Jestem już po testach - nowy bios w zasadzie wcale nie wpłynął na wyniki w CineBench 2024. Są bardzo podobne do tych sprzed 2 miesięcy: np. multi core było 2327 a jest 2315, single core było 142 i jest ponownie 142 (załączam obrazek) . Natomiast zdałem sobie sprawę że z ustaleniem zmian temperatury spowodowanej nowym biosem będę miał problem dlatego że w międzyczasie dodałem do budy 2 wentylatory więc temperatura procesora będzie pewnie teraz niższa (a nie chcę ich ponownie demontować). Jedyny pewnik to obniżenie temperatury procesora odczytywanej w biosie bo tych obu obserwacji dokonałem dzisiaj. Czy to się przekłada na temp. w czasie pracy systemu ? Tego na razie nie wiem.
Dlatego, że ten system mam od dawna. Wydaje mi się, że przeszedł drogę upgrade Win 7 -> Win 8 -> Win 10 -> Win 11.
Pierdyliard softów, gierek itp. Nie chce mi się tego bajzlu ogarniać od nowa
Nie mam też pewności, że instalacja świeżego coś da skoro 24H2 jest takie lewe i może w mojej konfiguracji niedomaga.
Aha. Czyli mam twoje przyzwolenie żeby dla zasady ingerować w marsze, w tym te LGBT. Przyjąłem.
Propaganda była za ich rządów. W telewizji, na banerach, etc. Teraz stoją pod śmierdzącym pomnikiem.
Jakby blokowali ulice jak te śmieci przyklejające się do jezdni to jak najbardziej spryskać gazem łzawiącym i zapakować do suki.
Banda debili przyszła zaatakować bandę debili. Tyle w temacie.
Jak gracie w tą grę, stealth czy w stylu rambo? Ja staram się przejść cichaczem dany etap, ale przyznam szczerze, że walka jakimiś narzędziem (nie ma to jak przywalić i złamać patelnię na jakimś faszyście ) sprawia większą frajdę. Mi się wydaje, że te A.I. specjalnie jest takie głupie, aby gracze się za bardzo nie frustrowali.;) No i ani razu nie użyłem broni palnej.
Irytują mnie jeszcze psy - wiem, wiem, to kanoniczne, ale mogłaby być jakaś opcja znokautowania, a nie, że nic nie można zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi