Ja poprosiłem żeby było tak jak na labie.
To sklejanie bez limitu to IMHO nieporozumienie, przykładowo napisałem posta 6 godzin wcześniej i teraz chce wrzucić jakieś nowe info, to doklei do tego posta z przed 6 godzin i prawie nikt tego nie zobaczy bo to nie nowy post.
Trzeba czekać aż ktoś inny coś wrzuci i dopiero wtedy można wysłać jako nowy post.
I tak musisz pilnować czy ktoś czegoś w tym czasie nie wrzucił bo wtedy i tak rozbijesz na nowy post.
To nie chodzi o to, że rząd można obalić bo cena jajek... tylko faktycznie ludzi bardziej interesuje to co dostaną od rządu nie to co ten ukradnie albo jak te obiecanki sfinansuje. Liczy się tu i teraz a czynniki na to wpływające to wina rządu.
Państwo najlepiej niech będzie minimalne, niech się nie wtrąca, ale jak ktoś ci się dobierze do tyłka, to niech ma już na to gotowe rozwiązania. To tak nie działa. Tak rozumuje duża część wyborców.
@kubikolos całkiem możliwe. W każdym razie obecny czas jest zdecydowanie za krótki.
To jest właśnie dla mnie niesamowite jak niektórzy się podniecają bo REŻIM upadł. Tak jakby tam w jego miejsce miała wejść co najmniej Unia Europejska.
A to się po prostu zamieni w jeszcze większą dziurę w stylu Afganistanu.
Rekomendowane odpowiedzi