galakty 158 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jedynie w trzeciej nodze kobieta miałaby szansę jak dla mnie, bo w reszcie beton jest zbyt silny. Hołownia to komik, cały czas nie wyszedł z TVNu.
trepek 111 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pełczyńska to chyba jedyny polityk z PL2050 o którym można coś dobrego powiedzieć.
Badalamann 39 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Raczej mało prawdopodobne. Zobaczymy jak pójdzie kandydatce Lewicy. Tzn czy wykręci wynik lepszy czy gorszy, niż poparcie Lewicy jako partii.
Winter 443 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Jak myślicie, jest jakaś kobieta w jakiejkolwiek partii która miałby szansę wygrać z męskim konkurentem? Np: PO wystawią kobietę, PIS mężczyznę, albo na odwrót PIS kobietę a PO mężczyznę (oczywiście mężczyzna w PO to Trzaskowski albo Sikorski, a u PISowców nie wiem kto tam jest na topie w sondażach partyjnych, chyba Czarnek) Wg mnie Pełczyńska z PL2050 miałby większe szanse niż Hołownia (pewnie na 99% by przegrała i została wyautowana w pierwszej turze ale jakby dobrze poprowadzić jej kampanię to wg mnie uzyskała by lepszy wynik niż Hołownia z którego w pierwszej turze zostanie marmolada [wg mnie]) Nie ma żadnej. Konfa ma kilka pyskatych i ogarniętych lasek typu Zajączkowska, ale ona wyniku i tak by nie zrobiła. Kobiety w polskiej polityce są totalnie nijakie, bez polotu, bez charyzmy. Najlepiej oddaje to ta fotka.
hwdp43 78 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Niech kazdy wystawi kobiete , wtedy jakas wygra 3
galakty 158 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Badalamann napisał(a): Raczej mało prawdopodobne. Zobaczymy jak pójdzie kandydatce Lewicy. Tzn czy wykręci wynik lepszy czy gorszy, niż poparcie Lewicy jako partii. Lewica nie zrobiła NIC dla kobiet czy mieszkalnictwa, na pewno wykręci dużo XD
Winter 443 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, galakty napisał(a): Lewica nie zrobiła NIC dla kobiet czy mieszkalnictwa, na pewno wykręci dużo XD Jak to nie zrobili? Politycy lewicy mają po kilkanaście mieszkań
Badalamann 39 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, galakty napisał(a): Lewica nie zrobiła NIC dla kobiet czy mieszkalnictwa, na pewno wykręci dużo XD Jedyna partia silnie cisnąca na tematy związane z legalna aborcją na żądanie i związkami partnerskimi w sensownej wersji. Myślę że o to będą opierać tak kampanie prezydencką, jak przyszłe parlamentarne i europarlamentarne. Natomiast pisałem o tym, bo była mowa o wystawieniu kobiety na Prezydenta. I pod tym względem rozważam czy się to sprawdzi na tyle, by mieć wynik lepszy niż poparcie partii. Ono już uwzględnia ocenę działań w sejmie.
different 21 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 41 minut temu, Winter napisał(a): Nie ma żadnej. Konfa ma kilka pyskatych i ogarniętych lasek typu Zajączkowska, ale ona wyniku i tak by nie zrobiła. Kobiety w polskiej polityce są totalnie nijakie, bez polotu, bez charyzmy. Najlepiej oddaje to ta fotka. Ta patusiara ogarnięta... Bez komentarza ... 1 2 1
Winter 443 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, different napisał(a): Ta patusiara ogarnięta... Bez komentarza ... Rozniosła Von Der Leyen w PE. Może tego nie zauważyłeś przez różowe okulary. 1 1
different 21 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Oh wy i te rozniosła/znisczyła... Gówno zrobiła. Babsko na wybory miało takie parcie na szkło, że niestety wszedzie gdzie poszła i otworzyła japsko to dała się poznać jako średnio rozgarnięta baba, która na byle temat nie ma za bardzo co powiedzieć. Ale dalej dzieci z konfy podniecone typką... 1 2
different 21 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Winter napisał(a): Uuu bije agresją od ciebie No właśnie tyle masz do powiedzenia...
Winter 443 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, different napisał(a): No właśnie tyle masz do powiedzenia... Zatem poleć jakąś kobietę z polskiej polityki.
Winter 443 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, different napisał(a): Czemu mam coś polecać? Czyli nie masz nic do powiedzenia. To zamyka wszelką dyskusję
different 21 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Winter napisał(a): Czyli nie masz nic do powiedzenia. To zamyka wszelką dyskusję Typowy gołąļ nasrał na szachownice, rozwalił figury i polecaił myślać, że wygrał Jakbyś nie kumał bazy to streszczam dla ciebie. czytam na forum, że ktoś nazywa Zajączkowską ogarniętą. Wchodzę w dyskuję, mówiąc że nie jest i tyle z mojej strony.
Michaelred 74 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, Winter napisał(a): Zatem poleć jakąś kobietę z polskiej polityki. Proszę bardzo
galakty 158 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 49 minut temu, Badalamann napisał(a): Jedyna partia silnie cisnąca na tematy związane z legalna aborcją na żądanie i związkami partnerskimi w sensownej wersji. Oj proszę Cię, mały % ludzi patrzy na aborcję i związki partnerskie. Są ważniejsze rzeczy jak mieć za co jeść i chęć kupna mieszkania. 1
Camis 294 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jednak Trzasku Wiadomo było że będzie wybrany, niby nadal piłka w grze https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-tusk-komentuje-wyniki-wielkiego-sondazu/yywl03e https://wiadomosci.onet.pl/kraj/rafal-trzaskowski-czy-radoslaw-sikorski-znamy-wyniki-sondazu-zleconego-przez-ko/3dth8vy Godzinę temu, different napisał(a): Ta patusiara ogarnięta... U mnie złapała jednego plusa: Jezus PAN i konfedorosje!
Badalamann 39 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu (edytowane) @galakty Tłumaczyłem w tym samym poście z którego zacytowałeś. Ogólna ocena już jest w formie poparcia partii. Edycja: @Camis "Jednak Trzasku". Jednak? To coś się zmieniło? On jest pewnym kandydatem od poprzednich wyborów prezydenckich. Edytowane 44 minuty temu przez Badalamann
galakty 158 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu 28 minut temu, Camis napisał(a): U mnie złapała jednego plusa: Niezłego fikołka wykonała... Z Konfy to mi najbardziej Bryłka chyba pasuje. 1
crush 303 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu Sondaż na próbie 2000 osób. Znając te różne sondażownie, zrobiony w Warszawce. Żeby się oni jeszcze z ręką w nocniku nie obudzili. Ja na Trzaskowskiego nie zagłosuję. Chcę porządnego prezydenta, a nie tęczowego pi*dusia. 1 2
Winter 443 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu 29 minut temu, galakty napisał(a): Niezłego fikołka wykonała... Z Konfy to mi najbardziej Bryłka chyba pasuje. Też spoko. 2 minuty temu, crush napisał(a): Sondaż na próbie 2000 osób. Znając te różne sondażownie, zrobiony w Warszawce. Żeby się oni jeszcze z ręką w nocniku nie obudzili. Ja na Trzaskowskiego nie zagłosuję. Chcę porządnego prezydenta, a nie tęczowego pi*dusia. Trzaskowski to przede wszystkim nie jest materiał na lidera. Po ostatnich prezydenckich wyborach obiecywał stworzenie nowego ruchu i skończyło się tylko na zapowiedziach. Poza tym znany jest z lenistwa. 1
Rekomendowane odpowiedzi