Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, Winter napisał(a):

Z tego co podal jego sztab to snus. W komentarzach piszą, że jest on nielegalny w Polsce. Rozumiem, że jak pojedzie do Trumpa to w czasie rozmowy też sobie zajebie raz? Koleś 2 godzin nie może wytrzymać?

https://nicopoder.com/

czy taki nielegalny to nie wiem, dałbym sobie małego palca uciąć że widziałem w monopolu... inna sprawa, że zachował się jak rasowy uzależniony.

• Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, Kris194 napisał(a):

naprawdę jest ktokolwiek kto uważa, że taka osoba powinna zostać prezydentem?

Niestery prawie połowa tego narodu. Druga sprawa, nie ważne co on tam przyjmował, ważne w jaki sposób.

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
19 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Still better than Trzaskowski

Jeśli chodzi o prezencję to absolutnie nie.

On już z ryja wygląda jak taki chochoł osiedlowy, a te gumy czy tytonie nie pomagają.

• Upvote 1
Opublikowano
7 godzin temu, musichunter1x napisał(a):

Widziałem te fragmenty, kopiował styl wypowiedzi, niekiedy dosłownie w nieistotnych fragmentach, które miały taką wartość, jak ekranizacje wydarzeń w programach Wołoszańskiego... Były tylko zabiegiem stylistycznym. 

Gdyby były nieprawdziwe to sądy od razy wlazłby mu na głowę, skoro wcześniej uwzięły się na niego od 2008r, ale tego pewnie nie sprawdzisz, a tym bardziej nie zapoznasz się co do powiedzenia ma druga strona. Sam przeglądałem temat z wykopu, gdzie były te fragmenty plagiatu oraz fragment filmy Pińskiego... Zwykła szczujnia wizerunkowa, bez próby zrozumienia człowieka. ;) Chciał to po prostu udekorować stylistycznie, niczym jego ulubione kryminały. 

Sam bardziej wolę go słuchać, bo nie ma wtedy powieściowego lania wody, ale przejrzę sobie ebooka. 

Powiedz mi szczerze, ile masz lat? 16?

Ja dokładnie pamiętam gdy to się wszystko działo i pamiętam jak Sumliński przegrywał sprawę za sprawą. A to, że on twierdzi że ktoś się na niego uwziął to … mam gdzieś, bo to kolejne z jego żenujących kłamstw. 

Widze, że bardzo lubisz słuchać kłamców. Tak jak pisałem - brak ci pewnych cech, które pomogłyby ci, że to tylko kłamstwa. Dlatego wierzysz w niemal każdą głupią teorie spiskową. 

W QAnona też wierzysz/wierzyles? :rotfl:

4 godziny temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Still better than Trzaskowski

No właśnie nie. Chyba, że ktoś jest patusem - to wtedy może uznać Nawrockiego za “dobrego chłopaka”. 

Co do tego gestu - niezależnie co to było, fakt że nie mógł wytrzymać dwóch godzin bez tego dyskwalifikuje go jako kandydata na Prezydenta. Będzie to robił w trakcie spotkań z innymi prezydentami? W trakcie spotkań zagranicznych? 

debilizm :) 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Ludojad napisał(a):

Dokladnie tak jak podejrzewalem

-Snus chapniety na wizji celowo

-niezbyt inteligentni POwcy biją konia że hehe Nawrocki ćpa

-Nawrocki wykorzystuje to zeby zaprosic trzaskowskiego na testy

Teraz kolejno:

-trzaskowski odmawia

-narracja ze trzaskowski sobie cpa

Rozegrani jak dzieci, jak zawsze. Tutaj na forum identyko hurr durr bylo :rotfl2:

Ynteligenci!

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bourne2008 napisał(a):

No nie bardzo bo robale go żrą od stycznia.

pewnie dlatego go nie wystawil -choc ten imbecl nowogrodzki niewiele wiecej wart niz trynkiewicz (ha tfu) taki sam sciek 

Edytowane przez prystek
Opublikowano

No to przynajmniej miałoby więcej sensu niż wysmarkanie się.

Bo te ruchy, głowa mu odleciała jakby pieprzu wciągnął i zagryzł cytryną. Nie wiem czy to AI fake czy nie, ale inne ujęcie pokazuje jak podnosi nogę do tyłu niczym kobiety w scenach pocałunków w filmach z lat 40tych.

Tam go coś mocno zatelepało albo może faktycznie przyaktorzył. Jednak tak jak pisałem że mam 10% wątpliwości, a to wynika z tego, że nie mógłby być aż tak głupi, zeby to zrobić na wizji podczas debaty, tak teraz tutaj też nie pasuje mi ten scenariusz, że przyaktorzył. Nie byłby chyba tak głupi, żeby nie zdać sobie sprawy, że tym zaszkodzi sobie przede wszystkim. 

Na pewno wciągają tam prawie wszyscy, on też. Jeśli chce testów to może nie wciągał ostatnio, ale kibol miałby być matką Teresą? Trzask lub ktoś z jego ekipy też. W końcu to dość normalne u polityków.

Ale +1 do opinii Stanowskiego: "co on tu odpierd(zie)lił" :D

Zobaczymy. Jeśli Czaszkoski przyjmie wyzwanie to się mu narracja posypie.

Nigdy nic nie wciągałem to mam pytanie: jak długo to widać w testach? W sensie, czy mógł to być specyfik, który po 2-3 dniach jest niewykrywalny w takim prostym teście?

Opublikowano (edytowane)

Trzask jesli chce teraz wyjsc z tarcza razem ze swoimi lemingami to musi to przyjac

A jesli zakulisowo bylo jakoes potwierdzone info o cpanku rafalka, no to dziekuje dobranoc 

Przypominam ze dzisiaj bedzie jeszcze u Memtzena

Przypadek?

:rotfl2:

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Rozegrani jak dzieci, jak zawsze. Tutaj na forum identyko hurr durr bylo :rotfl2:

Ynteligenci!

Chciałem ci tylko przypomnieć że to na pis głosują ludzie bez wykształcenia lub z wykształceniam podstawowym. 

• Upvote 8
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Faflucy napisał(a):

Chciałem ci tylko przypomnieć że to na pis głosują ludzie bez wykształcenia lub z wykształceniam podstawowym. 

Info:

Mowie Ci stary tak bylo

Nawet jesli to co, macie sie za tych lepszych? xD

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Mowie Ci stary tak bylo

obraz.thumb.png.e230a227ff4cc0d7803801ad4273206a.png

https://tvn24.pl/polska/wybory-prezydenckie-2025-wyniki-late-poll-z-podzialem-na-wyksztalcenie-st8467460

Kłóć się dalej ze statystykami, czego wymagać od betonu.

10 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Nawet jesli to co, macie sie za tych lepszych? 

Zasadniczo tak, czuję się inteligentniejszy od ludzi z wykształceniem podstawowym, czy średnim niepełnym, a o co chodzi?

obraz.png

obraz.png

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 4
Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

obraz.thumb.png.e230a227ff4cc0d7803801ad4273206a.png

Kłóć się dalej ze statystykami, czego wymagać od betonu.

Zasadniczo tak, czuję się inteligentniejszy od ludzi z wykształceniem podstawowym, czy średnim niepełnym, a o co chodzi?

52.3% : 47.7%

No miazdzaca przewaga, to prawie wszyscy. Reszta wyksztalconych to oczywiscie na Trzaskowskiego

:rotfl2:

To wspolczuje

Bo znam kilka osob bez wyzszego wyksztalcenia ktore jakby chcialy to by Cie zapewne nosem wciagnely z Twoją giga inteligencja :hihot:

• Haha 1
Opublikowano

Tu nikt nie ma się za lepszych, to ty obrażasz wyborców Rafała.  Druga sprawa nie jesteś w stanie zrozumieć że to nawet nie chodzi o to że Nawrocki z pisu czy nie. Nawrocki jest zwykłym patusem, gdyby PO wystawiło takiego kandydata to bym na niego nie zagłosował, tylko wybrał konkurenta.

• Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

52.3% : 47.7%

No miazdzaca przewaga, to prawie wszyscy. Reszta wyksztalconych to oczywiscie na Trzaskowskiego

POV powiedz, że masz wykształcenie podstawowe nie mówiąc tego :E przyznaj się, nawet linku nie odpaliłeś, żeby przeczytać.

obraz.thumb.png.6fe988be0a8bfd2692de1e187c7aa4eb.png

obraz.thumb.png.d0ffd3ecf1f01439028ed8ad4353e357.png

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
  • Haha 3
  • Upvote 3
Opublikowano
1 minutę temu, Faflucy napisał(a):

Tu nikt nie ma się za lepszych, to ty obrażasz wyborców Rafała.  Druga sprawa nie jesteś w stanie zrozumieć że to nawet nie chodzi o to że Nawrocki z pisu czy nie. Nawrocki jest zwykłym patusem, gdyby PO wystawiło takiego kandydata to bym na niego nie zagłosował, tylko wybrał konkurenta.

Ale to ty dzwonisz

Ja nie powiedzialem nic o pisie od x czasu

Po drugie, skoro wy mozecie nagminnie na wszystkich pluc tutaj jadem, to ja nie bede do takiego pokroju ludzi jakichs hamulcow mial

Teraz, huudyy napisał(a):

POV powiedz, że masz wykształcenie podstawowe nie mówiąc tego :E przyznaj się, nawet linku nie odpaliłeś, żeby przeczytać.

obraz.thumb.png.6fe988be0a8bfd2692de1e187c7aa4eb.png

obraz.thumb.png.d0ffd3ecf1f01439028ed8ad4353e357.png

Nie odpalilem, bo mi sie nie chcialo

Ale tak ja juz tutaj gladam republike na scianie mam plakay jarka i matury nie zdalem :rotfl2::rotfl2::rotfl2: