to. Za to lubisz innych wyzywać od idiotów i wyganiać z kraju, przejrzyj swoje posty zobaczysz kto rozpoczął tę dziecinadę
Gość Kelam Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Panowie - dość. Można się spierać bez wzajemnego obrażania.
Klakier1984 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): Nic nie idzie o czym mówi Tusk i Sikorski. To jest podła gra ukraińców Prędzej ruskie tupolewa oddadzą...
crush Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 5 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Prędzej ruskie tupolewa oddadzą... Tylko po co nam ten wrak? Mordy Kaczyńskiemu i tak nie zamknie.
SylwesterI. Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 No przecież już komisja ustaliła, to był zamach!!! Tylko czemu w takim razie Kaczyński wojny nie wypowiedział rosji, miał DOWODY, to powinien najazd na Moskali zrobić
crush Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Nowy minister zdrowia u Trumpa. I obecny ministrans.
Klakier1984 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Godzinę temu, crush napisał(a): Tylko po co nam ten wrak? Mordy Kaczyńskiemu i tak nie zamknie. Fakt. Teraz to już chyba tylko żeby do muzeum wstawić.
Umpero Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 3 godziny temu, SylwesterI. napisał(a): Nic nikomu się nie przepala, to nie pieski, które bija brawo w sejmie, bo wybrano takiego, a nie innego prezydenta w USA, to pragmatyczni politycy, którzy widzą co się stało i nie obrażają się jak długopis, tylko wiedzą, że dla dobra Polski trzeba grać w karty, jakie dał los, czy to się podoba, czy nie Buahaha... pragmatyczni politycy... Chyba chorągiewki. Taki Tusk to nawet ołtarzyki sobie stawiał i ślub brał na potrzeby kampanii.
lukadd Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 2 godziny temu, Winter napisał(a): Dostałeś potwierdzenie, że Ukraińcy w Niemczech nie pracują. Dziękuję za uwagę. Tak naprawdę pracują. Zdecydowana większość z nich pracuje, ale na czarno I tak winny jest temu socjal. Dostają 563euro miesięcznie + dostają dopłaty do mieszkań Większości po prostu nie opłaca im się iść legalnie do pracy bo na start dostaną minimalną czyli ~1.5k na łapę, ale zabiorą im wtedy dopłaty do mieszkań i kaskę z socjalu i tam jeszcze inne drobne benefity są. Na czarno złapią 10-15euro na h.
Rekomendowane odpowiedzi