Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
IGN dał early access Path of Exile 2 ocenę 8. A gracze generalnie wychwalają.
Dla przypomnienia ta ostatnia podróbka Dragon Age dla ciepłych dostała 9.
Niech te strony w końcu zdechną.
Nie dobrany do potrzeb, a raczej dostępności do tego to radiówka, ale jak mówię do flixa czy tuba nic szybszego nie jest potrzebne. Parcia aby grę/film ściągnąć w kilka minut nie mam, a że ściągam tyle co nic, to po co przepłacać @maras2574 czemu jesteś zdezorientowany ?
Przecież Stalker anomaliami stoi, a Wy wymiękacie ! Grę spokojnie można ukończyć Po ukończeniu stwierdziłem. że gra zostaje na dysku bo jeszcze wrócę i przejdę na spokojnie z pobocznymi zaglądając w każdy kont. Jednak chyba nie. Szkoda że po ukończeniu nie można połazić po Zonie Wczoraj chciałem wczytać grę z Prypeci żeby trochę ją zwiedzić, niestety wszystkie savy są już dalej Gra poleciała z dysku
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
10 reakcji
Pokaż odpowiedź