Paarthurnax 412 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Tu przynajmniej człowiek wchodzi świadomie w bagno typu tematy polityczne... a nie dostaje filmik z automatu na dzień dobry 2
Rafik7 30 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Witam wszystkich ! Dotarłem z kilku miesięcznym poślizgiem . Patrzę na liczbę postów i reputację co niektórych i zastanawiam się, czy wam przekopiowali reputację z PClaba czy wy już faktycznie nabiliście ją na nowo ? 5 3 1
Camis 5 904 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Godzinę temu, Rafik7 napisał(a): czy wy już faktycznie nabiliście ją na nowo ? 3
JeRRyF3D 1 729 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 godziny temu, Rafik7 napisał(a): Witam wszystkich ! Dotarłem z kilku miesięcznym poślizgiem . Patrzę na liczbę postów i reputację co niektórych i zastanawiam się, czy wam przekopiowali reputację z PClaba czy wy już faktycznie nabiliście ją na nowo ? Się za...la! Nie ma lekko. 2 3
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca W dniu 26.02.2025 o 14:55, Rafik7 napisał(a): Witam wszystkich ! Dotarłem z kilku miesięcznym poślizgiem . Patrzę na liczbę postów i reputację co niektórych i zastanawiam się, czy wam przekopiowali reputację z PClaba czy wy już faktycznie nabiliście ją na nowo ? A ktoś Ty
JeRRyF3D 1 729 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): A ktoś Ty https://youtu.be/5hSgBQsomN8?si=zyZsFc9gTTnbWvyX 2
Sawyer1916 129 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca W dniu 26.02.2025 o 14:55, Rafik7 napisał(a): Witam wszystkich ! Dotarłem z kilku miesięcznym poślizgiem . Patrzę na liczbę postów i reputację co niektórych i zastanawiam się, czy wam przekopiowali reputację z PClaba czy wy już faktycznie nabiliście ją na nowo ? Ja mam podobnie. Czasami się zastanawiam czy tu są jakieś poukrywane działy z tematami, których nie widzę, gdzie chłopaki tak punktują? 1
Áltair 270 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Mnie to samo zastanawiało, czy ci ludzie maja bezsenność i są na bezrobociu jednocześnie Parę osób pisało, że mają na to czas w pracy. Najlepiej pisać w polityce. 2
voltq 1 372 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 5 godzin temu, Áltair napisał(a): Mnie to samo zastanawiało, czy ci ludzie maja bezsenność i są na bezrobociu jednocześnie Parę osób pisało, że mają na to czas w pracy. Najlepiej pisać w polityce. Oczywiście jak ktoś wykonuje taką pracę że ma czas i dostęp jak ja to jak najbardziej, wolny czas jest dla rodziny 2
Nigher92 54 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) Siema mordy z pclaba nie pozdrawiam preorderowcow Edytowane 7 Marca przez Nigher92 5
victor89 4 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Jesteście cali? Są tu jeszcze miejsca? Witam Was ponownie po długim czasie nieobecności 4
grzechotnikd 29 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) W dniu 26.02.2025 o 14:55, Rafik7 napisał(a): czy wam przekopiowali reputację z PClaba czy wy już faktycznie nabiliście ją na nowo ? Podlasie.mp4 Edytowane 23 Marca przez grzechotnikd 1 4
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia @Filip454 na początku jak się tutaj przenosiliśmy to niektóre tematy z laba były "archiwizowane"? Coś mi się tak coś kojarzy ale pewien nie jestem. Gdzie tego szukać?
Spl97 1 296 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Dziś świętowałbym 6 lat na Labie. Ale nie było tego dane . Natomiast największą satysfakcją dla mnie jest fakt, że większość co chciała uciec z tonącego statku przy grającej do końca orkiestrze i się przenieść gdzie indziej, to przeniosła się tutaj, a pewna osoba została w tym tonącym statku sama jak palec, w pełni na to zasługując . 1 1
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 6 lat... oj dzieciaku Mnie teoretycznie w zeszłym miesiącu stuknęłoby 17 lat pobytu na PCL A są przecież jeszcze starsi użytkownicy stażem 2
Camis 5 904 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, Pawelek6 napisał(a): A są przecież jeszcze starsi użytkownicy stażem 20 lat bez 4 miesięcy, wcześniej siedziałem na Tweak i PurePC Edytowane 17 Kwietnia przez Camis 1
Jack White 5 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) W dniu 26.11.2024 o 18:10, Camis napisał(a): Ale go zapiekło W dniu 26.11.2024 o 18:11, kubikolos napisał(a): Dajcie mu link do ITH, przecież tu dostał te same bagno 1:1 tylko bez wsparcia moderacji W dniu 26.11.2024 o 18:19, Mar_s napisał(a): Link do tematu gdzie Gordon się produkuje, to w nim obudzi ducha walki i rywalizacji. W dniu 26.11.2024 o 19:25, GordonLameman napisał(a): Żeby być moim adwersarzem to trzeba mieć rozum i godność człowieka, a takich u tego indywiduum nie stwierdzono! Witajcie moi drodzy fani Tak, wiem – czekaliście. I oto jestem. Wracam tu niczym zły sen, który udaje się wyprzeć, ale nigdy do końca. Dla niektórych z was moja obecność to jak kamień w bucie, niby drobiazg, a jednak skutecznie psuje krok. Wiem również, że niektórzy z was zdążyli już mnie sobie opiniotwórczo przetrawić i może nawet uznać za persona non grata. Spokojnie, nie wszyscy muszą się lubić. Nie przyszedłem też szukać poklasku. Przyszedłem przypomnieć, że nie każdy będzie wam przytakiwał, nie każdy będzie milczał, gdy bredzicie, i nie każdy da się zastraszyć grupowym wzrokiem spod byka. Więc rozsiądźcie się wygodnie i zróbcie popcorn, bo skoro mam być solą w oku, to chociaż niech będzie to sól morska, z odrobiną finezji. Jack White wrócił !! Edytowane 17 Kwietnia przez Jack White 2 2 1
Maxforces 296 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) 15 godzin temu, Camis napisał(a): 20 lat bez 4 miesięcy, wcześniej siedziałem na Tweak i PurePC 26 zaczynalo sie od benchmarka ktory padl na pysk a modem piszczal jak glupi przy laczeniu Edytowane 18 Kwietnia przez Maxforces 2
GordonLameman 8 496 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia @Jack White kim jesteś tak w ogóle?
crush 3 575 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): @Jack White kim jesteś tak w ogóle? Top 69 użytkowników PCL. 1 3
Maxforces 296 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 5 godzin temu, Jack White napisał(a): Witajcie moi drodzy fani Dlogo czekales, Bat dawal popalic 1 1
Filip454 209 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia W dniu 16.04.2025 o 20:12, AndrzejTrg napisał(a): @Filip454 na początku jak się tutaj przenosiliśmy to niektóre tematy z laba były "archiwizowane"? Coś mi się tak coś kojarzy ale pewien nie jestem. Gdzie tego szukać? Jak czegoś potrzebujesz, to na PW pisz konkretnie który temat Cię interesuje. 2
Mar_s 2 239 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja @kain Witomy, prosiemy! Jak to mówią, gość w dom, szynka za okno! 1 2 1
Rekomendowane odpowiedzi