kamassss 11 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Pamięta ktoś użytkowniczkę Rynn? Nie przechodzi, źle zapamiętała Labowiczów, ktoś ją nękał w PM... Edytowane 5 godzin temu przez kamassss
Winter 450 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja pamiętam. Była na zlocie PCLab dawno temu. Starsza miła pani.
Kelam 586 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @kamassssBez sprawdzania na labie, to ona miała chyba jakiegoś zwierzaka w avku? A co do nękania - takie forum, to z samej natury ma 99.9% aktywnych userów facetów. Także jakaś szansa jest, że w dużej grupie chłopków trafi się jakiś delikwent, co zacznie rzucać dziwne teksty itd. No chyba, że to nie było na tle kobito-chłopskim, bo nie znam detali sprawy.
kamassss 11 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @Kelam tak, zwierzak z jakiejs bajki. Dostawała też wulgarne zdjęcia... Szkoda, pamiętam ją sprzed wielu lat i całkiem fajnie się z nią pisało
Jinx 20 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ryn pamiętam, z białym kucykiem w avku. Specyficzna. Wiele bym dał żeby do politycznego i ogólnie na forum powrócili Bielas, Keyser i Gordon. Bielas to była siła spokoju, Keyser wywrotowiec, a Gordon wiadomka, każdego potrafił zgasić jak peta . Ogólnie wiele ciekawych poglądów głosili i dawali do myślenia, nawet jak człowiek się z nimi nie zgadzał. 1
kamassss 11 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, Jinx napisał(a): Ryn pamiętam, z białym kucykiem w avku. Specyficzna. Wiele bym dał żeby do politycznego i ogólnie na forum powrócili Bielas, Keyser i Gordon. Bielas to była siła spokoju, Keyser wywrotowiec, a Gordon wiadomka, każdego potrafił zgasić jak peta . Ogólnie wiele ciekawych poglądów głosili i dawali do myślenia, nawet jak człowiek się z nimi nie zgadzał. Ja też :E . Gordona nie ma jak namierzyć, bo wszędzie pousuwał konta EDIT. O UJ.. namierzyłem go przypadkiem, tak z dupy na Wykopie Ostatnia wizyta kilka lat temu, ale to na pewno on, bo ma bernolca w avku Poszła wiadomość, mam nadzieję, że to on i że pojawi się tutaj Edytowane 4 godziny temu przez kamassss
hwdp43 79 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, kamassss napisał(a): Dostawała też wulgarne zdjęcia... mi kiedys fazimodo wyslal zdjecie pindola
Mar_s 222 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @hwdp43 Strach zapytać co Ty mu wysłałeś wcześniej.
Jinx 20 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, hwdp43 napisał(a): mi kiedys fazimodo wyslal zdjecie pindola W dniu 17.11.2024 o 14:41, hwdp43 napisał(a):
MoNoX 1 Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu Człowiek dorastał z pclabem ehh kiedyś to było. pamiętam niezliczone dramy i charakterystycznych userów. Wspólne komentowanie gier, piłki nożnej, polityki, ogólnie każdego ciekawego wydarzenia. Nawet sylwestra miałem z labem 1
Rekomendowane odpowiedzi