Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
@lukadd nie wszyscy potrafią myśleć logiczne ale dziękuję że chociaż Ty zwróciłeś na to uwagę 🤭😉. Już pomijam to że sugerowanie że dalej w grze jest dużo lepiej i nie wiadomo co tam ma się dziać może być zmarnowaniem czasu wszystkich tych osób które dotarły już tam gdzie ja i mają dosyć, narzekają dokładnie na to samo ale tli się w nich nadzieja że "dalej Panie to zupełnie inna gra". Jestem przekonany że jak ktoś zaprze się i postanowi dokończyć to będzie argument "jak nudna to po co kończyłeś ?" .
Co do eksploracji i zachowania zdarzeń losowych na mapie.
Zainstalowałem sobie na szybko Stalker 1 wydaną na konsole. Uruchomiłem sam początek i wyszedłem z bunkra i polazłem sobie kawałek drogą.. I już spotkałem 2 NPCów podążających w drugim kierunku.. W Stalker 2 przez 20 h nikogo takiego nie spotkałem poza paroma randomami którzy strzelali do siebie.
Siadaj, pała.
Faceci też to robią. Pary to robią. Zamiast posiadania dzieci.
Dlatego to zjawisko należy zbadać. Jak tego nie rozumiesz to trudno. Wpisujemy na bardzo już pokaźną listę rzeczy, których nie rozumiesz.
Nauka jest neutralna. Jedyne co tu jest pseudo to twoje pseudo-mądrości. Gdyby chłopski rozum miał królestwo mógłbyś ubiegać się o rolę pazia.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
8 reakcji
Pokaż odpowiedź