Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.01.2025 o 01:18, Winter napisał(a):

Przypomniał mi się też GIZIU. Jakoś go w temacie o grach nie widzę, więc pewnie się nie przeniósł.

GIZIU też dostał peemkę. Niestety, wielu się nie przeniosło.

Ależ się tutaj smutno zrobiło - taka pustka. Nie mają chyba wszyscy ochoty, siły, czasu, by pisać po pracach... Większość pewnie wraca i tylko relaks, a na drugi dzień znów to samo -.-

Edytowane przez Filip454
Opublikowano
3 godziny temu, Filip454 napisał(a):

Ależ się tutaj smutno zrobiło - taka pustka. Nie mają chyba wszyscy ochoty, siły, czasu, by pisać po pracach... Większość pewnie wraca i tylko relaks, a na drugi dzień znów to samo -.-

Rozmowy się toczą w innych tematach :) W niektórych jest jak na PClabie, na przykład w polityce :E

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Filip454 napisał(a):

Generalnie, po tym jak dowiedzialem sie ze pclab umarl to wrocilem na nowe "stare smieci" z dosc sporym zapalem i z duza ochota podzielenie sie swoja wiedza na temat elektroniki ktora zdobylem na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat, oraz z nie mniejszym zapalem zeby innym tutaj pomoc (a przynajmniej sprobowac).

Tyle ze, po przeczytaniu watku politycznego, i zorientowaniu sie w jakim gronie ludzi (nie uogolniajac, mowie o kilku najbardziej aktywnych osobach ktore niczym nie wyrozniaja sie od bandy tuskowych internetowych trolli oplacanych przed ostatnimi wyborami) sie tu obracam, to mi sie odechcialo. Nie mniej nie wiecej. Niech oni, jak i szanowny Pan T. Jaki i lewaccy guru pomagają w kazdej kwestii  bo przeciez oni wiedza wszystko i wszystkiemu zaradza 😂 

Obstawiam ze nie jeden mam tego typu wnioski 🤷‍♂️

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano

@GordonLameman Ani wątek polityczny, ani tym bardziej całe forum, nie jest własnością jednego bądź grupy użytkowników, i każdy ma prawo pisać co mu się podoba.

Oczywiście wszystko co mieści się w ramach polskiego prawa, oraz regulaminu forum.

To że w wątku politycznym mamy nadreprezentację zwolenników "wyszczerzonej Polski" nie oznacza że mają oni jakieś prawo wyłączności.

Opublikowano
Teraz, Mar_s napisał(a):

@GordonLameman Ani wątek polityczny, ani tym bardziej całe forum, nie jest własnością jednego bądź grupy użytkowników, i każdy ma prawo pisać co mu się podoba.

Oczywiście wszystko co mieści się w ramach polskiego prawa, oraz regulaminu forum.

To że w wątku politycznym mamy nadreprezentację zwolenników "wyszczerzonej Polski" nie oznacza że mają oni jakieś prawo wyłączności.

Próbować pisać może, ale będzie reakcja jak będzie znowu próbował fejki powtarzać i inne brednie :) 

Szczególnie tak infantylne jak próbował do tej pory :rotfl2: 

Opublikowano

Ok, tylko że znowu zacząłeś z tym swoim "paternalizowaniem" które tak bardzo lubisz, naprawdę nie każdy musi być zadowolony kiedy ktoś zwraca się do niego per "dziecko".

I o ile nie można tego określić jako jawne wyzwisko, dlatego raporty odrzuciłem, to jednak niewątpliwie jest to jakaś forma okazywania drugiej osobie pogardy.

Także dobrze by było jakbyś w końcu tego zaprzestał.

Opublikowano

Gordon, jeżeli ktoś do Ciebie zwraca się "ty śmieciu" to po prostu raportuj, tutaj nie ma co się bawić w jakieś knajackie zasady "nie kapowania" bo to nie ma sensu, takich użytkowników po prostu tutaj nie chcemy.

Można się z kimś nie zgadzać, nawet bardzo, ale to nie daje przyzwolenia na wyzwiska w jakiejkolwiek formie.

Opublikowano
15 minut temu, Mar_s napisał(a):

akurat ewidentnie widac ze na tym forum bryluje banda konfiarzy z rozchwianymi emocjami 

Opublikowano
37 minut temu, Mar_s napisał(a):

Gordon, jeżeli ktoś do Ciebie zwraca się "ty śmieciu" to po prostu raportuj, tutaj nie ma co się bawić w jakieś knajackie zasady "nie kapowania" bo to nie ma sensu, takich użytkowników po prostu tutaj nie chcemy.

Można się z kimś nie zgadzać, nawet bardzo, ale to nie daje przyzwolenia na wyzwiska w jakiejkolwiek formie.

To nie jest wprost do mnie, a "o mnie", np. tu:

image.thumb.png.61a69a87e83946d94a651f4d9d6bf1c0.png

Założyłem, że nie nadaje się na raporty, bo nie wprost odniesienia :) 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Akurat gordon jest pierwszy do obrazania a ty do banowania. Napisal o mnie ze leje na mnie cieplym moczem ja wytknalem mu ze nie swoje dzieci wychowuje jeszcze innego koloru skory a ty mi dales bana na tydzien. Pfff, kolesiostwo i glaskanie sie po penisach w kole wspolnej adoracji.

Chyba ze jemu tez dales bana to przeprosze...

Zreszta gordon chgodzi i prowokuje innych swoimi skrajnie lewicowymi pogladami np w dziale AC shadow.

Edytowane przez Roman_PCMR