Zhao Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @tomcug PW ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Gifem wyjaśnił temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 6 minut temu, Kadajo napisał: Jestem panowie Ściema! No to powiedz coś po Kadajowemu! Edytowano %s o %s przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No przecież powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Nie ma bardziej nic Kadajowego niż wklejony gif Edytowano %s o %s przez Voodoo2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiduser143 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 45 minut temu, azgan napisał: Wyścig z czasem kto będzie szybszy ithardware.pl czy PurePC ? Pure jest w innej czasoprzestrzeni i nawet nie rozpoczęli biec w wyścigu. Równie dobrze mogą otworzyć nowe forum za rok, jak dla mnie to już po ptokach. Teraz trzeba kuć żelazo póki gorące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemeeK Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mnie tylko zastanawia jedno, a mianowicie co ten temat robi w Strona główna Off-topic Humor Migracja użytkowników z forum PCLab (*) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, PrzemeeK napisał: Humor Czarny humor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał: Sciema. To powiedz coś po Kadajowemu! Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... To prawdziwy kadajo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 2 minuty temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... Daaaaj pyska! Edytowano %s o %s przez JeRRyF3D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... No i tu zasiałeś we mnie wątpliwość...prawdziwy Kadajo wysyłał w Bieszczady 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noah Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Obecny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zhao Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evil Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak to dobrze, że są jakieś alternatywy I witajcie wszyscy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Kadajo... "kocie"! Zasad nie znasz! Zaraz się z "likeów" wystrzelasz! To nie PCLab! ;) Jak patrze na te opisy = "świeżak", przy co drugim labowym starym ogrze, to... no leję! Edytowano %s o %s przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja się po południu wystrzelałem i dupa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxforces Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Migracja zakończona 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Panie ja nie wiem co się tu ciśnie Zhao już adminem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 19 minut temu, Fatality napisał: @MasterBlasterTo trzeba zmienić z poziomu edycji skryptu strony, u mnie na 21:9 to w ogóle jest wąsko. Można by było pomyśleć nad tym w przyszłości @Ramzes Wrzucajcie Pany wszystko do poprawnego działu. Za kilka dni zrobimy listę i będziemy działać, aby żyło się lepiej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Hahahah, jaka beka, @Kadajo bez moda Łyso Ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s O Max nawet zawitał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, PiPoLiNiO napisał: Hahahah, jaka beka, @Kadajo bez moda Łyso Ci? Ale na labie zawsze jeszcze może Cię wysłać w Bieszczady...i to dożywotnie dla forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Maxforces napisał: Migracja zakończona 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się