Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
jesli zasilacz ma dwie osobne wiazki molex/sata czyli 2 zyly 12V bezproblemu z dwoch molexow (kazdy na innej wiazce) przejsciowka na 8pin mozesz to zasilic jesli jedna wiazka to molex a druga sata to moze byc ciezko - te nowe karty biora malo z pci-e a z 8pin prawie na maxa 120-140W ogolnie to najlepiej byloby obciąc kable i zlutowac 8pin do 12V bezposrednio, albo np skrecic i zaizolowac jesli nie masz lutownicy oczywiscie undervolting karty przydaloby sie tez zrobic -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Kompatybilność będzie ale tu pojawia się pytanie "przy jakim taktowaniu i CL?". Pytam ponieważ sam rozważam takie mobo oraz mam podobne Patrioty (4000/16). -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Czytam o tym od kilku dni ale myślałem że to jakiś nieśmieszny żart. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Avatar 3 7/10 W filmie zdecydowanie więcej się dzieje niż w 2, sceny akcji są bardziej spektakularne i dłuższe. W sumie to tak na dobra sprawę bezpośrednio kontynuacja 2 i razem z 3 tworzą jednak mega, mega, mega, mega, mega długi film 3D rewelacja, HFR robi robotę, pierwszy raz zobaczyłem Avatara w swojej natywnej formie. Zaskoczony bylem ze nie cały film jest w HFR. W IMAX film musi być petarda. Jeśli ktoś wytrzyma, bo ponad 3H to zdecydowanie za długo i jak dla mnie to największa wada tego filmu. Technicznie oczywiście arcydzieło, wizualnie jak i dźwiękowo, mniej się od Camerona nie spodziewałem. Niestety film za bardzo nie pcha całego świata do przodu, ale z drugiej strony jako kontynuacja bezpośrednia 2 to ma to sens. Polecam fanom Avatara, bo raczej nie powinni się rozczarować, co najwyżej zesikać jak nie będą mogli iść do toalenty aby nic nie przegapić -
Przez Send1N · Opublikowano
Pamięci nawet nie muszą być na liście QVL i w większości przypadków nie ma problemu z kompatybilnością więc tym bardziej jak są to nie będzie problemu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi