Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo to mądre iść na wojnę z największym sojusznikiem kiedy Rosji się marzy powrót do ery imperialnej.  A tym którym się wydaje że sojusze z zachodem Europy są coś warte to przypominam 2 wojnę światową. 

Opublikowano
3 minuty temu, Zdzisiu napisał(a):

Bardzo to mądre iść na wojnę z największym sojusznikiem kiedy Rosji się marzy powrót do ery imperialnej. 

Kto zaczął pierwszy?, czyli najlepiej opuścić spodnie?. 

Ten NAJWIEKSZY sojusz legł w gruzach. 

Opublikowano (edytowane)

A jak mówiłem, że pisiory to zwykłe ruskie polskojęzyczne ku albo mówiąc wprost targowica to niektórzy twierdzili, że zwariowałem bo wspierali Ukrainę. Co tam, że z tego co się mówi wcześniej już planowali rozbiór Ukrainy ale ich zaskoczyła solidarność Polaków. Lech Kaczyński się w grobie przewraca jak to widzi.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
33 minuty temu, Zdzisiu napisał(a):

Bardzo to mądre iść na wojnę z największym sojusznikiem kiedy Rosji się marzy powrót do ery imperialnej.  A tym którym się wydaje że sojusze z zachodem Europy są coś warte to przypominam 2 wojnę światową. 

Przestań się już tak trząść. 

Opublikowano

Błagam, niech ten sztab Trzaskowskiego się ogarnie, bo już dziś mnie autentycznie wnerwił.

Akurat do obiadu mi leciało jego spotkanie i o ile to spermiarstwo do kobiet było dla mnie akceptowalne, to połączenie tego z jechaniem po mężczyznach zaczęło mnie denerwować. Słucham jakiegoś bełkotu o prawach kobiet, ich pracowitości, w ogóle kobieta super, nie to co mężczyzna xD

Albo ten sztab jest taki do kitu, albo naprawdę chcą oddać wszystkich mężczyzn w wieku 25-34 lata do Memcena.

Aż mnie kusi napisać na jakiegoś oficjalnego maila, że przepraszam za bycie białym heteroseksualnym facetem po 30 :hmm:

Opublikowano

Jak się dostaje środki z funduszy woke i DEI to trzeba takie bzdury później gadać. A jak te bzdury są wygadywane w trakcie kampanii to po wyborach będzie tylko gorzej. 

Dlatego w drugiej turze każdy tylko nie to.

Opublikowano
Godzinę temu, Zdzisiu napisał(a):

Jak się dostaje środki z funduszy woke i DEI to trzeba takie bzdury później gadać. A jak te bzdury są wygadywane w trakcie kampanii to po wyborach będzie tylko gorzej. 

Dlatego w drugiej turze każdy tylko nie to.

Przecież ty już w pierwszej zagłosujesz na Nawrockiego :rotfl2:

Opublikowano

Komu nie pasowała konstytucja te ponad 200 lat temu? Targowicy i jej mocodawcom.

Komu "z zewnątrz" nie pasowało odejście od zasady liberum veto? Rosji

Komu nie pasowało żeby polskie wojsko było dobrze uzbrojone? Rosji

Kto rozwalił polską armię? Pisiory a jeszcze dokładniej Macierewicz.

Kto ujawnił dane agentów ABW? Pisiory a tak dokładniej to Macierewicz.

Kolejny raz należy powtórzyć, po czynach ich poznacie!