Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
No nie będzie, zresztą sam koszt bloków, pompki, radiatorów i całego osprzętu + montaż tego przez kogoś ogarniętego przekroczy wartość takiego niskopółkowego 5080 -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Przecież chłop jak kompa oddaje to nie będzie się bawił w wodę, bądźmy poważni, dla zwykłego usera to wpakowanie się w problemy, w takiej sytuacji bierze się dobrą wersje powietrzną i elo. -
Przez hubio · Opublikowano
Problem jest bardziej złożony bo to moje włączenie jakby tylko potęgowało te wibracje bo to idzie gdzieś w podłodze, ale w miejscach blisko albo rur z ciepłem (kaloryferów) albo z wodą. Wystarczy więc, że ktokolwiek włączy w całej klatce i już to idzie. Np biurko w dużym pokoju mam tuż koło kaloryfera i tam jest główne źródło. A z kolei w sypialni na granicy z przedpokojem, ale z bezpośrednim sąsiedztwem rur z wodą w kuchni. Jeśli jest jakaś nieprawidłowa pompa ciepła to może wewnątrz instalacji roznosić drgania po wszystkich rurach. Kwestia sąsiada wg mnie odpada bo to jest naprawdę za silne. Nikt by tego u siebie nie miał, żeby coś takiego mu roznosiło wibracje. Dzisiaj jak się obudziłem o tej 6 to jakby przez całe ciało przechodził prąd o niskiej częstotliwości. Jeszcze z 2 tyg. obserwacji i idę do administracji. Natomiast to i tak wszystko potrwa o ile w ogóle coś usuną w takim bloku więc podłożyłem poduszki i miękkie stare ubrania pod te 4 nogi i będziemy testować. Ale już widzę, że może w 100% nie wyeliminowało to drgań ale tak o 50-60% zmniejszyło.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi