Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
LiS to od początku była seria dla specyficznej grupy odbiorców. Trochę cringe'owa teen angst drama, jak ładnie to tu zostało nazwane "LGBTQ friendly". Takie gry nigdy nie spotykają się z takim oporem jak gry które zostały zgejowione - Dragon Age np. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Ja też już po tych dwóch DLC. Pierwsze słabe, ale trzeci odcinek i zabawa konwencją był świetny, szczególnie jeżeli popatrzy się na to: Drugi DLC ma klimat Control, który lubiłem, więc dla mnie na plus. Ale ogólnie to takie popierdółki, nie warte swojej premierowej ceny (jako osobne dodatki) ale w grę w wersji Deluxe się wpasowują jako miła odskocznia. Z technicznych spraw, mam na dysku Control jeszcze, bo zostały mi do przejścia dodatki. Ale ogólnie mówiąc to RT (z PT) działa i wygląda w Alanie lepiej. W Control mam zainstalowaną taką modyfikację zrobioną przez jednego z developerów na Uber RT i ogólnie poprawia ona wygląd tego efektu, niweluje to mruganie sampli, ale spadki poniżej 60 klatek dość znaczne. Do Alana zainstalowałem DLSS w wersji 3.8.10.0, nie napotkałem jakiś większych problemów. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Ktoś już pisał o tym, że to dla trybu 4k i nie jest obowiązkowe. U mnie nie pytało, tylko zassało całość. Patch Day One, powoduje przemielenie na nowo 112GB i możliwe że drugie tyle na bufor. Dodali ją kilka godzin przed światową premierą, aby pobrać już najnowszą wersję. Skończę SW: Outlaws i zamiast brać się za niwego Horizona FB, polatam z batem 🤠 A tutaj po polsku zmiany jakie wprowadził patch 1 https://bethesda.net/pl/article/ZKn6jyPTe2ElFSJ0yZ2WA/indiana-jones-and-the-great-circle-tm-update-1 -
Przez DITMD · Opublikowano
Dla mnie też jest dobrze. Jestem gdzieś pod koniec drugiego aktu i świetnie mi się gra. Moje minionki zbierają całe agro od mobów, a zboostowana przez profane ritual i przelatująca przez flame wall bonestorm robi swoje. Jeśli coś jeszcze zostanie, to volatile dead załatwia sprawę. Mało co może się przedostać do mnie jak trzymam się z tyłu schowany za bone cagem i flame wallem -
Przez crush · Opublikowano
Oby. Znając historię tego regionu, wątpliwe.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi