cichy45 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dobra panowie, dajcie się ludziom na spokojnie zarejestrować a wojny rozpoczniecie od poniedziałku bo zaraz wszystkich nowozarejestrowanych zbanują jak się im ładnie przedstawimy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Digger Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 14 minut temu, Dziarson napisał: Ide bede puźniej i pokasuje co mi sie nie podoba. Ale dałn XDXDXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, prystek napisał: co ty taki offensywny odrazu jestes przyszedles to sie zachowuj a ni eodrazu z ryjem to nie lol to porzadna firma Czytałeś w ogóle posty moda ? Watro czasami przeczytać jak w/w osoba się odnosi do innych, dla mnie to szok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, cichy45 napisał: Dobra panowie, dajcie się ludziom na spokojnie zarejestrować a wojny rozpoczniecie od poniedziałku bo zaraz wszystkich nowozarejestrowanych zbanują jak się im ładnie przedstawimy spoko ale kultury od poczatku trzeba uczyc bo inaczej chamstwo sie rozleje i bedzie syf :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zdrastwuj rebjata! Nie chcieliście na Pure, no to przyszedłem za wami tutaj Zresztą, z tym PPC to chyba mieliście rację, mało są gościnni. A tu faktycznie, krasiwaja foruma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 20 minut temu, JeRRyF3D napisał: Mod? Serio? tak bo moge U nas by to nie przeszło. ;) juz u wwas nie jesteś możesz wracać . Wprowadzimy tu zasady. ;) Mam w dupie twoje zasady. Jak to nie :-P 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Pitt_34 napisał: Czytałeś w ogóle posty moda ? Watro czasami przeczytać jak w/w osoba się odnosi do innych, dla mnie to szok. szok z czym - przyszliscie na inne forum nie pasuje to wypad- w czym problem Przed chwilą, ODIN85 napisał: Jak to nie :-P jest i on najwiekszy troll z loa widze wszytkie gowna z przywialo - czesc odin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Siemka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, prystek napisał: szok z czym - przyszliscie na inne forum nie pasuje to wypad- w czym problem jest i on najwiekszy troll z loa widze wszytkie gowna z przywialo - czesc odin daj kontakt do henpa bo szukam - chyba ze masz to powiedz niech przyjdzie tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 16 minut temu, Isharoth napisał: Dopóki nie będzie banów i ostrzeżeń za jakieś głupoty, to chyba nie ma się o co martwić. Pamiętam że na labie dostałem kiedyś karne punkciki za to że przy cytowaniu czyjegoś posta nie zauważyłem że znajdowało się tam przekleństwo. Tak, dostałem osta za czyjeś przekleństwo. Za cytowanie posta nad też tu dają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, prystek napisał: szok z czym - przyszliscie na inne forum nie pasuje to wypad- w czym problem Wypad ? a kim Ty jesteś żeby w ten sposób do mnie pisać ? Odpowiedziałem Ci grzecznie na Twój post a Ty jak cham widzę się zachowujesz, czyli z kulturą i zachowaniem masz tyle wspólnego co nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexus Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Melduje się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, prystek napisał: daj kontakt do henpa bo szukam - chyba ze masz to powiedz niech przyjdzie tu Już od lat nie odpisuje na smsy. azgan pewnie ma z nim kontakt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 10 minut temu, prystek napisał: co ty taki offensywny odrazu jestes przyszedles to sie zachowuj a ni eodrazu z ryjem to nie lol to porzadna firma Nie jestem offensywny, a asertywny. To różnica. Po prostu nie jestem jeszcze przyzwyczajony do Waszych standardów takiego traktowania, jako dorosły facet, przez jakiegoś "smerfa" ze statem MOD, który byki wali, znaków interpunkcyjnych nie używa i zachowuje się, jak gimbol. To, że jestem tu nowy (choć wcale nie, bo na forach ze 25 lat), nie znaczy, że lokalne młodziaki mogą nam na garba wskakiwać, bo są "u siebie". Do Administracji raczej postuluję, o celniejsze nadawania MODa. Powinien mieć klasę i odrobinę kultury - nie tylko etykietę MOD. Edytowano %s o %s przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Pitt_34 napisał: Wypad ? a kim Ty jesteś żeby w ten sposób do mnie pisać ? Odpowiedziałem Ci grzecznie na Twój post a Ty jak cham widzę się zachowujesz, czyli z kulturą i zachowaniem masz tyle wspólnego co nic. dłuższym niz ty użytkownikiem tego forum ktory zna moderatorow xd - nie napisalem "wypad do ciebie " tylko ogolnie Przed chwilą, ODIN85 napisał: Już od lat nie odpisuje na smsy. azgan pewnie ma z nim kontakt. kurde myslalem ze masz kontak a zyje wogole ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Widzę LABowcy, że ciężka przeprawa przed nami. ;) Narzekaliśmy na LABa? Cudze chwalicie, swego nie znacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, prystek napisał: dłuższym niz ty użytkownikiem tego forum ktory zna moderatorow xd - nie napisalem "wypad do ciebie " tylko ogolnie kurde myslalem ze masz kontak a zyje wogole ? @azganmasz kontakt do henpepa - szukam jakby co podeslij na priv moga byc socjale tylko nie twarzo ksiazka bo nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, prystek napisał: dłuższym niz ty użytkownikiem tego forum Z tym nie do końca się zgodzę. ale mimo to nie zmienia to faktu, że powinieneś przeczytać parę postów w/w admina i jakoś rozsądnie odpowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, JeRRyF3D napisał: Widzę LABowcy, że ciężka przeprawa przed nami. ;) Narzekaliśmy na LABa? Cudze chwalicie, swego nie znacie... ja wiem o co ci chodzi dlatego potraktuj moje slowa jako ironie ale zobaczycie jak tu fajnie i co moze mod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, ODIN85 napisał: Już od lat nie odpisuje na smsy. azgan pewnie ma z nim kontakt. Nie też już nie mam. Miał problemy i przestał się odzywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @prystek miejmy nadzieję, że będzie jak piszesz. Edytowano %s o %s przez Pitt_34 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To lipa:-( Przed chwilą, azgan napisał: Nie też już nie mam. Miał problemy i przestał się odzywać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, prystek napisał: @azganmasz kontakt do henpepa - szukam jakby co podeslij na priv moga byc socjale tylko nie twarzo ksiazka bo nie mam Nie mogę udostępniać ale wiem że coś się tam złego u niego działo i przestał się udzielać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, ODIN85 napisał: To lipa:-( . no lipa troche 1 minutę temu, Pitt_34 napisał: @prystek miejmy nadzieję, że będzie jak piszesz. tu trzeba zacza modow wychowywac tylko z rozasdkiem bo zle sie skonczy - ostrzegam ostroznie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, prystek napisał: kurde myslalem ze masz kontak a zyje wogole ? Też chciałbym to wiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się