Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Forza to popierdolka konsolowa do grania na padzie wiec to chyba nic dziwnego, ze wiekszosc gra na padzie. -
Przez michasm · Opublikowano
To jest wyrok apelacji, która odrzuca apelację odnośnie wyroku Sądu Okręgowego Warszawa-Praga w Warszawie z dnia 30 października 2023 r. sygn. akt V K 221/2 Ale tego V K 221/2 w orzeczeniach sądów powszechnych ani okręgowych nie widzę. Nie istnieje taka sygnatura. Ale jest artykuł 178, więc jazda po pijaku i artykuł 244, czyli pomimo sądowego zakazu. Ja szukam takich wyroków na trzeźwo. To jest wyrok za spowodowanie lub sprowadzenie ryzyka katastrofy po pijaku, a nie za jazdę pomimo sądowego zakazu. To jest wyrok za jazdę po pijaku pomimo sądowego zakazu. Pokaż sygnatury 3 spraw, gdzie ktoś poszedł do więzienia za jazdę na trzeźwo pomimo sądowego zakazu. Może to być nawet 10-krotna recydywa i nawet nie wyrok skazujący na karę bezwzględnego więzienia, ale chociaż odwieszenie poprzednich wyroków w zawieszeniu. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Mi też Magnata ceramic zawsze szło więcej niż pisali na puszce. Ogólnie farba dobra ale i tak widać przy gorszych plamach gdzie gąbką się zmywało. -
Przez galakty · Opublikowano
Są jakieś dobre już? Pauza to coś pięknego, nie zliczę ile razy padłem przez głupiego stworka... No i te eventy o określonej godzinie to też dramat, to nie simracing że czekam na ludzi by zagrać. Ja tam jestem bardzo zadowolony, znam pewnie 0.5% gry ale po prostu gra mi się DOBRZE. Jak porównam do D4 to tam się męczyłem, grałem na siłę. -
Przez CajraX · Opublikowano
Skoro już dają tego Stanowskiego w "sondażach", to powinni dać też Makłowicza. Miałby z 20% lekko.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi