Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, voltq napisał(a):

Romanowski uciekł a Matecki chodzi sobie po wolności , Kamiński i wąsik są europosłami a szopa nie jest z PiSu

Romanowski uciekł, robota służb, że jego nie upilnował. Matecki chodzi po wolności, gdyż sąd odwalił zwolnienie z aresztu, a jeszcze niewiele brakowało do tego, żeby służby jego nie aresztowały, gdyż miał w garści bilety na samolot do Bukaresztu, żeby dołączyć do Romanowskiego. Kamiński i Wąsik siedzieli w więzieniu, tyle, że 2 tygodnie, Duda ich ułaskawił, bo to jego koledzy, a w "nagrodę" stali się europosłami, gdyż stracili wcześniej mandaty poselskie. Szopa nie jest z PiS-u, lecz z nimi współpracował, a szczególnie z Morawieckim. Też siedział w areszcie, a jeszcze wcześniej spierdzielił przed nieuchronnym zatrzymaniem do Dominikany, będąc święcie przekonanym, że tam jego nie zwiną. Tyle, że z jego przebywania w aresztu wypuścił prokurator (nie wiem który).

• Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Spl97 napisał(a):

Romanowski uciekł, robota służb, że jego nie upilnował. Matecki chodzi po wolności, gdyż sąd odwalił zwolnienie z aresztu, a jeszcze niewiele brakowało do tego, żeby służby jego nie aresztowały, gdyż miał w garści bilety na samolot do Bukaresztu, żeby dołączyć do Romanowskiego. Kamiński i Wąsik siedzieli w więzieniu, tyle, że 2 tygodnie, Duda ich ułaskawił, bo to jego koledzy, a w "nagrodę" stali się europosłami, gdyż stracili wcześniej mandaty poselskie. Szopa nie jest z PiS-u, lecz z nimi współpracował, a szczególnie z Morawieckim. Też siedział w areszcie, a jeszcze wcześniej spierdzielił przed nieuchronnym zatrzymaniem do Dominikany, będąc święcie przekonanym, że tam jego nie zwiną. Tyle, że z jego przebywania w aresztu wypuścił prokurator (nie wiem który).

Czyli słabo to idzie , jest możliwość na podstawie tego co przygotował Adam bodnar jeszcze jako rzecznik praw obywatelskich postawić zarzuty prawie wszystkim posłom PiS poprzedniej kadencji i części rządu PiS za akcję w czasie covid , wtedy też by trzeba było postawić zarzuty posłom KO ale to chyba dobrze że własne szeregi zostały by oczyszczone?

Opublikowano
32 minuty temu, voltq napisał(a):

Według lewicy i Koalicji obywatelskiej to to samo posługuje się w tej chwili ich językiem 

Nie wiem jak wg Lewicy i KO, ale wg. KK na pewno czerpanie korzyści majątkowych z załatwiana remontów nie jest czynem zabronionym tak jak czerpania korzyści z nierządu :) 

Opublikowano
44 minuty temu, Umpero napisał(a):

A widzisz tą mordkę przy mojej wypowiedzi?

widzę, dalej mnie brzydzi taki żart, coś jak żarty seksistowskie czy antysemickie. Z tego się wyrasta.

53 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Jestem w zasadzie już przekonany, jeśli Nawrocki przegra te wybory, to zostanie za niedługo wykopany ze stołka prezesa IPN-u i wymiar sprawiedliwości za niego się weźmie.

oby.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Voodoo2 napisał(a):

bo kurs w bukach nawet nie drgnął i Nawrocki dalej jest faworytem. 

Buki czasem potrafią się pomylić. Czasem faworyt buków dostaje łomot od underdoga, wbrew przekonaniu buka.

• Confused 1
Opublikowano

Będzie mocniej, już dziś dogrywka o 20 %-), a mocniejsze materiały zostały na następne dni. 

Cytat

Ja się dziwię, że nikt nie podnosi jednej sprawy głośno - nie wiadomo jakie jeszcze trupy w szafie ma Nawrocki (bo to że ma, to na pewno) i jakie obce służby o nich wiedzą. Bo może być tak, że będziemy mieć prezydenta szantażowanego przez obce mocarstwa, a to będzie bardzo niebezpieczna sytuacja dla Polski.

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-a-po-debacie-chodziliśmy-na-piwo.2410635/post-193368677

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Nie wiem czy te hity są takie mocne jak niektórzy by chcieli, bo kurs w bukach nawet nie drgnął i Nawrocki dalej jest faworytem. 

Bo to musiałby być meteoryt - konkretne dokumenty, a najlepiej nagrania. 

A tu cały czas są kamyczki - anonimowi świadkowie.

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, crush napisał(a):

Bo to musiałby być meteoryt - konkretne dokumenty, a najlepiej nagrania. 

A tu cały czas są kamyczki - anonimowi świadkowie.

Dokładnie. Jak chcą mu naprawdę dowalić, to tutaj trzeba konkretnie z kamerami i świadkami, a nie anonimowe treści z onetu. Bez względu na to ile wokół tego szumu robią, o ile słowa nie przejdą w czyny, on na tym nie straci - a może nawet zyska. Na kawalerce też miał stracić, a jak wyszło każdy wie. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Buki czasem potrafią się pomylić. Czasem faworyt buków dostaje łomot od underdoga, wbrew przekonaniu buka.

Nie piszę o kursie, tylko o zmianach w stawkach. Buki reagują zawsze, jak nie reagują to znaczy, że nie ma powodu. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Dokładnie. Jak chcą mu naprawdę dowalić, to tutaj trzeba konkretnie z kamerami i świadkami, a nie anonimowe treści z onetu. Bez względu na to ile wokół tego szumu robią, o ile słowa nie przejdą w czyny, on na tym nie straci - a może nawet zyska. Na kawalerce też miał stracić, a jak wyszło każdy wie. 

No niekoniecznie

Jak widać nawet beton ma swoje granice :)

Edytowane przez Kris194
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Teczki prokuratora też starczą.

Jeśli takie istnieją, i zawierają rzeczowe dowody, to jak najbardziej. Tutaj już nie ma czasu na zabawy i anonimy, jeśli naprawdę chcą załatwić tą sprawę i upewnić się, że przed piątkiem jego poparcie zacznie wyparowywać, to muszą działać TERAZ. Jeśli ta sprawa jest realna, to tutaj nie ma co się zastanawiać, tylko trzeba kolesia załatwić i tyle, bo głupio żeby były alfons został prezydentem. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Jak widać nawet beton ma swoje granice :)

Ta. Ja wczoraj jechałem autobusem i kierowca, zatwardziały PiSowiec, wstał w trakcie jazdy wyszedł i powiedział do pasażerów "chapeau bas dla Rafała Trzaskowskiego".

Niestety rozbiliśmy się i wszyscy zginęliśmy na miejscu. 😔

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Na ten moment to nadal dużo za mało, żeby rozbić beton, tutaj nadal jest 50/50. Tylko twarde dowody, zeznania, świadkowie mówiący przed kamerami jak było - tylko to by mogło wywołać oczekiwany efekt.

Ale wydaje mi się że nie taki jest cel tej akcji, jej celem jest wprowadzić zamieszanie, a w wyborcach wahających się (czy głównie tych po-Mentzenowych i po-Braunowych) wprowadzić kompletną obojętność i najlepiej przekonać ich do pozostania w domu.

Donald Tusk w programie "Gość Wydarzeń". Oglądaj na żywo od 19:15

Tak jak pisałem wcześniej, psy wojny zostały spuszczone, teraz do piątku do 23:59 będzie tutaj Bitwa Pod Kurskiem, bo tutaj na szali jest przyszłość zarówno PiSu jak i Koalicji. 

• Like 1