Mar_s 639 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Bo to forum na poziomie, albo chwalisz albo nie chwalisz, nie ma podśmiechujek. 1
Maciek. 78 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Witam na wygnaniu panowie. Jakby się dało temu panu załatwić azyl na tym forum, byłoby miło.
Mar_s 639 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ooo, szczerbolek w gifie, pewnie ostatni w tym roku! Pychota!
Gość Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Tylko żebyśmy za dużego ruchu nie robili na forum, bo się okaże, że muszą dokładać do interesu i trzeba będzie zamknąć.
dawidoxx 127 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Da radę ustawić tutaj ciemnuejszy motyw?
PiPoLiNiO 410 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, dawidoxx napisał: Da radę ustawić tutaj ciemnuejszy motyw? Da się. Na dole. 1
PiPoLiNiO 410 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ej, dobra, wszystko wszystkim, ale jak mam tu dyskutować z SebastianFM, skoro w reakcjach na posty nie ma CONFUSED?! @tomcug To jest do ogarnięcia? 😂😂😂
Spl97 366 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jeszcze raz wam wszystkich nowo przybyłych . Bawcie się tu dobrze. 1 minutę temu, ODIN85 napisał: Elo Zawitał tu i również Odin. 1
Krzysiak 246 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @PiPoLiNiOmoże SebastianFM pójdzie na pure, więc tu nie będziesz miał z kim dyskutować
MadDog 19 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Ej, dobra, wszystko wszystkim, ale jak mam tu dyskutować z SebastianFM, skoro w reakcjach na posty nie ma CONFUSED?! @tomcug To jest do ogarnięcia? 😂😂😂 Może lepiej żeby nie było?
Mar_s 639 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, Spl97 napisał: Zawitał tu i również Odin. Chyba już był jakiś czas, ale mogę się mylić, na pewno siedzi na Benczu
mag_zbc 38 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Albo migracja na nowe forum, albo biorę się w końcu za robotę, wybór jest oczywisty
Pitt_34 140 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października ADM fajnie byłoby gdyście zrobili widoczność użytkowników dyskutujących w danym temacie.
Voodoo2 117 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Każdy ma ustawione te same dziadowskie nicki jak na PCLab żebyśmy się rozpoznali ?
Spl97 366 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, Mar_s napisał: Chyba już był jakiś czas, ale mogę się mylić, na pewno siedzi na Benczu Konto założone 15 minut temu .
azgan 831 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października Dobrze Was tutaj wszystkich widzieć, cieszę się że się udało i tyle osób zostało z nami 1 1
Rekomendowane odpowiedzi