Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Największy plus w tym wszystkim to to że przy 100% utylizacji spadnie znacznie temperatura na tych "-30" lub więcej jeżeli autor nie robi nic poza graniem na tym cpu to i tak czasem się to przyda np podczas ładowania shaderów gdzie czasem takie coś obciąża bardziej niż cinebench
Idiotyzm ten twój mandat, w zasadzie nic nie zrobiłeś takiego. Przeczytajcie sobie to, gościu za kolizję z pociągiem dostał 1500zł i 6pkt. Sprawiedliwość po uju.
https://www.dostawczakiem.pl/zbyt-dlugi-zespol-pojazdow-i-kolizja-z-pociagiem-kierowca-ukarany/?fbclid=IwY2xjawHAztVleHRuA2FlbQIxMAABHVVerJqgXb0_6EmLXbbOAVIEKd-sqas70Csh5UmrXjDzd87Jsvkl7TW-5w_aem_dLcH-vzlZ90xY0NTwXu46Q
To jest budynek odnowiony, a kiedyś tam menelnia była, więc nie było nawet telefonu. Jak kiedyś się interesowałem to tylko radiowka wchodziła w grę, a jak teraz jest to nawet nie wiem, ponieważ przyzwyczajenie 🙂
Taka prędkość to niebo a ziemia, ściąganie jak pasek ładowania w grze 😁
Ja wiem że mamy 21 wiek, ale czasem odnoszę wrażenie że niektóre rzeczy zostały ze średniowiecza... Z LTE jest luz, choć jak mi elewację w robocie zmienili to jak nie mam telefonu przy oknie to totalny brak zasięgu 🙂
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
10 reakcji
Pokaż odpowiedź