Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, RyszardGTS napisał(a):

Jak myślicie, jest jakaś kobieta w jakiejkolwiek partii która miałby szansę wygrać z męskim konkurentem? Np: PO wystawią kobietę, PIS mężczyznę, albo na odwrót PIS kobietę a PO mężczyznę (oczywiście mężczyzna w PO to Trzaskowski albo Sikorski, a u PISowców nie wiem kto tam jest na topie w sondażach partyjnych, chyba Czarnek)

Wg mnie Pełczyńska z PL2050 miałby większe szanse niż Hołownia (pewnie na 99% by przegrała i została wyautowana w pierwszej turze ale jakby dobrze poprowadzić jej kampanię to wg mnie uzyskała by lepszy wynik niż Hołownia z którego w pierwszej turze zostanie marmolada [wg mnie])

Nie ma żadnej. Konfa ma kilka pyskatych i ogarniętych lasek typu Zajączkowska, ale ona wyniku i tak by nie zrobiła. Kobiety w polskiej polityce są totalnie nijakie, bez polotu, bez charyzmy. Najlepiej oddaje to ta fotka.

12313.png

Opublikowano
7 minut temu, Badalamann napisał(a):

Raczej mało prawdopodobne.

Zobaczymy jak pójdzie kandydatce Lewicy. Tzn czy wykręci wynik lepszy czy gorszy, niż poparcie Lewicy jako partii.

Lewica nie zrobiła NIC dla kobiet czy mieszkalnictwa, na pewno wykręci dużo XD

Opublikowano
13 minut temu, galakty napisał(a):

Lewica nie zrobiła NIC dla kobiet czy mieszkalnictwa, na pewno wykręci dużo XD

Jedyna partia silnie cisnąca na tematy związane z legalna aborcją na żądanie i związkami partnerskimi w sensownej wersji.

Myślę że o to będą opierać tak kampanie prezydencką, jak przyszłe parlamentarne i europarlamentarne.

Natomiast pisałem o tym, bo była mowa o wystawieniu kobiety na Prezydenta. I pod tym względem rozważam czy się to sprawdzi na tyle, by mieć wynik lepszy niż poparcie partii. Ono już uwzględnia ocenę działań w sejmie.

Opublikowano
41 minut temu, Winter napisał(a):

Nie ma żadnej. Konfa ma kilka pyskatych i ogarniętych lasek typu Zajączkowska, ale ona wyniku i tak by nie zrobiła. Kobiety w polskiej polityce są totalnie nijakie, bez polotu, bez charyzmy. Najlepiej oddaje to ta fotka.

Ta patusiara ogarnięta... Bez komentarza ...

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Oh wy i te rozniosła/znisczyła... Gówno zrobiła. Babsko na wybory miało takie parcie na szkło, że niestety wszedzie gdzie poszła i otworzyła japsko to dała się poznać jako średnio rozgarnięta baba, która na byle temat nie ma za bardzo co powiedzieć. Ale dalej dzieci z konfy podniecone typką...

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Czyli nie masz nic do powiedzenia. To zamyka wszelką dyskusję :E 

Typowy gołąļ nasrał na szachownice, rozwalił figury i polecaił myślać, że wygrał xD 

Jakbyś nie kumał bazy to streszczam dla ciebie. 
czytam na forum, że ktoś nazywa Zajączkowską ogarniętą. Wchodzę w dyskuję, mówiąc że nie jest i tyle z mojej strony. 

Opublikowano
49 minut temu, Badalamann napisał(a):

Jedyna partia silnie cisnąca na tematy związane z legalna aborcją na żądanie i związkami partnerskimi w sensownej wersji.

Oj proszę Cię, mały % ludzi patrzy na aborcję i związki partnerskie. Są ważniejsze rzeczy jak mieć za co jeść i chęć kupna mieszkania. 

• Upvote 1
Opublikowano

Jednak Trzasku :E

Wiadomo było że będzie wybrany, niby nadal piłka w grze :E

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-tusk-komentuje-wyniki-wielkiego-sondazu/yywl03e

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/rafal-trzaskowski-czy-radoslaw-sikorski-znamy-wyniki-sondazu-zleconego-przez-ko/3dth8vy

Godzinę temu, different napisał(a):

Ta patusiara ogarnięta...

U mnie złapała jednego plusa:

images?q=tbn:ANd9GcR58dKsaGlLbuiA6HI_x-D

Jezus PAN i konfedorosje! 

Opublikowano (edytowane)

@galakty Tłumaczyłem w tym samym poście z którego zacytowałeś. Ogólna ocena już jest w formie poparcia partii.

Edycja:

@Camis "Jednak Trzasku". Jednak? To coś się zmieniło?

On jest pewnym kandydatem od poprzednich wyborów prezydenckich.

Edytowane przez Badalamann
Opublikowano

Sondaż na próbie 2000 osób. Znając te różne sondażownie, zrobiony w Warszawce.

Żeby się oni jeszcze z ręką w nocniku nie obudzili.

Ja na Trzaskowskiego nie zagłosuję. Chcę porządnego prezydenta, a nie tęczowego pi*dusia.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
29 minut temu, galakty napisał(a):

Niezłego fikołka wykonała... Z Konfy to mi najbardziej Bryłka chyba pasuje.

Też spoko.

2 minuty temu, crush napisał(a):

Sondaż na próbie 2000 osób. Znając te różne sondażownie, zrobiony w Warszawce.

Żeby się oni jeszcze z ręką w nocniku nie obudzili.

Ja na Trzaskowskiego nie zagłosuję. Chcę porządnego prezydenta, a nie tęczowego pi*dusia.

Trzaskowski to przede wszystkim nie jest materiał na lidera. Po ostatnich prezydenckich wyborach obiecywał stworzenie nowego ruchu i skończyło się tylko na zapowiedziach. Poza tym znany jest z lenistwa.