Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
U mnie najpierw był pcformat bo kupowało się gazetki, potem pclab, a teraz ithardware . -
Przez Camis · Opublikowano
Oczywiście konforuskie się spłakali w komentarzach. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Jak 99% porównań tych co nie kumają czym jest RT -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Fajny sprzęt. Też kiedyś się zastanawiałem, ale ostatecznie zacząłem robić czystki w retro niż dokupywać. Jedynie ps2 fat z hdd sobie zostawiłem właśnie w tym celu, że może kiedyś wrzucę do niej ssd itp. -
Przez tgolik · Opublikowano
Nie zagalopowałem się z 11Bit. Pomysły mają ale nie na biznes, który pozwoliłby na rozwój spółki. Frostpunka 2 nie udało im się skroić na miarę potrzeb dzisiejszych graczy a starych rozczarowali zbytnią modyfikacją rozgrywki. Zyski z TWOM i FP w znacznym stopniu roztrwonili na produkcję gry P8. Strata 50 mln wydanych na P8 skasuje większą część zysków z FP2, w efekcie spółka nie bardzo będzie miała za co produkować kolejne tytuły. The Alters może i pomysłowy jednak szansa na sukces finansowy bardzo mizerna. W efekcie obecna wycena może okazać się nawet za wysoka jak na perspektywy przyszłych, mizernych zysków. Nie zapominajmy, że zespół Redów w większości tworzą ludzie, którzy odpowiadają za zupełnie świeżą, jakościową produkcję - Phantom Liberty. CDR udowodnił, że tymi ludźmi ciągle potrafi pisać świetne historie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi