Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam w pracy takiego, jak ten w górnym lewym rogu. Wygląda, jak walnięty piorunem i ma głos, jak chłopaki z Modern Talking :rotfl2:

Edytowane przez Winter
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, crush napisał(a):

Jeszcze co do wyborów w Niemczech...

GkkLA1QbAAAdeh9?format=jpg

To zgarnęło ponad 4 000 000 głosów. 🙃

Łykaj dalej te fotoszopki... 

5:34:39 jest choćby ten człowiek na wózku. Wskaż mi miejsce w materiale, w którym jest na mównicy jako jakiś ważny członek partii.

Spoiler

Dla ułatwienia masz też od razu pierwszą część całej konferencji z której pochodzi zdjęcie mównicy. Wskaż miejsca w których jest również pozostała trójka przedstawiona na zdjęciu.

Edit: dobra ułatwię Ci, bo i tak wątpię czy to sprawdzisz:

1. znajdziesz ich w wypowiedziach, ale np. Bernard Bonsu (ten czarnoskóry na wózku) występował jako kandydat do władz partii. 

2. Ogólnie znajdziesz ich krótkie wypowiedzi, ale to są po prostu członkowie partii, zobacz sobie najpierw kto może zostać członkiem partii (jakie to zasadniczo nie jest trudne) i sprawdź sobie jaką wagę w ogóle miały ich wypowiedzi.

3. Nie zmienia to faktu, że 4 zdjęcie jest montażem, 2 zdjęcie to facet również na wózku. 

4. Czy ktoś z nich zdobył obecnie mandat? To dodatkowe pytanie, żebyś może chociaż to sprawdził.

5. Fajnie że Cię boli, że polityka może być dla każdego, bo nie wiem czy wiesz, ale każdy też może mieć prawo głosu, nawet jak jest niepełnosprawny fizycznie czy umysłowo. Podejrzewam też, że nie sprawdziłeś np. czy fakt, że ci ludzie poruszają się na wózku i mówią jak mówią, wynika z tego że tak mają od urodzenia, czy np. w wyniku choroby, choćby stwardnienia rozsianego czy innych chorób, nie wpływających wcale na rozumowanie i zdolność postrzegania a na motorykę i aparat mowy.

Edytowane przez LeBomB
  • Upvote 1
Opublikowano
48 minut temu, LeBomB napisał(a):

Łykaj dalej te fotoszopki... 

5:34:39 jest choćby ten człowiek na wózku. Wskaż mi miejsce w materiale, w którym jest na mównicy jako jakiś ważny członek partii.

Pokaż ukrytą zawartość

Dla ułatwienia masz też od razu pierwszą część całej konferencji z której pochodzi zdjęcie mównicy. Wskaż miejsca w których jest również pozostała trójka przedstawiona na zdjęciu.

Edit: dobra ułatwię Ci, bo i tak wątpię czy to sprawdzisz:

1. znajdziesz ich w wypowiedziach, ale np. Bernard Bonsu (ten czarnoskóry na wózku) występował jako kandydat do władz partii. 

2. Ogólnie znajdziesz ich krótkie wypowiedzi, ale to są po prostu członkowie partii, zobacz sobie najpierw kto może zostać członkiem partii (jakie to zasadniczo nie jest trudne) i sprawdź sobie jaką wagę w ogóle miały ich wypowiedzi.

3. Nie zmienia to faktu, że 4 zdjęcie jest montażem, 2 zdjęcie to facet również na wózku. 

4. Czy ktoś z nich zdobył obecnie mandat? To dodatkowe pytanie, żebyś może chociaż to sprawdził.

5. Fajnie że Cię boli, że polityka może być dla każdego, bo nie wiem czy wiesz, ale każdy też może mieć prawo głosu, nawet jak jest niepełnosprawny fizycznie czy umysłowo. Podejrzewam też, że nie sprawdziłeś np. czy fakt, że ci ludzie poruszają się na wózku i mówią jak mówią, wynika z tego że tak mają od urodzenia, czy np. w wyniku choroby, choćby stwardnienia rozsianego czy innych chorób, nie wpływających wcale na rozumowanie i zdolność postrzegania a na motorykę i aparat mowy.

Przynajmniej 2 osoby z fotki powinny trafić do zakładu zamkniętego. Ten czarny na wózku mnie nie przeszkadza, ale pytanie, czy jako poseł byłby w stanie wykonywać swoje obowiązki w pełni.

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Co?

Kojarzysz zmarłego nie tak dawno Marka Plurę?

A kojarzysz posła Polski 2050 z fotki poniżej? Wg Ciebie on naprawdę poradzi sobie w roli posła? Śmiem wątpić. To jednak bądź co bądź dynamiczna praca.

Wicemin._Łukasz_Krasoń_(cropped).jpg

1 minutę temu, Kamiyanx napisał(a):

W sumie ja podziwiam, że jeszcze się chce odpisywać temu emigrantowi zbierającemu warzywa w Holandii.

Trzeba częściej patrzeć na nicki.

Widzę ból tyłka, że jednak osiągnąłem coś więcej niż ty :E 

Jak będziesz kiedyś potrzebował pracy to się odezwij, może cię wezmę na sprzątanie biur.

Opublikowano
2 minuty temu, Winter napisał(a):

A kojarzysz posła Polski 2050 z fotki poniżej? Wg Ciebie on naprawdę poradzi sobie w roli posła? Śmiem wątpić. To jednak bądź co bądź dynamiczna praca.

Yyyy, nie - to nie jest dynamiczna praca.

To praca, która wymaga bycia na sali głosowań, w swoim biurze i przygotowywania projektów ustaw.

Ale on nie jest posłem, a sekretarzem stanu w ministerstwie.

