Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Michaelred napisał(a):

To się jeszcze zorientuj co tam mówili. Samo to, że ktoś wystąpił to o czym ma świadczyć?

No twierdzili, że Polacy lubią Rosję, a nasz rząd działa wbrew woli ludu.

Czyste sprzedawczyki.

Opublikowano

Ja tam byłem za by ten temat był. Jednak widzę, że tu się niezła patologia robi i chyba najlepiej to zamknąć. Nie na każdym forum szambo powinno wybijać. Jak te parę osób zwinie się z ITH i pójdzie gdzie indziej krzywdy nie będzie.

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Michaelred napisał(a):

Czego niby miałbym się wstydzić? W normalnym środowisku nikt z tych etatowych internetowych antykonfiarzy nie odważyłby się nawet pisnąć. Już to kiedyś przerabiałem. Po rozmowie okazywało się, że ktoś jest mocno anty konfa w necie, a na żywo cicho siedzi bo dobrze wie, że te jego antykonfiarskie bzdety i kłamstwa to nawet dziecko obali.

Zdradze Tobie sekret - kiedy widzi taki poziom zaklamania i idiotyzmow przed soba, kazdy woli siedziec cicho, niz przezywac zenade podczas rozmowy i widziec jak rozmowca tylko coraz bardziej sie nakreca w pie**** glupot.

• Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, ryba napisał(a):

Zdradze Tobie sekret - kiedy widzi taki poziom zaklamania i idiotyzmow przed soba, kazdy woli siedziec cicho, niz przezywac zenade podczas rozmowy i widziec jak rozmowca tylko coraz bardziej sie nakreca w pie**** glupot.

Ta... ten teges... wspominałeś coś o idiotyzmach? Przecież te uśmiechnięte patusy ewidentnie sobie kpią z normalnego obywatela.
To nie pierwszy raz gdy swoją butą pokazują, że guzik ich obchodzi los obywateli.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Umpero Co tu jeszcze robisz? Mowiles ze wychodzisz :) I po raz kolejny pokazujesz, ze przeczytanie jednego posta jest ponad Twoje sily intelektualne. Odpowiadam jednemu typowi, dlaczego nikt ze znajomych z nim nie chce rozmawiac o polityce na zywo, a Ty wbijasz i wrzucasz tiktoka z politykami? Mocno Ciebie tam bili w dziecinstwie czy co?

Edytowane przez ryba
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Suchy211 napisał(a):

Jeśli PiS sobie łba "nie rozwali" za złodziejstwo, propagandę i rozmontowanie aparatów państwa, to sprawiedliwość nie istniej. Jeśli ich rozliczenia nie dojdą do skutku będę się ostro kłócił z każdym, kto będzie narzekał na jakiekolwiek nadużywanie władzy uznając po prostu taki proceder za LEGALNY.

W sumie to właśnie też o to chodziło w tym zniszczeniu porządku prawnego przez przestępców z PiS i Solidarnej Polski, żeby już nikt nic nie wiedział. Także o to, żeby ludzie tak naprawdę po stronie sprawiedliwości...a przynajmniej porządku prawnego sobie nawzajem skakali do gardeł. Zobacz co się tu wyprawia. Taki Klakierek, który przez 8 lat niszczenia Polski siedział cicho, teraz narzeka na to że "władza łamie prawo" i broni sądy obsadzone przez ludzi niebędących sędziami i dworuje sobie z osób, które chcą posadzenia przestępców i wyczyszczenia organów z ich nominatów. Obok wypowiada się Kamiyan, który chce uzdrowienia, ale nie orientuje się w zawiłościach prawnych, i w efekcie też broni tych ludzi - przestępcówl i ich popleczników w sądach i w zasadzie wszystkich organach państwa.

2 godziny temu, Suchy211 napisał(a):

Zwolnijcie trochę z tą awanturą. Za dużo obrażania się pojawiło. Tak często tak ostro rzadko na pclab było. W końcu komuś na poważnie się skończy cierpliwość i już se mnie pogadamy. Znaczna część z nas przynajmniej wirtualnie zna się dość długo. Obrażanie się do niczego dobrego nie doprowadzi. W najlepszym razie grono dyskutantów sukcesywnie będzie się uszczuplać w ten czy inny sposób.

Moderacja tutaj zadziała, ale życzyłbym sobie więcej ambicji z ich strony. Wydaje mi się to tragiczne, że pozwala się żydożercom, antysemitom i neonazistom wygłaszać ich chore myśli. W Polsce tak krwawo doświadczonej działaniami takich ludzi jednak powinno się karać za takie wypowiedzi szybko i bezwzględnie.

8 godzin temu, Człowiek Legenda napisał(a):

Co do kwestii Romanowskiego i braku śledzenia go przez policję przed orzeczeniem jego aresztu - co jak co, ale jest on posłem głównej partii opozycyjnej, a w państwach demokratyczych śledzenie opozycji nie jest dopuszczalne. Dodatkowo wydaje mi się, że dla obecnego rządu sytuacja w której jest on zbiegiem jest nawet bardziej korzystna niż jego zatrzymanie (albo na podobnym stopniu korzystna).

Na pierwszy rzut oka w całości bym się zgadzał, jednak zobacz że pisowscy przestępcy nie chcą stanąć w prawdzie i bronić się wg zasady domniemania niewinności, na którą tak często się powołują. Utrudniają postępowanie w nadziei, że zanim zapadnie prawomocny wyrok to wrócą do władzy. Puszczenie tego plłazem przez koalicję 15-go października byłoby bardzo ryzykowne, bo ludzie nie po to wytrzaskali tak wysoką frekwencję, żeby teraz na to patrzeć. Trudno pomysleć o czymś bardziej deprymującym. Organy ścigania jednak są odpowiedzialne za to, żeby szybko doprowadzić podejrzanego na sprawę i nie dziwi mnie, że ludzi to wszystko denerwuje.

4 godziny temu, ghostdog napisał(a):

Jak Czaskowski chce zaplusować u wyborców to powinien jutro zadziałać przy tej dużej blokadzie debili z ostatniego pokolenia. Szybko rozgonić blokujących i powsadzać kilka sztuk do aresztu. Choć Czaskowski nie jest przebiegły i pewnie skończy się cała akcja kompromitacją służb.

Przede wszystkim powinien pilnować żeby nikt go nie kojarzył z tymi ludźmi. Ekstremizmy nie tylko sieją społeczny strach, ale są po prostu szkodliwe na dłuższą metę. Nie mówiąc już o tym, że spora liczba ekstremistów to są zwykli pożyteczni idioci nie mający pojęcia o tym co robią i jaki wydźwięk nadają swoim ideałom.

Edytowane przez NotQuite
Opublikowano
30 minut temu, NotQuite napisał(a):

Moderacja tutaj zadziała, ale życzyłbym sobie więcej ambicji z ich strony. Wydaje mi się to tragiczne, że pozwala się żydożercom, antysemitom i neonazistom wygłaszać ich chore myśli. W Polsce tak krwawo doświadczonej działaniami takich ludzi jednak powinno się karać za takie wypowiedzi szybko i bezwzględnie.

Stalinowskie metody się marzą.
Kolejny co to ma urojenia o antysemityzmie i nazistach.
Jak otwierasz lodówkę to też neonaziści wyskakują z niej?

Zdecydowanie takich antypolskich urojonych ludzi powinno się karać, a przynajmniej zamykać w psychiatrykach by nie rozsiewali dalej swoich urojeń.
I nie wycieraj sobie gęby tymi, którzy oddali życie za to by Polska była krajem suwerennym i niepodległym.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Umpero napisał(a):

I nie wycieraj sobie gęby tymi, którzy oddali życie za to by Polska była krajem suwerennym i niepodległym.

Normalnie jestem człowiekiem ugodowym, ale w Twoim przypadku w całości się zgadzam z crush`em.

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Umpero napisał(a):

Ty masz jakies urojenia, nikt tutaj nie pisal o ludziach oddajacych zycie za ten kraj. Chyba, ze masz na mysli PiS... ale to jeszcze gorsze urojenie :E

Opublikowano
36 minut temu, ryba napisał(a):

Ty masz jakies urojenia, nikt tutaj nie pisal o ludziach oddajacych zycie za ten kraj. Chyba, ze masz na mysli PiS... ale to jeszcze gorsze urojenie :E

A to poniżej to co? 

Godzinę temu, NotQuite napisał(a):

Wydaje mi się to tragiczne, że pozwala się żydożercom, antysemitom i neonazistom wygłaszać ich chore myśli. W Polsce tak krwawo doświadczonej działaniami takich ludzi jednak powinno się karać za takie wypowiedzi szybko i bezwzględnie.

Stwierdzenie "krwawo doświadczonych" niby oznacza, że miesiączki przez nazistów doświadczali?

Opublikowano

Chory czlowieku, interpretujesz sobie wszystko pod siebie i dopowiadasz :) niedlugo bedziesz sobie tutaj dyskutowal sam ze soba. Ale ja mam jeszcze spore poklady cierpliwosci do podbijania Tobie cisnienia :)

Przez takich jak Ty, slowa narod, ojczyzna, patriotyzm itd. sprawiaja, ze mam ochote sie zrzygac.

Opublikowano

Ja sobie interpretuje? Zatem pytam się co NotQuite miał na myśli stwierdzając, że "w Polsce tak krwawo doświadczonych działaniami takich ludzi"? Gdzie wcześniej wspomina neonazistów. Czyli można domniemywać, że wtedy nazistów. Sam żeś popełnił babola i próbujesz mi tu jakieś dyrdymały imputować.

Jakoś daleko takim jak Ty do poczucia tożsamości narodowej propagując antypolskie wartości.

Opublikowano (edytowane)

@Umpero

Jego podmiotem lirycznym byli atakujacy, nie atakowani.

Ja nie mam poczucia antypolskosci w sobie nic a nic, natomiast jak widze NADpolaka w Twojej postaci, to tak, rzygam. Zomo Was bilo, czy sasiad milicjant biala palke wsadzal gdzie nie trzeba?

Edytowane przez ryba