Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, crush napisał(a):

Czyli wracamy do teraźniejszości. W której to oszołom chrześcijański to w większości babcia która da Ci przez łeb torebką albo napisze nieprzyjemny komentarz w internecie, a przeciętny oszołom muzułmański utnie Ci łeb.

A przypominam, że rozmowa nie dotyczy reżimów jako takich, tylko zaczęła się od mojego stwierdzenia faktu, że Islam to obecnie najgorsza i najbardziej uwstecznieniona religia. Jasne. Chrześcijaństwo jest na drugim miejscu, jeśli nie bierzemy pod uwagę sekt. Ale Islam dzierży berło.

A jak powiem policjancie, bo wygląda jak policjant, a identyfikuje się jako policjantka to co wtedy? Bo ja nie zamierzam zakłamywać rzeczywistości i nazywać konia rybą. Nawet jeśli koń tego żąda.

Ale to Ty dzwonisz. To Ty pierwszy wspomniałeś o łóżku. Ja tylko pociągnąłem temat.

Czego unikam? Ja Ci już w poprzednich dysputach wyłożyłem jasno. Chodź, uważaj się za co chcesz. W interakcji ze mną musisz zrozumieć, że nie masz prawa wymagać ode mnie akceptacji dla twoich ułud.

Jak tak wygląda  babcia, to się zgadzam:

414994ee691f5f643d9fba941a1b1b58,922,0,0

Ci mili panowie z inteligencją wypisaną na twarzy, na pewno by nie prześladowali innych od siebie.

Chrześcijaństwo traktuje kobiety i mniejszości seksualne tak samo jak islam, w europie państwa są świeckie, w normalnym kraju oddziela się wiarę od rządów i prawa, w takich krajach tak samo jest karany chrześcijanin, jak i islamista, żyd itd. który krzywdzi innych ludzi.

"A jak powiem policjancie, bo wygląda jak policjant, a identyfikuje się jako policjantka to, co wtedy? Bo ja nie zamierzam zakłamywać rzeczywistości i nazywać konia rybą. Nawet jeśli koń tego żąda."

To  cię do wiezienia nie wsadzi, pewnie zleje sprawę, widać nie raz na filmikach jak się odzywa patola do Policji i ich nikt nie wiesza na latarni

Nigdzie nie dzwonię, ludzie o innych poglądach mają prawo do życia i chodzenia po świecie, ty nie masz prawa im tego zabraniać, nie mają prawa do wstępu bez twojej zgody do twojej przestrzeni prywatnej.

Usunąłem "twoja" to było niegrzeczne, przepraszam

Edytowane przez SylwesterI.
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, crush napisał(a):

Słowo klucz - był. I jak to się ma do Islamu teraz? Ty cały czas piszesz "historycznie" i "był". Trochę żałośnie, trochę śmiesznie.

Albo robi z siebie głupka albo co gorsza po prostu nim .....

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Klakier1984 napisał(a):

Albo robi z siebie głupka albo co gorsza po prostu nim .....

Ale co, boisz się dokończyć? Masz jakieś przemyślenia, których się boisz? :lol2:

odważny przed komputerkiem :smiech:

Opublikowano
13 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Jak tak wygląda twoja babcia, to się zgadzam:

Zabrakło argumentów?

A tak w kontekście odpowiedzialności za słowa i czyny, którą tacy jak Ty wielbią gdy chodzi o jakieś idiotyczne pseudo-identyfikacje... Za ten tekst o babci, biorąc pod uwagę co przeszła ona i jej rodzina, to na żywo zebrałbyś po mordzie.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam za "twoja" wystarczy "jak tak wygląda babcia" odruchowo weszło "twoja" bo  określenie babcia zawsze kojarzy mi się z moją babunią, do innych pań w tym wieku  zwracam się per "Pani", poprawiam i to nie dlatego że się ciebie boję. Popełniłem nietakt.

6 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

Po prostu staram się zachować minimum kultury :D bo wypisujesz to tak dziwne rzeczy momentami, że podchodzi to pod zwykły trolling i szukanie jakiejś tanie zaczepki.

Nie, nie zachowujesz, lub nie wiesz co to kultura, wykropkowałeś inwektywę, co nie zmienia wymowy, bo boisz się reakcji moderatora

Opublikowano

Jeszcze odnośnie tej równości i politycznej poprawności i innych "schorzeń" to nas pomału też ten rak dopada. Jak powszechnie wiadomo po zmianie władzy wszyscy mają być uśmiechnięci, a w firmach państwowych to już nie ma innego wyjścia :E i tak zarząd jednej z naszych większych firm  z branży energetycznej wymyślił sobie na potrzeby intranetu żeby nakręcić film, w którym pokażą jak różnorodny jest przekrój pracowników. Żeby jakoś parytety zachować kazano umieścić w klipie kobiety mężczyzn jakichś obcokrajowców i osoby niepełnosprawne. Problem był z tą ostatnią grupą, bo z racje charakteru wykonywanych prac w tej konkretnej komórce nikogo takiego zatrudnić nie można ale co to prezesów obchodzi, na filmie ma ktoś siedzieć na wózku i ch** Bareja by się nie powstydził.

Opublikowano
9 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Nie, nie zachowujesz, lub nie wiesz co to kultura, wykropkowałeś inwektywę, co nie zmienia wymowy, bo boisz się reakcji moderatora

Najostrzejszym ołówkiem w klasie to ty nie byłeś :) Ale napisz jakie to obraźliwe słowo wykropkowałem ;)

ps. boje to się żony co najwyżej jak obiadu nie pochwalę  :placz:

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Klakier1984 napisał(a):

Najostrzejszym ołówkiem w klasie to ty nie byłeś :) Ale napisz jakie to obraźliwe słowo wykropkowałem ;)

ps. boje to się żony co najwyżej jak obiadu nie pochwalę  :placz:

Nie wiem, co ty tam ukrywasz, to chyba ty wiesz czego się boisz :smiech:

ps. kondolencje, jest coś takiego jak niebieska linia :P

Opublikowano
Godzinę temu, Camis napisał(a):

Przyszły minister zdrowia w USA, twierdzi że sieć 5G jest stosowana do kontroli zachowań ludzi. 

Czekamy na chemtrails, morderczy glifosat oraz morgellony.

Opublikowano
Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a):

Jeszcze odnośnie tej równości i politycznej poprawności i innych "schorzeń" to nas pomału też ten rak dopada.

Dopadł już dawno temu.

Wyobrażasz sobie żeby dziś wyprodukowali coś podobnego do 13 posterunku? Albo Seksmisji (która przecież była kręcona za komuny)? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Camis napisał(a):

Przyszły minister zdrowia w USA, twierdzi że sieć 5G jest stosowana do kontroli zachowań ludzi. 

Spróbuj znaleźć dowód z datą wcześniejszą niż listopad 2024 o tym. Dosłownie pół internetu ejst zaspamowane tym samym z newsa od tygodnia. 0 jakichkolwiek dowodów tylko powielanie tych samych bzdur. Np. że jest antyszepionkowcem kiedy w rzeczywistości jest przeiciwnikiem szczepionek na covid, a w przypadku pozostałych szczepionek jest zwolennikiem (np. od kilkudziesięciu lat, co roku się szczepi na grypę). Strasznie dużo fake newsów o nim, bo chce się zabrać za big farmę i śmieciowe jedzenie - a jest to olbrzymi rynek gdzie wiele ludzi ma zbyt wiele do stracenia. Możliwe, że zo tym 5G czy inną bzdurę rzeczywiście powiedział - co nie zmienia faktu, że również w kilku kwestiach sięnie myli. Tak czy inaczej - lepszy on niż chłop udający babę a chcący być ich odpowiednikiem ministra zdrowia.