Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, crush napisał(a):

Hahahaha. 8 lat nie postawili. OSIEM K***A LAT.

I przez osiem lat nie dali rady oczyścić?

Nie rób sobie jaj z tak oczywistych spraw. Przecież razem dobrze wiemy, że zabrakło tych kluczowych czterech lat rządów zjednoczonej prawicy. 

Niesamowite jak można omamić ludzi i wręcz zaprogramować ich do myślenia, że gdybyśmy tylko wygrali to...

Dosłownie niekończąca się historia. Idealna sytuacja do następnych tłustych lat dojenia skarbu państwa i to (jak widać) pod aplauzem suwerena :E

16 minut temu, Winter napisał(a):

Jakieś patusy wymalowały budynek MSN w Warszawie. Może nie był on piękny, ale za taki wandalizm ucinałbym ręce. 700 mln złotych na to poszło.

Niestety tej naszej rodzimej dziczy trochę jeszcze mamy. Obyśmy nie musieli w przyszłości użerać się z inną 😉

Edytowane przez zdunzdun
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

To po prostu ból o Trumpa, nie ma dużego znaczenia co jest na tym zdjęciu.

Jakby tam był Biden to by lajkował jakie super amerykańskie zdjęcie jak z filmów :Up_to_s:

Po prostu dalej trzaska...

:dj:

W EU za to maks na co można liczyć to coś takiego xD

74c7ca4e8a119f42c8cd1c1b78f2.webp

aha, kierunek argentyna już pewny, kontynuacja gigantycznego osłabiania siły nabywczej naszej złotówki w toku, ważne że się uśmiechamy na kredyt

Cytat

Planowany rekord Polski 2025: 240 miliardów dziury w budżecie

Średnioroczny deficyt ośmiu budżetów PiS 2017-2024 wynosił około 50 miliardów. Kierunek - Argentyna.

https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/deficyt-budzetowy-wiekszy-niz-zakladano-st8172836

A z argentyny oczywiście nie ma co się śmiać, poradzili sobie z gigantyczną inflacją w rok. Wystarczyło odsunąć lewicowy obłęd, u nas nie do pojęcia.

Cytat

W Argentynie inflacja opanowana w niecały rok. Co zrobił prezydent Milei?

Pod koniec października prezydent Argentyny Javier Milei ogłosił rozwiązanie Administración Federal de Ingresos Públicos. Czyli wywalił zbędnych urzędasów i uwolnił przedsiębiorców spod buta zbędnych opłat. Można?

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/cud-w-argentynie-inflacja-opanowana-w-niecaly-rok-co-zrobil-prezydent-milei/695hee6

Edytowane przez kubikolos
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Widzę, że tutaj taki sam polityczny chlew jak wszędzie :E Na Labie nie odwiedzałem i nadal nie będę...

A ciekawiło mnie, czy an typowo nerdowskim forum jest może trochę inaczej.

Edytowane przez Zas
Opublikowano
2 godziny temu, Pitt_34 napisał(a):

Gdyby nie długopis i blokada reformy, byłoby to możliwe żeby rozliczyć i wsadzić ich wszystkich, i to był błąd PiSu że tego nie zrobił, ponoszą tego konsekwencje , doszło do tego, że typy które powinny siedzieć robią to co robią. Ale przyjdzie czas i mam nadzieję , że odpowiedzialni za obecną demolkę Polski będą siedzieć. Przyjdzie na nich czas. 

I nie ważne czy to zrobi PiS czy ktoś inny, ważne żeby posadzić odpowiedzialnych , żeby nigdy nikomu więcej do głowy nie przyszło zrobić kolejnego burdelu jaki mamy od roku. 

Chodzi ci o ustawę Solidarnej Polski? Tę ustawę wprost skopiowaną od ruskich?:lol2:

A tu ciekawy film o ruskich wpływach w PIS:

Opublikowano
48 minut temu, Zas napisał(a):

Widzę, że tutaj taki sam polityczny chlew jak wszędzie :E Na Labie nie odwiedzałem i nadal nie będę...

A ciekawiło mnie, czy an typowo nerdowskim forum jest może trochę inaczej.

Sprowadzili ten burdel tutaj :bicz: