Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja mam 22lvl sorcą, ale trafiłem na powalonego bossa "Zdrajcę" zatruwa całą arenę, ale to nie jest taki problem, kilka prób i nici, nie mam szans, zapewne przez to, że mam itemki z 2lvl bo nic nie leci, a stworzenie to losowość, więc też lipa, bo brakuje pewnych bonusów jakie mam na słabszym itemku. Mam 400hp + tarcza energii a jestem na hita od niego, a sam mu zadaję marny dmg, bardzo marny, pierwszy raz myślę o zmianie buildu, mam 11k kasy to może starczy na reset pasywek, bo na bank źle rozdałem grając samemu, a ja w poe nigdy samemu nie robiłem buildów, bo za duże drzewko i nie wiem w co iść. A stanie i rzucanie sparks- błyskawic nie wchodzi w grę, bo boss ruchliwy, skacze, szaleje po arenie, org ognia czy błyskawic nic nie robi, bo zazwyczaj jest daleko od tego, tak samo firewall + sparks- kombinacja, nie ma żadnych szans w tej walce. Spróbowałem sobie wojownika i monka, i te klasy bardziej mi się podobają niż Sorc, który powoli bywa powolny, słaby, ja "kituje" moby, ganiam z nimi rzucają firewall, orby i samemu bijąc pociskami z błyskawic, które przelatując przez firewall mają dodatkowy dmg od ognia, tylko zazwyczaj moby są już dawno za ścianą przy mnie a niestety, jakieś lepsze skille to dopiero od 7poziomu, ale do tego czasu trzeba się męczyć tym co mamy. No i mała ciekawostka, jak nie można na k+m sprawdzić opisy skilli które mamy na późniejszych poziomach(podczas użycia uncut gema) tak grając na padzie możemy przeglądać filmik prezentujący skilla i wszystkie skille na naszej postaci jak i innych postaciach, nawet te na 12 poziomie, czemu to zablokowali dla k+m? Bezsens, kompletnie bezsens, i musimy lecieć w ślepo co będzie dla nas dobre, tak nie samo na 1lvl nie będziemy wiedzieć, czy na 3 poziomie skill ma jakąś synergię z 1 lvl, bo nie możemy tego sprawdzić, a na padzie nie ma z tym problemu! Poszukam jakiegoś buildu, jakiejś inspiracji, trzeba zobaczyć, może źle rozdałem skille, bo bossa nie ubiję, za mały dmg, nie będę z nim się bił ponad 10min, a on ma mnie na hita. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Jakims dziwnym trafem ten przepis nie dotyczy wszystkich tych matołów, którzy w recydywie prowadzą bez uprawnień pod wpływem i zabijają ludzi na drodze Swoją drogą ciekawe, że w jednym temacie twierdzisz że sztuczny twór chce odbierać życie, a w drugim zastawiasz się przepisami prawa tego tworu. Brzmi i wygląda jak hipokryzja ? -
Przez Caps · Opublikowano
A jak będziesz składał zamówienie, to może napisz i dowiedz się jako pierwszy jak aktywować dwa kody Płytę masz też taniej o 66 zł z kodem DAAA082 Ciągnąłbym w tej konfiguracji po RX 7900 GRE. Tutaj różnica w cenie na tyle mała, że wręcz trzeba to zrobić tym bardziej pod szkło 1440p. Z rabatem na mobo masz w równe 6000 zł https://proline.pl/koszyk/02b219ea ale dopytaj o dostępność monitora. Ewentualnie na VA https://proline.pl/samsung-odyssey-g5-27-cali-wqhd-va-165hz-curved-p8123805 albo już dopłata stówki do https://proline.pl/gigabyte-m27q-rev-2-0-27-cali-ips-wqhd-170hz-kvm-p8116378 -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nawet przycisków na mysz nie da się ustawić. -
Przez michasm · Opublikowano
@GordonLameman pokaż mi sygnatury 3 spraw gdzie w/w kara nie jest w zawieszeniu lub kolejny z rzędu wyrok odwiesił poprzedni wyrok w zawieszeniu. To jest martwy przepis. Ludzie mają po kilka wyroków w zawieszeniu za to i sądy ani myślą je odwieszać przy kolejnych wyrokach za to samo.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi