Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
W dzisiejszych czasach już sądziłem, że wszędzie dają wysokiej rozdzielczości te matryce. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tylko to jakoś dużym firmą nie przeszkadza, na pizzy są kody i pewnie na innych produktach też się znajdą. -
Przez trepek · Opublikowano
Podatek od nowości, z ceny za jakiś czas (albo i teraz) będzie można tyle urwać, co napisałeś. -
Przez trepek · Opublikowano
Powiem ciekawostkę ile dają lokalne sociale Rodzice sprzedawali Kię Sportage. Półtorej miesiąca wisiała na otomoto, cena w dolnym zakresie średniej. Zainteresowanie tym ogłoszeniem było, hmm... sporadyczne. Raz na jakiś czas ktoś napisał, że daje jakąś śmiesznie niską kwotę i wsiada do samochodu by kupić, ktoś miał przyjechać oglądać ale finalnie nie dojechał. No słabo. Wystawiłem ogłoszenie wczoraj na marketplace, dodałem ogłoszenie do wszystkich okolicznych grup typu kupię/sprzedam, samochody z jakiegoś tam rejonu etc. Z zegarkiem w ręku, po 18 godzinach od wystawienia, kupujący odjechał samochodem. Symboliczne targowanie o kilka % ceny i poszło. I jeszcze chętni byli na przyjazd dzisiaj. WTF -
Przez Jaycob · Opublikowano
Bo to dość szemrane miejsce - nie wiadomo, skąd pochodzą klucze. Część z nich bywa kupowana za pomocą skradzionych kart. Kilka lat temu niektórzy deweloperzy mówili wręcz, że woleliby, żeby ludzie piracili gry z torrentów, niż kupowali je na G2A. I to jest marketplace, a nie sklep. Kupujesz od jakiś randomów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi