Tomz Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Również się melduję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Elder napisał: Melduję się Live legend dzwonilem wczoraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 22 minuty temu, Elder napisał: Melduję się Elita polskiego moddingu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagular Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 29 minut temu, Klakier1984 napisał: Proponuję założyć odpowiedni wątek i tam kontynuować dyskusję Może by ciekawie Myśmy z crushem już takie dysputy prowadzili na Starych Gratach i nic z tego chyba nie wyszło Chociaż z wielu innych dyskusji innych użytkowników też nie wiele wychodzi, więc aż tak bardzo bardzo to może się jednak nie odróżniamy 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 32 minuty temu, Pitt_34 napisał: Nie bardzo mają się czym chwalić myślę. Czekają do 30 listopada. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boru Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Obecny =) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVLo Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Sheenek napisał: Przeniesliscie sie na dobre czy na 2 fora piszecie do zamkniecia laba? Tam już nic nie działa, chyba, że masz zapisany link, więc nie ma tam już co szukać. Nie założysz tematu, a jak gdzieś odpiszesz, to niemal nikt tego nie zobaczy. Wszystko praktycznje przepadło jak w spalonej bibliotece. Jedynie temat o upadku jeszcze działa i można tam pisać. 1 godzinę temu, Sheenek napisał: 1 godzinę temu, Sheenek napisał: Error, nie pokazało że odpowiedż weszła i zaczęgo dublować Edytowano 14 godzin temu przez PaVLo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Czyli dywersja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
req_21 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu no witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dermi Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 22 minuty temu, PaVLo napisał: Tam już nic nie działa, chyba, że masz zapisany link, więc nie ma tam już co szukać. Nie założysz tematu, a jak gdzieś odpiszesz, to niemal nikt tego nie zobaczy. Wszystko praktycznje przepadło jak w spalonej bibliotece. Jedynie temat o upadku jeszcze działa i można tam pisać. E tam nie działa, Komputronik ostro walczy 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Uwaga, podaję hasło: OZBKOSPHZBZ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamileN Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cześć wszystkim! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Klakier1984 napisał: Proponuję założyć odpowiedni wątek i tam kontynuować dyskusję Może by ciekawie Ja proponuję formułę MMA. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ender Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Hej załogo, o dziwo mój nickname nie był zajęty 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Ender napisał: mój nickname nie był zajęty Widocznie byłeś za mało popularny na Labiku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał: mówi się o 0,5K Co odważniejsi mówią o 1/2000 miliona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Ender napisał: Hej załogo, o dziwo mój nickname nie był zajęty Uszanowanko 🤝 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwdp43 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu gender 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 31 minut temu, Ender napisał: Hej załogo, o dziwo mój nickname nie był zajęty Ender! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ender Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, Filip454 napisał: Uszanowanko 🤝 9 minut temu, hwdp43 napisał: gender Hawu 6 minut temu, RyszardGTS napisał: Ender! Cześć, gdzie Ci ranga zniknęła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 30 minut temu, tomcug napisał: Widocznie byłeś za mało popularny na Labiku Załóżcie dział "śmietnik". Na Labie "śmietnik" był chyba najpopularniejszym działem całego forum w latach 2002-2010. W "śmietniku" obowiązywały wszystkie zasady regulaminu oprócz jednej - nie spamować (można było spamować do woli na każdy możliwy temat i o czym się chciało) Wtedy nie było punktów reputacji a walka "kto ma dłuższego" odbywała się w liczbie postów. Paweł Pilarczyk wpadł na świetny pomysł by w "śmietniku nie nabijały się posty"... czy to kogoś zraziło? absolutnie nie były osoby które miały "na liczniku" np: 10 postów... i jakiś tysiąc w śmietniku Ogólnie ekipa pisząca w śmietniku to bardzo pozytywni ludzie, nieraz (a nawet bardzo często) była mega beka do kwadratu. 7 minut temu, Ender napisał: Cześć, gdzie Ci ranga zniknęła Właśnie W TYM MOMENCIE dostałem rangę POCZĄTKUJĄCY, napisałem 10 postów. Idę pić 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Ja to się nawet nie przyznaję co tam wypisywałem 🙃 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Ja też 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ender Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, RyszardGTS napisał: Załóżcie dział "śmietnik". Na Labie "śmietnik" był chyba najpopularniejszym działem całego forum w latach 2002-2010. W "śmietniku" obowiązywały wszystkie zasady regulaminu oprócz jednej - nie spamować (można było spamować do woli na każdy możliwy temat i o czym się chciało) Wtedy nie było punktów reputacji a walka "kto ma dłuższego" odbywała się w liczbie postów. Paweł Pilarczyk wpadł na świetny pomysł by w "śmietniku nie nabijały się posty"... czy to kogoś zraziło? absolutnie nie były osoby które miały "na liczniku" np: 10 postów... i jakiś tysiąc w śmietniku Ogólnie ekipa pisząca w śmietniku to bardzo pozytywni ludzie, nieraz (a nawet bardzo często) była mega beka do kwadratu. Właśnie W TYM MOMENCIE dostałem rangę POCZĄTKUJĄCY, napisałem 10 postów. Idę pić Gratulacje Generalnie forum Laba nie było stricte komputerowe, było Foto, Moto, właśnie Śmietnik, każdy mógł znaleźć coś dla siebie Na Labie do pewnego momentu liczyło mi posty na forum głównym i w Śmietniku, później niestety coś "usprawnili" i nie dało się sprawdzić ile tych postów faktycznie było. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwdp43 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) no od tej nowszej wersji forum nie pokazywalo liczby postow ze smietnika a sam mialem tam sporo postow Edytowano 13 godzin temu przez hwdp43 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się