Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

One już pewnie są wymyślone :) tylko komuś się to bardzo nie opłaca, aby leczyć takie schorzenia.

ZUSowi przede wszystkim :E 

Opublikowano
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Geniusz :E

A najlepsze jest to, że on tylko zapowiedział wprowadzenie. Teraz będą kolejne spadki gdy dokument zostanie podpisany, a potem kolejne gdy cła wejdą w życie razem z odwetem ze strony UE.

8 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

One już pewnie są wymyślone :) tylko komuś się to bardzo nie opłaca, aby leczyć takie schorzenia.

Jest dokładnie odwrotnie, firma która wymyśli lek na raka zostanie najbogatszą firmą na świecie.

• Upvote 3
Opublikowano

Jeśli to miałoby oznaczać odejście od typowego dla nich w ostatnich latach lewackiego wycia i powrót przynajmniej namiastki pluralizmu? Świetnie.

Obawiam się, że to będzie co najwyżej przejście na :ssij:Trumpowi za profity.

Opublikowano (edytowane)

To proszę o jakieś rzetelne źródła, abym mógł się do edukować żeby później nie było że przeczytałem lub zobaczyłem filmik jakiegoś szura czy innego takiego 🙂 a na Onecie to tylko piszą że Ozempic bardziej pomaga ludziom którzy chcą się odchudzać :E

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

To proszę o jakieś rzetelne źródła, abym mógł się do edukować żeby później nie było że przeczytałem lub zobaczyłem filmik jakiegoś szura czy innego takiego 🙂 a na Onecie to tylko piszą że Ozempic bardziej pomaga ludziom którzy chcą się odchudzać :E

Chodzi o to, że firma wynalazła lek na otyłość i cukrzycę (cześciowo), a to spowodowało jak bardzo urosła:

https://quartr.com/insights/company-research/novo-nordisk-the-danish-pharmaceutical-titan-revolutionizing-global-healthcare

Każda firma tak chce. Jak będzie lek na raka to rzucą się na to jak psy na mięso. 

Odstaw szurskie brednie. 

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano

"Dziennikarze pytali byłego premiera, czy szanuje wyroki polskich sądów, które orzekły, że podejmując decyzje w sprawie wyborów kopertowych działał bez podstawy prawnej. — Bardzo szanuję wyroki sądów, chociaż nie są one żadną świętością. Sędziowie to tylko ludzie."

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/mateusz-morawiecki-grzmi-przed-prokuratura-nie-beda-nam-tuskowcy-i-bodnarowcy-pluc-w/65dmd6g

Wyroki sądów to nie świętość, sędziowie to tylko ludzie. Nie wiem jak wam ale mi aż Rosją zaleciało.

Opublikowano

A to jak śmierdzi ?

"Ja, tak czy inaczej, dalej będę takie decyzje podejmował z pełną świadomością ryzyka, że nie wszystkie będą odpowiadały kryteriom pełnej praworządności z punktu widzenia na przykład purystów, w dobrym tego słowa znaczeniu"