Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Nie mam obowiązkowych, gwarancyjnych serwisów corocznych ale jeśli będę chciał to koszt 400zł za sprawdzenie ciśnienia w układzie, wyczyszczenie filtrów i wymiennika. Instalacja jest tak zrobiona, że nie trzeba dużej wiedzy by samemu to zrobić. Filtry i wymiennik czyściłem w październiku a ciśnieniomierze z zaworami bezpieczeństwa trzymają początkowe parametry
Nie, tak na prawdę chciałem podyskutować tylko i wyłącznie o tym co napisałem w pierwszym poście. Niestety nikt się do tego nie odniósł. Nie mogę tracić czasu na pisanie, muszę skupić się na moim życiu. Z pewnością muszę dużo się nauczyć, ale od osób, które coś z tej wiary rozumieją a nie twardogłowych ateistów, których jedynym celem jest bezrefleksyjne kontestowanie i kłócenie się jak małe dzieci.
Może jakiś zrzut gdzie to zrobić w tej intelowskiej grafice? W panelu NVIDIA sobie przełączyłem na 10, a w ustawieniach ekranu z wysokości win 11 pisze, że mam 8 bit i nie mogę tego zmienić.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
10 reakcji
Pokaż odpowiedź