Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Camis napisał(a):

:E

To, że najwięcej homoseksualistów jest tam gdzie jest największy radykalizm to akurat żadna nowość. Teraz czekamy oczywiście na pozew od Krzysia Bosaka bo taki będzie, prawda? :E

Opublikowano

@Camis Dlatego nie oglądam w ogóle tej telewizji. Za mało tam męskich zachowań. Wszystko takie cukierkowate, ciotowate i grzeczne haha. Jeden z drugim się obrzucają gównem, później wleci jakieś hasło typu mowa nienawiści, napiją się kawy i idą do domu. Bądźmy poważni.

3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

To, że najwięcej homoseksualistów jest tam gdzie jest największy radykalizm to akurat żadna nowość. Teraz czekamy oczywiście na pozew od Krzysia Bosaka bo taki będzie, prawda? :E

Dlatego lewactwo zawsze w sojuszu z ciotami i innymi dewiantami. Jak przychodzi co do czego i zaczyna się męska gra czytaj pojawia się aspekt fizycznej obrony argumentu to są telefony na policję albo zawody sprinterskie na 100m 😀

Opublikowano
20 minut temu, Kris194 napisał(a):

To jakieś stare nagranie.

Opublikowano
2 godziny temu, LeBomB napisał(a):

Sam fakt, że organizacja którą prowadzi i jest właścicielem pozwala na takie artykuły (z 2019 roku)

https://childrenshealthdefense.org/news/5g-the-big-picture/

Akurat to jest marny argument za bo on pewnie nie ma pojęcia co tam inni ludzie piszą. Fakt, pewnie po czasie się o tym dowiedział i nic z tym nie robił, ale to nie jest równoznaczne, że on tak sądzi i będzie w USA wycofywał 5G

Opublikowano
3 minuty temu, sk09372 napisał(a):

To jakieś stare nagranie.

Oni są tylko silni w gębie. Przerobiłem to wiele razy, przychodzi co do czego to są kwiaty i przeprosiny albo sprint i krzyki "gdzie jest policja?" 🤣🤣

Opublikowano
37 minut temu, Winter napisał(a):

A synalek Sikora służy w US Army. Fajnie dzieci wychował.

Sikorski jest ogólnie lepszym wyborem niz Trzaskowski (ciężko być jeszcze gorszym ), ale jednak takie właśnie standardy wartości jak wychowanie dzieci "nie po polsku" powinny go dyskwalifikować jako Prezydenta

Opublikowano
1 minutę temu, Fatality napisał(a):

Sikorski jest ogólnie lepszym wyborem niz Trzaskowski (ciężko być jeszcze gorszym ), ale jednak takie właśnie standardy wartości jak wychowanie dzieci "nie po polsku" powinny go dyskwalifikować jako Prezydenta

Kandydat PO na pewno wygra. Trzeba wybrać między dżumą a cholerą. Rafau jest nowoczesny wg niego samego. Radek kocha ruskich. Ja i tak w sumie nie wybieram się na wybory, więc mi to lata.

Opublikowano

@Fatality czyli wprost twierdzisz, że nie ma pojęcia co się dzieje w organizacji której jest właścicielem i dyrektorem? I to nie budzi żadnych wątpliwości, że będzie potrafił ogarnąć urząd, a nie potrafi ogarnąć własnego podwórka? Skoro nie kazał wycofać takich artykułów, a jest ich znacznie więcej, bo ten twór działa od 2007 roku, to świadczy wyłącznie o tym, że na to pozwala.

Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Kandydat PO na pewno wygra. Trzeba wybrać między dżumą a cholerą. Rafau jest nowoczesny wg niego samego. Radek kocha ruskich. Ja i tak w sumie nie wybieram się na wybory, więc mi to lata.

Radek kocha ruskich?

Opublikowano (edytowane)

Jak lekarz jest ministrem wojny to juz wszyskie standardy są do zaakceptowania

Jeszcze pokazuje co zrobi i spakowany plecaczek

Byle dzielnicowy z pcina były lepszy na tym stanowisku albo sekretarka z strazy miejskiej

Edytowane przez Karro
Opublikowano

Myślę że będzie silny konflikt interesów w Europie powiedzmy 😀 Europa we własnym gronie się nie dogada, poza tym nie po to Amerykanie pompowali miliardy i odbudowywali zniszczone wojną kraje i gospodarki żeby porzucić  teraz pewne strefy wpływów. 

Opublikowano
17 minut temu, LeBomB napisał(a):

czyli wprost twierdzisz, że nie ma pojęcia co się dzieje w organizacji której jest właścicielem i dyrektorem?

Tak. Posiada jakiś portal w którym zatrudnieni przez niego ludzie (w tym szury) piszą głupoty? To się kilka więc na to pozwala i nie przygląda się temu pewnie na codzień.  I co z tego? Boli się to, ale jego najwidoczniej to zupełnie nie obchodzi.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Myślę że będzie silny konflikt interesów w Europie powiedzmy

w Polske to jak w masełko bo tu namiestnicy                          

2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

"Tęczowy Antek" też ma córkę, co to zmienia?

tez mi tu śmierdzi xD

ale on chociaż z sensem wieksozść gada ale jeszcze o niczym nie decydował to gadac sobie moze

Edytowane przez Karro
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Karro Poza tym zacznie się odbudowa Ukrainy to Europa przestanie magicznie mówić jednym głosem 😀 dla Polski to co najwyżej jakieś grosze tytułem tranzytu. 

BTW, Cargo już przyszykowane. Czekają tylko na gwizdek 😎

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano
3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

"Tęczowy Antek" też ma córkę, co to zmienia?

Czyli kto konkretnie? Nie śledzę twoich kolegów.

21 minut temu, sk09372 napisał(a):

Radek kocha ruskich?

No tak. Niestety.