2 minuty temu, Winter napisał(a):

Nie rozśmieszaj mnie :E 

• Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Yyyy, nie - to nie jest dynamiczna praca.

To praca, która wymaga bycia na sali głosowań, w swoim biurze i przygotowywania projektów ustaw.

Ale on nie jest posłem, a sekretarzem stanu w ministerstwie.

Nie rozśmieszaj mnie :E 

Gordonowskie przekonanie, że ci nie głosujący na liberałów to osoby gorzej wykształcone i mniej zarabiające. Ręce nie mają gdzie opaść.

Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Gordonowskie przekonanie, że ci nie głosujący na liberałów to osoby gorzej wykształcone i mniej zarabiające. Ręce nie mają gdzie opaść.

Czemu nie odniosłeś się do tego jak wygląda praca posła? ;) 

Sorry, ale middle management w jakiejś zagranicznej firmie na wygnaniu to nie jest jakieś osiągnięcie :E 

Opublikowano
9 minut temu, Winter napisał(a):

Winter, przepraszam, ale jak tak się popatrzyć na to, co produkujesz na forum, to są to ciągłe przytyki, prowokacje, uproszczenia. Ciągle się z kogoś nabijasz, ciągle masz z czymś problem, ciągle wklejasz jakieś anty[tu wpisać prawie wszystko] obrazki.

Czy bycie wiecznie sfrustrowanym, wiecznie na nie, wiecznie w poczuciu zagrożenia to jest 'osiągnięcie' warte zazdrości? :) 

• Like 1
  • Upvote 8
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Czemu nie odniosłeś się do tego jak wygląda praca posła? ;) 

Sorry, ale middle management w jakiejś zagranicznej firmie na wygnaniu to nie jest jakieś osiągnięcie :E 

Zawsze to lepiej niż szambonurek Kamiyanx :E 

Koleś jest wiceministrem rodziny. Nadal obstaję przy swoim. Coś jeszcze?

3 minuty temu, jagular napisał(a):

Winter, przepraszam, ale jak tak się popatrzyć na to, co produkujesz na forum, to są to ciągłe przytyki, prowokacje, uproszczenia. Ciągle się z kogoś nabijasz, ciągle masz z czymś problem, ciągle wklejasz jakieś anty[tu wpisać prawie wszystko] obrazki.

Czy bycie wiecznie sfrustrowanym, wiecznie na nie, wiecznie w poczuciu zagrożenia to jest 'osiągnięcie' warte zazdrości? :) 

Przecież ja jestem zawsze na tak. Tak, wUkraińcy do siebie, tak, rząd Tuska to tragedia. Coś jeszcze?

Opublikowano

Zawsze to lepiej niż szambonurek Kamiyanx :E 

Kamiyanx pracuje, o ile dobrze kojarzę, w topce firm konsultingowych. :) 

Koleś jest wiceministrem rodziny. Nadal obstaję przy swoim. Coś jeszcze?

No to znaczy, że nie masz pojęcia o takiej pracy :)

To nie jest dynamiczna praca i śmiało może ją wykonywać osoba niepełnosprawna. 

Opublikowano

Przynajmniej 2 osoby z fotki powinny trafić do zakładu zamkniętego. Ten czarny na wózku mnie nie przeszkadza, ale pytanie, czy jako poseł byłby w stanie wykonywać swoje obowiązki w pełni.

A za co byś ich zamknął i kogo? Pytam, bo próbuję zrozumieć ten system selekcji.

Jan Filip Libicki jest senatorem poruszającym się na wózku, choć fakt, ogólną sprawność fizyczną, ma lepszą niż ten, o którym była mowa. Na przestrzeni lat byli i posłowie i senatorowie z różnymi niepełnosprawnościami i podejrzewam, że większość nawet nie wiedziała o tym, a oni spokojnie wykonywali swoje obowiązki.

• Upvote 5
Opublikowano
3 minuty temu, LeBomB napisał(a):

A za co byś ich zamknął i kogo? Pytam, bo próbuję zrozumieć ten system selekcji.

Jan Filip Libicki jest senatorem poruszającym się na wózku, choć fakt, ogólną sprawność fizyczną, ma lepszą niż ten, o którym była mowa. Na przestrzeni lat byli i posłowie i senatorowie z różnymi niepełnosprawnościami i podejrzewam, że większość nawet nie wiedziała o tym, a oni spokojnie wykonywali swoje obowiązki.

Już rozmawialiśmy o transach milion razy. Po co się pytasz, jeśli znasz moje zdanie w tej sprawie?

Opublikowano
57 minut temu, Winter napisał(a):

Przecież ja jestem zawsze na tak. Tak, wUkraińcy do siebie, tak, rząd Tuska to tragedia. Coś jeszcze?

No właśnie o tym piszę: szydera, szydera, w kółko klepane hasła polaryzacyjne, które mają zwracać uwagę innych. 

Opublikowano
3 minuty temu, jagular napisał(a):

No właśnie o tym piszę: szydera, szydera, w kółko klepane hasła polaryzacyjne, które mają zwracać uwagę innych. 

To w końcu jestem frustratem, czy tylko sobie śmieszkuję?

Opublikowano (edytowane)

Minister Paszyk dopiął swego...

Mieszkania Rudery, które w Poznaniu po 8,5 - 9k latały i nikt ich nie kupował teraz są ceny zmieniane na 11k za m2 xD

A jednego takiego złapałem co wystawił po 13,5k i pisze w tytule, że łapie się na program. Pytam typie o co kaman, przecież się nie łapie... A On, że według jego wyliczeń taki będzie limit w Poznaniu. xD

A w Wawie na Woli budują jakiś "Apartamentowiec" w cenie... 50k za m2 :pajac:

Edytowane przez Szambo