Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś tam słyszałem, że koncerny zachodnie mają połączyć się w super koncern samochodowy, aby konkurować z Chinami. W sumie muszą coś zrobić by przetrwać bo dotować tego w nieskończoność się nie da. Przyszły czasy że zachodnie koncerny samochodowe muszą się wsiąść  do roboty a nie tylko spijać nektar jak przez dekady. Innowacyjność jest po stronie zachodu.

Wieczorek podał się do dymisji, no i git

Opublikowano (edytowane)

Ledwo ruskie doszły do władzy na Słowacji i już udupiają obywateli.

image.png.640465229aa723fb4b4b053806555141.png

Najlepsze, że muszę klientom ręcznie stawki VAT zmieniać, bo Allegro samo z siebie tego nie zamierza robić xD

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano
4 godziny temu, Michaelred napisał(a):

Jesteś w sporym błędzie.

Wręcz przeciwnie.

Nikt z podobnymi poglądami nie miał wyższego wyniku w EU niż Korwin.

To świadczy o przytomności umysły tych, którzy na takie poglądy nie głosują. Nie bez powodu z Korwina się wyrasta. To element samorozwoju. Smutne jest, gdy ktoś nie wyrośnie :)

Ja wiem, że niektórzy za normę uważają to, że polityk jest prostytutką, która powie wszystko, będzie włazić w tyłek wyborcom żeby złapać kilka % poparcia więcej, ale Korwin taki nie jest. Korwin politykiem jest przy okazji. To już naprawdę minęło sporo czasu żeby takie oczywiste sprawy zauważyć.

Czy jego poglądem jest to, że Hitler jest lepszy od wszystkiego co mamy dziś? Czy też jego poglądem jest to, że pewne rzeczy można zrobić lepiej?

Bo jeśli to pierwsze - to pełna zgoda. Źle go oceniłem.

Jeśli to drugie - to oceniłem go dobrze. Jest idiotą, który nie potrafi opowiedzieć o swojej idei/poglądzie bez wrzucania kretyńskich porównań dla socjopatów.

Poza tym ja napisałem konkretnie za co go szanuje wiec nie wiem do kogo ten post.
P.S Hitler chciał żeby polskim dzieciom było dobrze i były wtedy niższe podatki:E

Napisałeś za co go szanujesz - za to, że nie potrafi choćby zbliżyć się do realizacji ogłaszanych przez siebie celów. 

No chyba, że rzeczywisty cel to wygodne życie na koszt państwa i idiotów wpłacających mu pieniądze ;)

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Camis napisał(a):

My chcemy tylko rozliczyć PIS!!

Kto ci takich głupot nagadał. Twitterowe trolownie? Rozliczanie PIS tak, ale mamy ważniejsze problemy których to już KO rozwiązywać nie che. Ważne dla nich jest to, że wojenka PIS PO może trwać. 
BTW Płaczkowi Hołowni też się to za bardzo nie podoba :)

30 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To świadczy o przytomności umysły tych, którzy na takie poglądy nie głosują. Nie bez powodu z Korwina się wyrasta. To element samorozwoju. Smutne jest, gdy ktoś nie wyrośnie :)

Czyli jednak Korwin jest skuteczny jak na swoją niszę, ale jak zwykle zmieniasz temat żeby móc dorzucić coś negatywnego :) Boring 

Czy jego poglądem jest to, że Hitler jest lepszy od wszystkiego co mamy dziś? Czy też jego poglądem jest to, że pewne rzeczy można zrobić lepiej?

Bo jeśli to pierwsze - to pełna zgoda. Źle go oceniłem.

Jeśli to drugie - to oceniłem go dobrze. Jest idiotą, który nie potrafi opowiedzieć o swojej idei/poglądzie bez wrzucania kretyńskich porównań dla socjopatów.

Znowu jakieś bajdurzenie. Jego poglądem jest miedzy innymi to, że nawet za Hitlera pewne rzeczy były lepsze niż są teraz. Zdecydowanie potrafi i zdecydowanie nie jest idiotą tylko zapewne skupiasz się na tych najbardziej kontrowersyjnych wpisach igonrując inne. Zakładasz, ze jak ktoś robi kontrowersyjne wpisy to jest idiotą, a jak komuś sociale prowadza firmy marketingowe gdzie jest słodkie pierdzenie to pewnie mega inteligent :ECzyli klasycznie okopujesz się na swoim stanowisku.

Napisałeś za co go szanujesz - za to, że nie potrafi choćby zbliżyć się do realizacji ogłaszanych przez siebie celów. 

Ja tak nie napisałem. To tylko twoje kolejne kłamstwo. Przestań notorycznie kłamać i inputować innym coś czego nie napisali. 

image.thumb.png.86bf8e11c3517714f090ae0721450ed1.png

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano (edytowane)

Wszystko coraz droższe sytuacja coraz gorsza ale na odbudowę Ukrainy pieniądze zawsze się znajdą 

P.s najważniejszy człowiek w państwie Polskim leci do kraju ogarniętego wojna i mówi o kamienicy która jest obok miejsca gdzie przemawia i została zniszczona przez rosyjskie rakiety , to jest ta wojna czy teatr wojenny ? Przecież on w każdej chwili może zginąć a jest premierem Polskim? Czy jednak to cyrk i około 80% terenu Ukrainy nie jest objęte działaniami wojennymi ?

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Michaelred napisał(a):

Kto ci takich głupot nagadał. Twitterowe trolownie? Rozliczanie PIS tak, ale mamy ważniejsze problemy których to już KO rozwiązywać nie che. Ważne dla nich jest to, że wojenka PIS PO może trwać. 
BTW Płaczkowi Hołowni też się to za bardzo nie podoba :)

To nie są głupoty, a rzeczywisty stan rzeczy w tej Konfie. Może w końcu skumaj o co chodzi w tej idei rozliczeń PiS przez Tuska i ekipę. Chodzi nie tylko o to, żeby Kaczyński i cała ferajna odpowiedziała za 8 lat swoich rządów, gdzie przez ten czas narobili tyle syfu, że potrzeba lat na to, żeby ponownie te klocki w odpowiednie miejsca poukładać jak w zdrowym pod względem prawnym kraju, ale też o to, żeby ta poprzednia ekipa do władzy nie wróciła.

Ważniejsze problemy do rozwiązania? Oczywiście, że są, tylko Konfa chce to rozwiązać takimi bublami prawnymi, że w takich postaciach przez każdego oprócz waszego kółka wzajemnej adoracji jest absolutnie nie do przyjęcia. Tak to było właśnie z konfiarskim projektem dot. kwoty wolnej od podatku 60 000 zł.

Edytowane przez Spl97
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, voltq napisał(a):

Wszystko coraz droższe sytuacja coraz gorsza ale na odbudowę Ukrainy pieniądze zawsze się znajdą 

P.s najważniejszy człowiek w państwie Polskim leci do kraju ogarniętego wojna i mówi o kamienicy która jest obok miejsca gdzie przemawia i została zniszczona przez rosyjskie rakiety , to jest ta wojna czy teatr wojenny

No polecial nie on pierwszy nie ostatni. Wiesz takie wizyty sa zabezpieczone i niebo jest monitorowane. Wszytskie sluzby postawione na nogi. Patrioty wycelowane, AWACSY wyczulone. Ryzyko tam jest takie samo jak np. podczas wizyty w Bialymstoku. Wiec nie martw sie.

Odbudowa Ukrainy moze byc dla Polski gigantycznym rynkiem. Czy to blad walczyc o ten rynek?

Nie, lepiej nic nie robic niech Niemcy tam wejda i pozniej jechac Tuska, ze na to pozwalil nic nie robiac.

@voltq w kazdym twoim poscie widac ten zal do Ukrainy. Tobie potrzeba konkretnego przytulasa :przytula:. Wykup ze 2 sesje terapeutyczne on line.

Edytowane przez Radziuwilk
  • Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
1 minutę temu, Radziuwilk napisał(a):

Odbudowa Ukrainy moze byc dla Polski gigantycznym rynkiem. Czy to blad walczyc o ten rynek?

Z tego co mi wiadomo my ten rynek jak narazie oddalismy walkowerem. Temat ogarniaja tam Niemcy i inni. Zadnych preferencyjnych warunkow dla Polskich firm tam nie bedzie tylko dlatego, ze wyslalismy kiedys czolgi. Mowili o tym ostatnio Bartosiaki i inni.

Opublikowano
53 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Naprawdę Konfa odlatuje w najlepsze 8:E. Rozliczyć PiS chcą..., chyba ten PiS chronić.

Oni marzą o kalicji i stołkach, żeby zdefraudować jeszcze więcej niż Ziobro ukradł.

44 minuty temu, voltq napisał(a):

P.s najważniejszy człowiek w państwie Polskim leci do kraju ogarniętego wojna i mówi o kamienicy która jest obok miejsca gdzie przemawia i została zniszczona przez rosyjskie rakiety , to jest ta wojna czy teatr wojenny ? Przecież on w każdej chwili może zginąć a jest premierem Polskim? Czy jednak to cyrk i około 80% terenu Ukrainy nie jest objęte działaniami wojennymi ?

Jeszzcze bym zrozumiał, że masz wonty do Ukraińców z powodu ich bytowania w Polsce itp. ale do samej Ukrainy?Paszoł won!

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Z tego co mi wiadomo my ten rynek jak narazie oddalismy walkowerem. Temat ogarniaja tam Niemcy i inni. Zadnych preferencyjnych warunkow dla Polskich firm tam nie bedzie tylko dlatego, ze wyslalismy kiedys czolgi. Mowili o tym ostatnio Bartosiaki i inni.

Nawet jesli to prawda to wlasnie dlatego powinien premier jechac i owa sytuacje probowac zmienic. Na tym polega jego funkcja.

Do tego jest bardzo efektywnym politykiem wiec trzymac tylko kciuki.

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Radziuwilk napisał(a):

No polecial nie on pierwszy nie ostatni. Wiesz takie wizyty sa zabezpieczone i niebo jest monitorowane. Wszytskie sluzby postawione na nogi. Patrioty wycelowane, AWACSY wyczulone. Ryzyko tam jest takie samo jak np. podczas wizyty w Bialymstoku. Wiec nie martw sie.

Nie, lepiej nic nie robic niech Niemcy tam wejda i pozniej jechac Tuska, ze na to pozwalil nic nie robiac.

@voltq w kazdym twoim poscie widac ten zal do Ukrainy. Tobie potrzeba konkretnego przytulasa :przytula:. Wykup ze 2 sesje terapeutyczne on line.

Już gigantycznym rynkiem była odbudowa iraku ropa i kontrakty która mieliśmy dostać za udział w wojnie napastniczej , dostaliśmy całe 0 zł i 0 kontraktów , keep more fantasy

Nie mam żalu do Ukrainy tylko do rządu w Polsce ze wysługuje się wszystkim tylko nie Polkom i Polakom

A te rzekome zabezpieczenia :D , trump który był strzeżony bardziej niż cnota księżniczki dostał kule obok ucha od zwykłego strzelca a tutaj mówimy o wojnie totalnej gdzie ruski sie spieszy żeby jak najwięcej terenu ukraść żeby mógł mu trump przyklepać w styczniu

13 minut temu, NotQuite napisał(a):

Oni marzą o kalicji i stołkach, żeby zdefraudować jeszcze więcej niż Ziobro ukradł.

Jeszzcze bym zrozumiał, że masz wonty do Ukraińców z powodu ich bytowania w Polsce itp. ale do samej Ukrainy?Paszoł won!

Właśnie odwrotnie można było przyjąć Ukrainców i skierować ich od razu wszystkich do pracy żeby budowali nasz dobrobyt , nie dawać im żadnych zasiłków a jak ktoś popełni jakieś przestępstwo od razu deportacja , dlatego obozy dla uchodźców powinny być na zachodzie ukrainy tam gdzie nie ma wojny i nie powinni od razu trafiać do polski 

Ale to wymaga troszkę myślenia którego widocznie w rządzie nie ma

Edytowane przez voltq