Arqon Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Przed chwilą, azgan napisał: Dobrze Was tutaj wszystkich widzieć, cieszę się że się udało i tyle osób zostało z nami dokładnie, jakoś tak przyjemniej jak widzi się tutaj wszystkie znajome twarze 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy45 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października (edytowane) 3 minuty temu, Voodoo2 napisał: Każdy ma ustawione te same dziadowskie nicki jak na PCLab żebyśmy się rozpoznali ? Mój był wolny to tak Łojezu politycznie poprawne emotki Edytowane 30 Października przez cichy45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Winkler Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 44 minuty temu, MadDog napisał: Nie ma tragedii wg mnie. To forum i tak chyba najbardziej przypomina Pclaba. Brakuje mi tylko podkategorii AMD i INTEL w dziale procesorów. Mówisz i masz 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_s Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, Arqon napisał: dokładnie, jakoś tak przyjemniej jak widzi się tutaj wszystkie znajome twarze Twarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, Spl97 napisał: Konto założone 15 minut temu . Artykuły komentowałem tylko wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października bonżur! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacktiger Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Cześć mordeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Jestem i ja (RimciRimci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadDog Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października @Ramzes Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjanoos Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października No hejka, nie będzie łatwo nabić tyle postów z moją aktywnością, ale z jakiegoś forum korzystać trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arqon Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Przed chwilą, Mar_s napisał: Twarze? Twarze, buzie, buziunie, mordeczki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 30 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ej, dobra, wszystko wszystkim, ale jak mam tu dyskutować z SebastianFM, skoro w reakcjach na posty nie ma CONFUSED?! @tomcug To jest do ogarnięcia? 😂😂😂 Forum wymaga drobnych poprawek ale na początek migracja społeczności jest najważniejsza bo mało czasu zostało. Moderacja też by się jakaś przydała o ile jeszcze jej tutaj nie ma. Emotikony też ubogie ale to są już detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek6 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Tak sobie myślę, że może Seba podjął jakieś kroki aby zamknąć forum PCL, które daje mu w kość po czwartkowych testach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Przed chwilą, azgan napisał: Forum wymaga drobnych poprawek ale na początek migracja społeczności jest najważniejsza bo mało czasu zostało. Moderacja też by się jakaś przydała o ile jeszcze jej tutaj nie ma. Emotikony też ubogie ale to są już detale. No właśnie nie ma moich emotek:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, Ramzes napisał: Mówisz i masz To może i w kartach AMD/NVIDIA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemeeK Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mscie Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Jak ustawić dźwięk powiadomienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 30 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Może na stronie głównej ithardware.pl pojawi się jakiś news o zamknięciu forum PCLab i wzmianka o tym że społeczność wybrała ithardware.pl na nowy dom. Byłoby miło bo jednak sporo nas tutaj trafiło. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeBomB Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 9 minut temu, Voodoo2 napisał: Każdy ma ustawione te same dziadowskie nicki jak na PCLab żebyśmy się rozpoznali ? No a jak? Nie będę się ukrywał że ja to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Dzień i dobry ;) 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek6 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października (edytowane) @azgan przecież jest od godziny. Edytowane 30 Października przez Pawelek6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narmiak Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, azgan napisał: Może na stronie głównej ithardware.pl pojawi się jakiś news o zamknięciu forum PCLab i wzmianka o tym że społeczność wybrała ithardware.pl na nowy dom. Czy wybrała, to się jeszcze okaże, bo propozycji padło kilka. Więc część może przyjść tu, część pójdzie na inne fora, a jeszcze inni będą spamowali na kilku na raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisol Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddy Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Też witam się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi