Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Te efekty z wydechu może były fajne jak nie miało to aż tyle aut. Jak przejeżdża Ci pod domem kilka razy dziennie jakieś auto z popsami lub głośnym wydechem to już nie jest fajnie no, ale może też człowiek wyrósł z tego. Fabryczna ekologia chyba i tak trochę przycięła te efekty i głośność, bo nie słyszałem, by seryjne usportowione modele aut (GTI, S3 czy choćby A35) pruły japę. Może i lepiej - producenci może do tego wrócą za 15 lat jeśli będą spalinówki
Nie o to chodzi.
Raczej o to, że no jak 5 z nich głosowało za to nieważne, bo 6 głosowało przeciw. To totalnie zmienia obraz rzeczy Całkowicie!
A Ziobrze nikt z nik nie chciał uchylić immunitetu. Czemu?
No ja powiem tak. Ne chce się chwalić bo tu o to nie chodzi ale może to pomóc w wyborze sprzętu.
Kupiłem MacBook Pro 4m Pro i jestem zafascynowany! Jak on działa! Atutem jest ProMotion a także cicha praca. Mam odpalone 3 systemy w VMware i nawet wiatraki się nie uruchomiły. A Temperatura CPU oscyluje 40-55 stopni.
Uważam że jeśli stać kogoś na wydatek 8tys + to kupować PRO ! 14 lub 16 cali. Nawet kosztem dysku czy RAM. Jestem na 99% pewny że osoba która napisała będzie zadowolona z PRO + 16gb ram na lata. Tylko uwaga brać M4 PRO nie zwykły M4!
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
10 reakcji
Pokaż odpowiedź