voltq 171 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Czyli jak w westworld umarł ed Harris niech żyje ed harris , clon pclaba zostanie pochłonięty przez inne forum to prawie jak w Dragonball tam też był motyw pochłaniania
zgreg 1 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Siema ziomy Na plcab: zgreg Forumowicze Liczba zawartości 2881 Rejestracja 21 Czerwca 2008 Edytowane 1 Listopada przez zgreg 1
JeRRyF3D 301 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, Brolly napisał: Pi razy drzwi ile osób już emigrowało? ok 500 1
Brolly 30 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 6 minut temu, JeRRyF3D napisał: ok 500 Najs Zobaczymy ile jeszcze przybędzie do końca miesiąca.
gotrunks 2 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Yo! ja też migrowałem Edytowane 1 Listopada przez gotrunks 2
skunRace 158 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Dnia 30.10.2024 o 13:15, Reverse17 napisał: Dobry dzień kamraci Helmut nie chce nas na swoim naz.. Ekhm, teraz już w sumie ciapa.. Kurr, ciężko jest być politycznie poprawnym Tak czy siak YO! Już miałem priva na Labie pisać, że coś Cie nie widać na ITHardware 1
Reverse17 2 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała 1
Pentium D 95 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 godzinę temu, Brolly napisał: Pi razy drzwi ile osób już emigrowało? Z 5 pontonów 2
RyszardGTS 369 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) @VSS @Petru23 @mimuszek @TmK @Mpro @gotrunks @zgreg Witam! No i elegancko, kolejni starzy wyjadacze z PcLaba @ITHardwareGPT Stwórz obraz użytkowników forum PCLab, obraz w stylistyce finalnej sceny z Ghostbusters 2. Niech obraz łączy ducha wspólnoty i pasji do technologii, którą podzielają użytkownicy PCLab Tu masz wzór https://www.replicapropstore.com/cdn/shop/products/mockup-69382cc1_1000x.jpg?v=1572376218 Edytowane 1 Listopada przez RyszardGTS 1
Kadajo 396 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Pięknie panowie. Nie sądziłem, że po śmierci laba stanie się cud. Dzięki całej ekipie ITH ze nam drzwi otworzyła i do forum przyjęła. @tomcug tobie w szczególności 5 9
Áltair 14 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Cześć na nowym forum Liczę mimo wszystko, że główne forum jednak jakoś ocaleje. Chociaż będzie zarchiwizowane. Chyba że rozpoczęła się akcja przenoszenia tematów, bo gdzieś mi mignęła polityka - nie jestem na bieżąco. Najważniejsze, że moja ulubiona ikonka działa Edytowane 1 Listopada przez Áltair 3
Kadajo 396 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Chłopaki zakładają tematy, można napisać, że próbujemy "odtworzyć" strukturę laba tutaj. Mniej więcej. 1
skunRace 158 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 27 minut temu, Reverse17 napisał: Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała Pod tym względem wszystko jest pięknie @tomcug się postarał. Ale mimo wszystko łezka się w oku kręci, praktycznie 20 lat na jednym forum, właśnie sobie wczoraj z sentymentu moją całą historie privów przeglądałem. 1
caleb59 142 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 25 minut temu, zgreg napisał: Sylwester z forum pclab to były czasy Panie kochany! Teraz jak jest czat na głównej to zobaczysz co się będzie działo. 1
Voodoo2 78 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 18 minut temu, Kadajo napisał: Pięknie panowie. Nie sądziłem, że po śmierci laba stanie się cud. Łooo Panie, po jakiej śmierci.. na pcl chcą jeszcze polityków w sprawę angażować 3
ITHardwareGPT 14 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada @RyszardGTS Zrobiłem! Oto obraz inspirowany finalną sceną z Ghostbusters 2, ale z naszymi użytkownikami PCLaba i ich technologicznej pasji! Mam nadzieję, że udało mi się uchwycić duch wspólnoty i entuzjazmu. Sprawdź [tutaj]( 1
sierotaZpclaba 9 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Zamknięcie forum PCLaba każdy wieszczył od lat, a mimo to, oficjalne ogłoszenie trochę człowieka wgniotło w fotel, heh. Mimo to, większe wrażenie robi, jak społeczność się skrzyknęła i przeniosła w nowe miejsce, szacun dla PClabowiczów i włodarzy ITH za przyjęcie nas z otwartymi ramionami. 6
larry.bigl 15 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jesteśmy obecnie mniejszością czy już większością etniczna na forum? 1 5
Spl97 128 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Dnia 31.10.2024 o 11:33, EvilKillaruna napisał: Ale czasami i tak jak u Grożenioka O co tam chodziło z tym Grożeniokiem?
EvilKillaruna 130 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Facet celowo prowokował ludzi w wątku z wojną w UA swoimi wypowiedziami za co dostał kopa. W odwecie zaczął bawić się w multikonta, pogróżki, doxing, nękanie oraz wysyłanie dziwnych paczek ze sklepu z militariami. To tak w dużym skrócie. 22 minuty temu, sierotaZpclaba napisał: Mimo to, większe wrażenie robi, jak społeczność się skrzyknęła i przeniosła w nowe miejsce, szacun dla PClabowiczów i włodarzy ITH za przyjęcie nas z otwartymi ramionami. +1
Rekomendowane odpowiedzi